Jan 28, 2024

👁️⃤𓂀⚱️🐫🦄 (Tintin er ikke “bare” en tegneserie for børn og voksne) Med et skræmmeskilt i skoven, for at jage nysgerrige væk og potentielt medlem i et hemmeligt broderskab, har en nærmest patetisk egocentrisk rigmand med en mystisk ring, Simon Møller, fra spilfirmaet Kiloo, bygget en 1:1 kopi af kendt Tintin-slot i Trige ~ 28. Januar 2024 ~ |

SoTW
The Jungle Surfer: MASONIC HAND SIGNS AND GESTURES
Aarhus-rigmand har bygget en 1:1 kopi af kendt Tintin-slot | stiften.dk
Simon Møller - Creative Manager - Møllenborg Slot A/S | LinkedIn
Skræmmeskilt i skoven: Rigmand forhindrer ulovligt offentlighedens adgang til Tintin-slottet

"Mason -religionen bør opretholdes af os alle, der er indviede (33 grader) af de højeste grader i renheden af den Luciferiske (sataniske) doktrin."...SoTW har fundet ud af, at Kih-Oskh Broderskabet, er en kriminel organisation, der hovedsageligt har specialiseret sig i narkotikasmugling og Roberto Rastapopoulos, er deres, stormester. Kih-Oskh-symbolet blev designet til at være den uharmoniske version af yin & yang-symbolet. I kinesisk kosmologi repræsenterer symbolet dualisme og balanceringen af alle ting i universet. I modsætning hertil er Kih-Oskh-symbolet asymmetrisk og forrevne. 'Symbolet for Yiguandao ("Mother") fra det nittende og det tidlige tyvende århundrede ligner påfaldende cigarsymbolet, bortset fra at Yiguandao er symmetrisk, passende nok til en harmonisk kult, og Cigars-versionen er forstyrret - igen, passende nok' (Yiguandao er en kinesisk frelsende religiøs sekt, der opstod fra Xiantiandao).

Og så begynder det måske at dæmre, hvorfor, Farao Ki-Osks mærket, som journalisten kalder det, kendt fra Tintin-albummet »Faraos Cigarer«, som et mystisk symbol dukker oftere og oftere op i danske byrum. Hvis nu man er sølvpapirshat af paranoide eller konspiratoriske karakter og skal tænke sig ind i den kriminelles løbebane af Kabbalister og satanister.

Tintin, paradigmeskift og flyvende tallerkner – Astroreligion: Feltet står pivåbent, og hvad der er konspirationsteorier, simpel fup, New Age-okkultisme, apokalyptisk religion og videnskabelige fakta, er meget svært at se.

Tintin historierne, er måske ikke bare fantasi, nu hvor belgiske De Persgroep (samt JP/Politikens Hus), skal tjene penge bag betalingsmuren.

Enhjørningens hemmelighed, som omhandlede et forsvundne skib, der rummer hemmeligheden om en antik skat og nøglen til en ældgammel forbandelse. SoTW elskede Tintin som barn, fra skummelt-okkulte stemning fra De 7 Krystalkugler, til Den Afskyelige Snemand og Mission til Månen. Med masser af spirituel stemning, overnaturlige elementer, flot suspense samt både lokalkolorit og humor. Der findes måske også en bagside, som viser os et glimt af alle hemmelighederne.

En talemåde dækker det meget godt; 'Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af.' Og jeg tror på SoTW, at Compartmentalization er én af disse - den ene ved ikke hvad den anden foretager sig oppe i hierarkiet - indgår i frimureriets doktriner. Sammen med tavshed er guld og hvis du snakker over dig, er det af, med hovedet.

Syntes nu mere om; 'Først når man vågner op trippende på livet og ser den grønne kode fra ‘The Matrix’ og læser sandheden, kan man aldrig gå tilbage.' Sådanne har jeg ihvertfald. 

Og ja, man kan enten grine eller græde af de forbandede frimurers stilhedsterapi, hvor magt, bliver til magtfuldkommenhed og forfinede fornemmelser, bliver til feinschmeckere for abefest for viderekomnende... |
SoTW
TINTIN PIN BADGE #85 - "Kih-Oskh symbol"- WHITE - BRAND NEW ITEM! | #305827201 (worthpoint.com)
Store fortællinger: JØRN BORUP

SoTW
Den egyptiske farao - Bubbleminds

SoTW
En dronning skal dannes – men hvordan? | Kristeligt Dagblad (kristeligt-dagblad.dk)
The ‘Committee of 300’: Complete List of Members - Stillness in the Storm
CONSPIRATORS' HIERARCHY:  THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300  Dr. John Coleman

ørkenens sønner går aldrig tibage til en fuser - Google Search
facebook
facebook

No comments:

Post a Comment