Feb 15, 2024

👁️⃤𓂀😛💋💄 (Fake it till you make it: Impostersyndromet) Er uopnåelige skønhedsidealer, narresutter og magtfulde influencere. Intet har ændret sig i 100 år. Vi bliver stadig tiltrukket af smukke kvinder og stenrige mænd. Sex sælger, som i altid og sexede smukke kvinder, får altid mere positiv opmærksomhed, bedre jobs, og har flere venner, end mindre smukke mennesker ~ 15. Februar 2024 ~ |


Editor's Note: “Fake it …”, til du bliver den du vil være. Kender du også det udtryk? Det handler ikke om at “fake”, eller prøve at snyde andre mennesker, men om at fake dig selv. Når du har faket længe nok, så tror din hjerne på dig!

Og ja, kvinder kan blive irriterede, måske endda frastødt, af vampede kvinder, men de unge har ikke det filter - de suger alting til sig og efterligner. Hver dag, bliver du og jeg, godt og grundigt taget i røven.

Der findes et kæmpestort tabloid-trend af smukke blondine-influencer kendis-supersælgere. Vi falder pladask for det ydre, i stedet for det, indre. Det bliver altid til et opstillet glansbillede, hvor unge og smukke mennesker, sælger sand i Sahara, som selvbrunende selvfede, forfængelige og slibrig sælgere, som bliver til, de kunstig smukkere, dummere og unaturlige.

Fra den perfekte og billedskønne, Milla Sofia - en "virtuel influencer", født i Finland til millionsælgende, bipolar, ptsd-patient, ludoman og kokainmisbruger, Fie Laursen på OnlyFans. Influenceren Lærke Bodilsen som erkender hun er alkoholiker og smykkedesigneren, Mai Manniche, der aldrig tjener på sin butik men på Onlyfans og sin mor, Vibeke (fra KO) m.fl.

Blondiner-kvinder kan også være SJOVE!?! Især når Hollyweird forsidefrue, kasino-bodelmutter og kendis-offeret, Janni Vræææ politianmelder 2 tidligere veninder for, at hun "danser" Karsten, til døde, som er flov over hendes 'tissekoneshow'. Og Det, Vi taler om, med Ditte [OK]Man[D] show og hendes bøssepanel, bruger én time til, at sælge sig selv på omsorg til Karsten, som er blevet dement, og hun nu, må gå for lud og koldt vand.

Et kendt eksempel er Mascha Vang, som anses som Dannevangs største million-cash-cow influencer som bondefanger 200K følgere, sammen med sin hesteridende datter, Hollie på sociale medier. Mascha tjener sine penge på sine tv-programmer, gennem kommercielle samarbejder og annoncer på sin blog og på sociale medier i diverse betalte samarbejder. 'Paradise Hotel' og reality-stjernen, som har festet med Hugh Hefner på The Playboy Mansion og er af et mandeblads læsere i 2008 blevet kåret som verdens ottendemest sexede kvinde.

Line Hoffmeyer, er en anden, hvor en række kvinder, endelig er våget op til, hvem hun er. Det her, er ikke Vaksine-shaming, men, er CirkeLine-mussen, gået fra snøvsen? Og så har vi den intelligente idiot, pro-vaxxer og 'Ordenens Stormester', Lasse Rimmer-Spinner. (som er ved at miste hoved - frimurersnak). Samt hele iscenesættelsen af kendis-kærestepar, som kan virke som en rød klud (på en tyr) på mig og mange, fra den ægte del af Sandhedsbevægelsen, og ikke Kontrolleret Opposition (KO)...
|

No comments:

Post a Comment