Jan 11, 2024

👁️⃤𓂀🐠🤡🎭 (Det hele er F.U.B.A.R. eller rettere, et STORT freaking SHIT-SHOW) Hylekoret af SVM-republikanere er blevet til royal socialister i anledning af søndagens begivenhed. Bare spørg Pelle-alene-i-verden Dragsted, som ikke længere, vil afskaffe, kongehuset og Major Mary-Maz, som aldrig igen, skal neje, mere. Far er ikke vred, far er bare skuffet, som man siger. Hvis man nu regner med, at kunne komme tæt på, og røre ved, prinsen og se kroningen, med kongekåber og krone som i Storbritanniens grim reaper kong Charles III's kroning (fortsættes) ~ 11. Januar 2024 ~ |

SoTW
Melder ud: De kommer IKKE til tronskiftet

SoTW spår om Frederiks nye valgsprog: 'Fyr den af,  Don Juan'...  

Editor's' Note: Det kostede englændere mellem 400-850 mio. kr., at fejre Demon Charles, mens Odense vil sende 'Dovne Robert'-arbejdsløse til Novo Nordisk for at udføre 'skod'-jobs og bygge kæmpe fabrikker til at masseproducere kræftfremkaldende Ozempic og Wegovy. Vi sender milliarder til Nazi-Ukraine og står last og brast med Israel's folkemord i Gaza og velfærdsstaten, er og bliver, en ideologisk katastrofe. Under radaren trækkes grundskylden nu hver måned gennem skatten og boligejere beskattes stadigvæk, af fiktiv værdi.

Når, Frede-Fup, bliver udråbt som King Shit of Turd Island (Insula Maritima-'øen) på lynvisitet på balkonen, bliver, kongekronen, ikke taget i brug (Kun butikker får lov til at bruge kongekrone som symbol). Og med terrorsikring, sikkerhedszoner til 100+ danske og 19 udenlandske medier og mindst 200.000 royalister og monarkister, væltende ind til staden med ekstra DSB-toge og måske 3.000 politibetjente udkommanderet. Så skal man nok huske sin lommekikkert og en god portion tålmodighed. 

No comments:

Post a Comment