Jan 8, 2024

❌🗳️🧐 ~ (Valg, Valgfusk & Verdensalt) Eufemisme og yngste Statsminister; Skrigeskinken, Corona-monsteret og Vendekåben, der slog Lille FuskerLars, Den Grå Eminence, der indgik WEF/DK djævlepagt med Klaus Schwab, fra indremissionske Græsted. ~ 8. Januar 2024 ~ |

SoTW

Digitalisering af valgprocess: Dominion - Smartmatic SGO Group - CSC / DXC - KMD - Netcompany... 

Editor's NoteSamme System 'Smartmatic' der snød "The Donald" og ind kom Joe "Creepy Uncle" Biden, der styres af servere fra Tyskland, Spanien og Venezuela, der afgjorde resultatet. Uduelige KMD/NEC kuldsejlede EFI-system går til statens Polske-Polledreng Rogaczewski Netcompany og guderne skal vide.

DET VAR nu en lille leg, jeg tog fat i efter den skæbnesvanger dag i Juni 2019, da Kinaformanden, vandt og INGEN kiggede på selv samme valgsystem, som slog Trump, ud af banen! Lidt sjovt er det, at New Zealand opdagede 1.500 falske stemmer ... i et valg om fugle! Brugte de Smartmatic og gjorde Hasina-familien det også? 

LLR's kæledægge? Skal vi ødelægge Aalborgs Rogaczewskis Netcompany og hans H+ moralske renommé? Kan det sammenlignes med A.P. Møller - Mærsk, der gennem datterselskabet Riffelsyndikatet, solgte våben til nogle af klodens mest brutale regimer og diktaturer, under nazitiden? Fra en stakels polsk flygtning, til supersælger, milliardær og hardcore landskadelig Mason, der har tjent mange penge på Coronaviruspandemien?.

Johnsen: »Han kan sælge sand i Sahara,« og tilføjer, at Rogaczewski, er en velrespekteret forretningsmand. Rogaczewski har nemlig været en dundrende succes i mange år. Hans livsværk Netcompany, har scoret kassen på blandt andet at lave it-løsninger til staten som 'Mit id' og 'Aula' (+ "Smitteapp", kraftig fortaler for et elektronisk vaccinepas , formand for TeknologiPagt-rådet o.s.v., o.s.v.).


Die Dummen Dänen elsker sladder, rige mennesker og Kongehuset og det ved de sensationshungrende clickbait løgnagtige mediehuse. B.T. som har tyvstjålet Økonomisk Ugebrevs artikel. Her, har man gjort den "stueren og regeringsmoden" direktør i it-virksomheden Netcompany og formanden DI digital, André Rogaczewski, til er Superhelt. 

Men faktisk, er han så plumrådden, som alle, de andre fra Eliten, StatsAdlen og 500 YGL WEF's såkaldte "Great Reset", som de opfatter som en ideologisk og politisk proces, der vil omdanne vores samfunds grundlæggende opbygning og sammenhæng. The Great Reset ('den store nulstilling', 'den store genstart') er et initiativ fra World Economic Forum (WEF). 


Der er ingen tvivl om, fra hvor jeg sidder, at CV-19[84] Plan[Demic] Event 201 {digitalisering, robotisering og kunstig intelligens}, er en del af WEF/DK-aftalen. 

Om det er LarsShrekDenLøkkelige, Guzzi-Mama-Helle eller Mink-Medico Mørke-Mette, eller allesammen, som står ved roret og skyld i vi stå med LORT til halsen, må i selv gennemskue. 

Coronakrisens altødelæggende Saurons Øje og nu krigsliderligheden til WWIII-krig, én EU-hær og verdensregering, Great Reset, og digital-genterapi-vaksiner, som gør os til urmennesker, robotter og underdanige, er og bliver, deres mål...|


Af sparehensyn har Kommunernes Landsforening valgt et venezuelansk it-firma – med rødder tilbage hos den tidligere diktator Hugo Chávez – til at skulle styre det digitale valgsystem i Danmark. Firmaet Smartmatic er under anklage for korruption og valgsvindel i lande som Filippinerne og Uganda. 


 

SoTW
rt.com/news/590243-bangladesh-election-prime-minister/


SoTW

Dansk rigmand kom til landet som flygtning – nu er han milliardær | BT Navne - www.bt.dk

SoTW
nyheder.tv2.dk/klima/2022-04-20-det-kan-aarligt-koste-trecifret-millionbeloeb

SoTW
(20+) Frimurerlogen " Cimbria " | Facebook

SoTW - samtlige statsministre og hele kongehuset er medlem af C4-lauget
(20+) Facebook


(20+) Groups | Facebook (og SoTW)

SoTW - svært at fatte, at Homo-Esben, er kommet så højt op i mason-hierarkiet under pedo-Vatikanet
verdensalt.dk/2021/02/gr-dks-digitale-strategi.html

SoTW - et billede der fortæller alt... og deres hånd-tegn.... 
SoTW
The Hidden Symbolism in “Leave the World Behind”, a Disturbing Movie Produced by the Obamas

SoTW
berlingske.dk/kultur/han-startede-fra-ingenting

SoTW
Spirituel rådgiver vil være præsident i stedet for Biden

SoTW
tv4.se/artikel/2rqRYLRXKVT3BAmrtZxQW2/oeverbefaelhavaren


SoTW Kilder: 

No comments:

Post a Comment