Feb 6, 2024

🏴‍☠️✡️🛐 ('Israel finansierer Hamas, siger EU-top') Norsk Nyhetsspeilet: 'EU-chef Josep Borrell har indset, at Israel, har været med til at danne og støtte, Hamas. Borell er klar over, at den eneste fredelige løsning er oprettelsen af ​​en palæstinensisk stat – som måske skal oprettes uden Israels samtykke. Findes der nogle norske politikere eller zionister, der tør tænke ud af boksen, offentligt? Vi venter spændt. Er Hamas en udvidet "modgruppe" eller kontrolleret opposition?' ~ 6. Februar 2024 ~ |


******Following article is in Danish translated (poorly) from Norwegian - use translator on the top of my blog entry*****

- Israel finansierer Hamas, siger EU-top


Skrevet af Jakob Nilsen

EU's udenrigspolitiske chef anklager Israel for at finansiere Hamas. Det passer med, hvad den israelske premierminister i 2019 udtalte til politiske kolleger: "Enhver, der vil forhindre oprettelsen af ​​en palæstinensisk stat, skal gå for at styrke Hamas og overføre penge til Hamas."

Dette falder sammen med det billede, som mange har dannet: Hamas er ligesom Al-Qaeda og ISIS og andre muslimske ekstremistiske organisationer dannet og kontrolleret af Israel og Vesten selv via efterretningstjenesterne.

Et nøgleord i den forbindelse, angrebet på Israel den 7. oktober, som Hamas har fået skylden for, er dækoperation/sort operation: https://en.wikipedia.org/wiki/Black_operation

HAN SER FORBINDELSEN: EU-chef Josep Borrell indser, at Israel har været med til at danne og støtte Hamas. Nogle norske politikere eller zionister, der tør tænke ideen offentligt? Vi venter spændt.

Også på billedet: Falsk flag operation.
https://en.wikipedia.org/wiki/False_flag

Angrebet førte til Israels angreb på Gaza, hvor 25.100 mennesker indtil videre er blevet dræbt.
https://www.aljazeera.com/news/liveblog/2024/1/21/israels-war-on-gaza-live-deadly-israeli-attacks-across-gaza

Artiklen om EU-chefen kan findes her:
https://thepeoplesvoice.tv/eus-top-diplomat-accuses-israel-of-creating-financing-hamas/
https://www.info wars.com/posts/ eus-top -diplomat-anklager-israel-for-finansiering-hamas/


Smarte tricks
Og du kan finde en historisk parallel på dette sted - om hvordan briterne styrede deres imperium via "mod-gruppe": https://www.ukcolumn.org/article/gangcounter-gang-operations-dearloves-sleight-of-hand -og -wuhan-lab-psykop

Det gjaldt Kenya, blandt andet kan man læse:

"Under sit arbejde i Kenya erkendte Kitson, at når de er i undertal og står over for organiserede uafhængighedsbevægelser, er det simpelthen ikke særlig effektivt for tyndt spredte kolonialister at forsøge at slå dem ned med magt direkte og meget klogere at ændre spillereglerne med smarte tricks . Formlen for at ændre spillet er at dyrke en eller flere oppositionsgrupper til en styrke, der udgør en trussel mod imperiet, og derefter at dyrke en modgruppe til denne oppositionsgruppe for at skabe et nyt sæt konflikter inden for målgruppen (derfor terminologien "gruppe/modgruppe") .

Mens det valgte samfund er polariseret af de to stridende (men i sidste ende kontrollerede) oppositionsbevægelser, er den ægte uafhængighedsbevægelse simpelthen spredt og fortabt i kaosset."

Hamas er en udvidet "modgruppe" eller kontrolleret opposition?

Israels leder Netanyahu benægter det: Iran er skyld i Hamas og har støttet organisationen med "penge, træning og våben og teknologisk knowhow" plus efterretninger.

Men hvis EU-chefen har ret, så var angrebet på Israel den 7. oktober en "sort operation", hvor Israel i praksis angreb sig selv og sine egne borgere for at få en begrundelse for at udslette eller flytte palæstinenserne i Gaza med støtten og samtykke fra USA fra Europas eliter.

Sikkerhedsnedlukning den 7. oktober

Her er et punkt, der peger på muligheden for en "sort operation" den 7. oktober, præsenteret af general Flynn: "Der blev truffet en beslutning om at have en sikkerhedsnedlukning den 7. oktober i 7 timer". Denne information kom efter, at Israels leder kom med en plan for at flytte den palæstinensiske befolkning til Europa og USA – dele af den israelske hær tillod Hamas-angrebet at ske.

https://choiceclips.whatfinger.com/2023/12/28/general-flynn-has-the-intel-a-stand-down-order-was-given-to-allow-hamas-to-kill-israelis- helligt ark

Mere om, hvordan et land samarbejder med radikal islam:

"Et andet eksempel, I 2017 tog Islamisk Stat eller ISIS ansvaret for knivstikkerangrebet i London, der dræbte 8 og sårede 48 mennesker. Ifølge den britiske historiker Mark Curtis, forfatter til "Secret Affairs: Britain's Colllusion with Radical Islam", var en af ​​de tre angribere angiveligt blevet "trænet af britiske og amerikanske 'forbindelsesofficerer'" som led i en "skjult" operation i Libyen, da andre terrorister bliver trænet til at kæmpe i Syrien mod regimer, som USA og Storbritanniens regeringer ikke kan lide. Vestlige regimer træner potentielle terrorister, som derefter fortsætter med at begå terrorhandlinger. Og sådan fortsætter det."

Muligheder for fred

EU-lederen, Josep Borrell, afgav sine udtalelser før et udenrigsministermøde i EU, hvor repræsentanter fra Israel, de palæstinensiske myndigheder og arabiske lande deltager. Konflikten i Gaza vil blive diskuteret og fremme mulighederne for fred.

Borell er klar over, at den eneste fredelige løsning er oprettelsen af ​​en palæstinensisk stat – som måske skal oprettes uden Israels samtykke.

No comments:

Post a Comment