Jan 16, 2024

👁️⃤𓂀🙈🙉🙊 (Sig mig sandheden, jeg vil se og lytte til, om det gør ondt eller ej) Neeej! SoTW siger: "Enten-Eller". Enten går du 'All-In' eller slet ikke 'In.' Sandheden er ilde hørt, som man siger. Men sandheden, skal gøre dig og mig, til frie individer og hvis du ikke kan fortælle sandheden om dig selv, kan du ikke fortælle den om andre mennesker. "Skild dig ikke ud, hvad end du gør"-Herd mentality (mob mentality / crowd mentality) gør bare du har du langt vej hjem igen. ~ 16. Januar 2024 ~ |(update)Kl 13:50 - øhh undskyld mig, men var det lige 'Kongen' jeg så der kom løbende rundt om Frederiksborg Slotshave (søstien) med 5 PET-livvagter med sig og 1 betjent og 2 ventende civile mod 'Posen'? (han løb stærkt og så gjorde jeg, kunne ikke nå at se det grundet mandsopdækningen) 

EDITOR'S NOTE DISCLAIMER: Verdensalt.dk (SoTW), er en portal for alternative spirituelle nyhedsstrømme, som linker dig videre til flere sandhedssøgende artikler, men du skal da selv gøre en indsats, for at finde DIN SANDHEDSFORM.

Jesus fortsatte: "Enhver, der er af sandhed, hører min røst." I tvivl om, hvad han skal svare, rejste Pilatus det berømte spørgsmål: "Hvad er sandhed?"

Hvordan kan man overhoved finde sandheden der frigør mennesker fra uforløste traumatiske hændelser fra barndommen (fobier, chok, stress osv i din krop, fra nuværende aktuelle liv eller tidligere)?

Det kan være tegn på usikkerhed, utryghed eller ubehag med trængt til at negligere, når vi møder Falske Nyheder, som IKKE er godkendt af vores EGO-forsvarsmur. Dog, fortsætter vi i et væk, at overspille vores rolle som "gammelsmølf", fordi vi danskere, er de bedste (klogeste), dem kan ingen tæske (Olé olé olé). Derfor, lytter vi hellere til forsvarsmuren, fordi, her er vi sikker i havn og skal dermed IKKE, tage stilling til det 'ukendte' farvand (inde i os selv). 


Tænk, hvis der findes en ny verden uden for vores enorme ego, selvkontrol, komfortzone og ens eget trossystem, som faktisk, er større end os selv?

Jeg har lært at lytte og forstå, men ikke bydende nødvendig, skal granske beviser, med mine fem sanser. Jeg laver selv min egen research, gransker, graver, gennemser og nærstudere alt, inden jeg poster på bloggen. Altid noget som vil resonere med mit væsen, min naturorden og det jeg har lært igennem årtier, der ikke er underlagt, noget jeg kalder, 3D Matrix af illusionen. Har ikke altid tiden til at fordybe mig, men gør mit bedste.

Vi som komplekse mennesker, skal ikke bydende nødvendigt, se verden gennem andres øjne. Jo ’mindre’ selv-kærlighed og selv-forståelse og ubalance. Afhængigheden af implantaters programmering. De 5 autoriteter (forældre, lægen, skolelæreren, præsten og samfundets patriarkatets levevilkår). Og manglende implementering af vores feministiske og maskuline aspekt, desto mere er vi afhængige af andres konventionelle synsbedrag og meningsdannelse... |facebook
Kronprinsesse Mary: Børn skal vaccineres
Kronprinsessen udnævnt som Young Global Leader
SoTW
Dette foto sender norsk kongehus i stor krise (hollywood.dk)
Gerningsmand med våben anholdt: Havde adressebog over kongehusets medlemmer

SoTW
(20+) Facebook


No comments:

Post a Comment