Jan 14, 2024

👩‍🚀🚀🌌 (2024 Miami Mall-hændelsen Deep State Psyop holografisk teknologi mod en ny bluebeam alien-begivenhed) Ingen nationer må eje rummet, undtagen, 1930's og indtil dato, Hitler og Nazisternes flyvende tallerkener og senere NASA & de hemmelige rumprogrammer: 911 var en forbrydelse, der blev brugt til at dække over flere andre forbrydelser (fortsættes) ~ 14. Januar 2024 ~ |

 


'Rummet er allerede en benhård kampplads, hvor jordens militær, private firmaer og rumnationer, udkæmper territorier. Engang var det måske tanken om simpel minedrift på asteroider. Nu er det mørke SSP grupperinger, 'First Order 'versus Jordens beskyttere, 'Star Wars ' med avancerede civilisationer, rumkolonier samt rumskibe ind og ud af vores galakse. Hyperspace, sorte huller, teleporters eller CIA's 'jump-room' programmer, eksisterer i bedste velgående ~ SoTW


Det er med 100% garanti, at; R4DIO's Den Nye RumalderDanmarks RadioVidenskab.dkAndreas Mogensenvildmedrummet.dk, Danske rumforskere, DTU Space samt Terma A/S og de fem danske virksomheder; GOMSpace, Space Inventor, Gatehouse, Quadsat og Force Technology, ikke kommer til at snakke om de hemmelige rumprogrammer ~ SoTW 

Editor's Note: 2,3 trillioner dollars manglede der i Pentagons "kaffekasse" sagde Donald Rumsfeld den 10. september 2001. Næste dag - den 11. september 2001 - døde 3000 mennesker. På denne skæbnesvangers dag, forsvandt også Pentagons revisionsafdeling, andre føderale og nationale agenturer med 3 bogstaver og 300 millioner dollars (+/-) guld 3 etager nede under WTC, med et sprængstoflignende nanotermit brag i en sky af røg, sten, papir og glas, og et enkelt krydsermissil og 2 falske CGI fly. 

Om, det hedder billioner eller trillioner, er vel ligegyldigt, for de teknisk imbecile, pointen er, at pengene, forsvandt sporløst, ned i et sort hul, sandsynligt "black budget" program, som ingen, kan spore (Den menneskelige hjerne er ikke beregnet til at tænke på billioner af dollar). Rumsfeld sagde, der manglede $2.300 milliarder fra Pentagon. Næ, det er nærmere $21.000 milliarder (samme som det amerikanske budgetunderskud - nu $33Bn).


NESARA blev underskrevet under ed, af præsident Bill Clinton i 1993. Og skulle annonceres af Alan Greenspan den 11. september 2001 kl. 10:00 lokal amerikansk tid. Stoppet af, Fjerde Reichs nazistiske USA-præsident George Bush (CIA, Mossad, SCOTUS, Den Mørke Stat og Operation PaperClip m.fl.).

For at vise hvor lidt mennesker ved om NESARA fik en underskriftindsamling blot 300 stemmer . Vi må stadigvæk ikke forstår hele NESARA-konspirationen - alle links er blevet slettet.

Ifølge Corey Goode, findes der fem 'SSP Grupperinger'. 1. Solar Warden. 2. Interplanetary Corporate Conglomerate (ICC). 3. Dark Fleet. 4. “NATO TYPE SSP”. 5. Various Special Access Program SSP’s.
De fleste af de fem, skulle efter sigende have "overgivet" sig til DeHvideHattes "Earth Alliance"-grupperinger efter flere års slogskamp for dominans af vores univers (Iflg. Elena Denaan, Dr. Salla, Alex Collier, Cobra RM m.fl.).

Alle store lande på Jorden har en "rumnation." Så Danmark er en lille, men vigtig "rumnation" (kun for ESA, DTU, Terma A/S og falske "Andreas" + 9 danske rumvirksomheder som hele tiden bliver stopfodret med millioner).

Det militær-industrielle kompleks, interessefællesskabet og samarbejdet i USA mellem det militære apparat og de store virksomheder, såsom RAND Corporation, kan man vel betragtes som 'The Galactic Empire' i Star Wars sagaen.

Mange konspirationsteoretikere har mistanke om et udenjordisk cover-up, som daterer sig tilbage til Nazityskland, der indsamlede fremmede teknologier fra faldne ufoer og brugte dem til at bygge avancerede fly og rumfartøjer før og under Anden Verdenskrig, som derefter blev opbevaret i hemmelige underjordiske baser i Antartica, Sydamerika og USA.

Denne proces er kendt som 'reverse engineering', hvilket betyder at få design information og viden fra ikke jordiske teknologier og reproducere det til menneskeskabte produkter...

TR-3B sort trekant kodenavn: ASTRA, er et godt eksempel. Og ufo-styrtet i Roswell 1947 var ikke den eneste episode, der har været flere både i USA, Rusland og andre lande.  

Tror slet ikke vi kan begribe hvor omfattende SSP programmet er og hvor højt avanceret teknologi der findes derude..

Hvis man nu tror på den slags.. |
"Nu får jeg lige at vide at der netop har været en fjerde eksplosion i World Trade Center, og dvs. to fly, en efterfølgende nu to efterfølgende eksplosioner, sådan forstår jeg det, vi var inde på det før, hvordan kan bygninger styrte sammen når fly rammer dem i firsindstyvende etagers højde, men der er altså også bomber placeret i WTC, hvordan kan det overhovedet lade sig gøre?"

Se Christians video-bevis: Mogensens tur i rummet ligner fup – Ekstra Bladet
SoTW

 


No comments:

Post a Comment