Jan 3, 2024

👁️⃤𓂀👑👅🍆 (Søndag den 14. Januar er det Daisy-Mary og 'Fredens' dag) Hvor vi står sammen skulder ved skulder, ryg mod ryg, i last og brast - hver for sig. Vi kan sagtens tolere hundredtusindvis af danske hverdagspsykopater, narcissister, præster og pædofile, iblandt os. Sågar krig, død og ødelæggelse, som indgår i børns leg, bare vi ikke selv, bliver ramt. Meeen, vi må for guds skyld og kongerigets, aldrig, aldrig nogensinde, forbande Daisy's moloch-miserable livsførelse. Og slet ikke nu, efter break uppet med de 5.230.000 (90%) flæbende danskere, som en slags, betalt grædekone, hvis øjne, nu hviler på, Kongepingvinen, Frede-Fups, sidste bedrifter. ~ 3. Januar 2024 ~ |

SoTW
Bliver på hospitalet uden brok • Kendte.dk
Kongen-af-skandaler

Det, vi taler om; "HKH Dronning Margrethes oldefar bøsse. HKH's far var alkoholiker. Christian X af Danmark - røvhul og stivstikker. Dronning Ingrid hængt ud som kleptoman. Prinsgemalen bollede med unge drenge og HKH med Susse Wold & Anne Linnet"...Editor's Note
Daisy abdicerer og "træder tilbage" den 14. januar 2024 med underskrift i statsrådet som gør kronprins Frederik til kong Frederik X. Samme tidspunkt, 1814, hvor Kielerfreden, blev indgået. Samme tidspunkt, 1972, hvor hun selv blev dronning, efter sin fars død. Samme tidspunkt, 1993, da Statsminister Poul Schlüter gik af, efter Tamilsagen kulminerede med dommer Hornslets redegørelse.

Hvorfor skal nogle have lov til at leve et luksusliv for statsmidler, fordi de enten er født til det eller har giftet sig til det? Det er åbenbart lovligt, at Prins Andrew og andre royales sexorgier med mindreårige piger, det danske Kongehuset er off-limit (punktum). 

Måske går det op for familien Dannevang, langt ud i fremtiden, at Kongehuset, har haft yderst bizare sexorgier på et Grønlands Hotel, fortalt af rengøringspersonalet. Kan ikke andet end være, altvidende, om Adrenokrom-fabrikker. Thorning, der efterlod Red Barnet i kaos med sexskandaler, der sammen med Mærsk, er berygtet for sextraffcering og menneskehandel og meget andet.

At kongehuset er enerådig "virksomhed", som ikke ønsker selvherskende og fritænkende folk og tilmed korrupt, grundet strømmen af gaver og beskyttelse fra velhavende erhvervsfolk og virksomheder, kan der ikke herske tvivl om. 

Således findes der en hel afdeling, der er sat i verden for at lave pressehåndtering og markedsføre kongehuset, for at censurer alt det, som ikke passer den herskende Dronning og hendes regime af underdanige Royale kombattanter. 

Strategien går ud på at give danskerne det, man internt kalder ’det særlige øjeblik’, som er små klip eller indblik i den kongelige families tilværelse, men endelig ikke gengive et ægte "sandhedsbillede" bagom kulisen, og den enorme magt, de besidder.

Jeg beklager meget på SoTW-redaktionen, ønsker ikke at være grov, usmagelig og provokerende, men Kunstgruppen "Surrend", der stod bag denne kontroversielle plakat, er sidenhen, blevet censureret, af forfattere, kvindesagsforkæmpere, intellektuelle om køn, moral og seksualitet. 

Foruden, billedkunstnernes forbund og politiker på banen i sag om kunstnerisk censur. Satirisk plakat om sex i kongehuset må ikke udstilles, men kan ses på nettet og åbenbart også på B.T., lige inden #MeToo-bølgen skyllede ind over verden og Danmark fik en samtykkebaseret voldtægtslov.. 

Dog må vi gerne se brystvorter og en storbarmet overpyntet og overdrevet letpåklædt ungdommelig Alexandra Gudinde, der fremstår i et seksuelt betonet portræt, men ikke snakke om drag queens, divaer, okkultisme og mystik eller sex, i Kongehuset og i den danske frimurerordenen... |

SoTW


SoTW - de blå prikker er egen censur 
https://www.bt.dk/danmark/her-er-den-satiriske-sex-plakat-med-kongehuset
https://www.tv2ostjylland.dk/aarhus/royal-sexplakat-udstilles

SoTW
Amin Jensen er frimurer: Holder logens løfte og tier stille – Ekstra Bladet

SoTW
SoTW
Facebook

Sådan scorer du dig til diamant – Ekstra Bladet
Putteguide | C'est la Vie 2014 | CLV blog (bloggersdelight.dk)

No comments:

Post a Comment