Dec 22, 2023

👁️⃤𓂀🤪🎁🤡 (Yule festdage for ritualske heksegrupper, asatroende, satanister, ashkenazer og andre okkultister) Den 'ægte' sandhedsbevægelse eller rettere, SoTW, anser, Stormen Pia (og Cirkus Storebælt), som Aleister Crowley sort magick HAARP bestillingsarbejde under årets vigtigste vintersolhverv 2023. Fat mod. Klovneshowet, er snart slut. Og vi vinder. Spahotellet på GITMO venter. ~ 22. December 2023 ~ |

Nå okay, nu skal vi åbenbart dø igen…😂
 borsen.dk - Hvad er Verden 2024 årsmagasin? (masser af 666 taller) 😂

Rothschild & 'Cory-DON'(G) Verden 2024 årsmagasin. General Lars underskriver optakt til 3. Verdenskrig & skønhedsportræt af Kongepingvinen. Fortæl mig, hvordan i alverden, kan Norges kronprinsesse Mette-Marit, blive ramt af 'corona', når den er uddød?... 

Editor's Note: Stormen, kan også være, en Hvid-Hat operation. Heldigvis, er det overstået, nu går vi igen, mod lysere tider. Og det er altid mørkest lige før daggry - med vinterdepression, julestress og manglende sol vitamin (D), som den mørke bagside af medaljen. 

For, blandt politiske genmodificerede entiteter, såsom, LLR, Bjarne og WEF's Schwab's royale YGL-elsklinger, er vi blot, "useless eaters". Hvis vi færdes i et miljøer, hvor atmosfæren er præget af løgn, angst, aggression, tristhed, panik eller stress, er vi altså i stærk smittefare for at gå i sjælelig opløsning. Medierne som fjerde statsmagt, er livsfarlig, og skaber poetiske hallucinationer og vrangforestillinger, som en indbildt virkelighed. Galskaben eller ufornuften, tager over efter et konstant glansbillede af livet, som kendisser, medier og sociale medier serverer. 

I Den Mørke Stats' dekret, står der, at man vil opretholde krigsherrens spil og krigsliderlige politikers nedslagning af uskyldige tvangsopholdte Ukrainske soldater, som lige nu, søger ekstra 500.000 soldater og Det zionistiske folkemords anatomi i Gaza. Allerede, har Rusland nedkæmpet al udsendt pensioneret og ukampdygtige kampvogne, missiler og panserværn. Men Nazi-NATO proxy armies tror fortsat på, en dundrende sejr. Ukraines præsident, Rothschild kontrolleret, Lord Voldemort Zelensky, har bedt sprællemanden, Ellemann, på sit kurophold, om at sende store kanoner afsted, til sidste mand, dør i felten. Traktor-Troels, har allerede afsat yderligere 21,9 mia. kr. til Ukrainefonden og 143 mia. kr. i perioden 2023-2028Hvad der står i denne næste “march-ordre” bliver i Meyers Fremmedordbog. 

Men det er sikkert og vist, at vi er ved at se Kabbalas allersidste krampetrækninger, inden korthuset, vælter og lortespanden, tipper over med gylle og lugten, breder sig i hele landet. En ting er sikkert, jeg vil ikke være, i deres sko. Det hele er en global menneskerettighedskrise og alle danske regeringskommunister skal retsforfølgelses i Haag, via Gitmo og Nürnbergprocessen. Politikere og det politiske system under frimureriet, har tendens til psykopati (mangel på empati), narcissisme (overdrevet selvoptagethed) og machiavellisme (overbevisningen om, at målet helliger midlet)... |
SoTW
kendte.dk/de-kongelige/mary-vi-har-brug-for-hinanden


SoTW
tv2.dk/


SoTW - RT


SoTW
avisendanmark.dk/krimi/live-fra-retten-i-aarhus-dennis-knudsen
https://www.reddit.com/r/InfluencergossipDK/comments/18nkmca/dennis_knudsen_en_voldsperson/
SoTW
DR-vært køber hus for svimlende millionbeløb – Ekstra Bladet
Troels er meget udenlands: Nu afslører Mascha Vang en sjov detalje (hollywood.dk)

SoTW
Kan du kende hende? Stephania Potalivo deler sødt ungdomsfoto | SE og HØR (seoghoer.dk)
SoTW
Troldehær slår til igen: Vil have ny hurtigfærge døbt Speaker-Allan | TV2 Østjylland (tv2ostjylland.dk)
James Price: Ærgerlig over kritik | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)

HERUNDER MEGET MERE HERLUFSHOLMKongelig shitstorm: 4 ud af 5 danskere er uenige (tvguide.dk)
SoTW
Dét ville kronprinsesse Mary ikke snakke om: 'Vores arbejde fortsætter ufortrødent' | BT Royale - www.bt.dk
Mary Fonden: Krænkelser på Herlufsholm er "chokerende” | SE og HØR (seoghoer.dk)
Kronprinsesse Mary: Vi ser alle frem til en vaccine | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)
Kronprinsesse Mary: Børn skal vaccineres - TV 2
SoTW
https://www.bt.dk/royale/kongehuset-har-taette-forbindelser-til-herlufsholm-de-sidder-i-saksen
Mary på tøsetur i Skagen: Vandrede i klitterne med Herlufsholm-veninde (msn.com)
https://www.verdensalt.dk/2022/08/jantelov-aka-metoo-jenteloven-og-den.html
SoTW
Undersøgelse: Herlufsholm har de gladeste elever i hele landet - Herlufsholm - sn.dk - Sjællandske Nyheder
Landsforeningen HPV-Bivirkningsramte
SoTW
Baronesse Helle Reedtz-Thott ønsker afgørelse prøvet ved domstolene: Forsvarer Herlufsholm efter millionkrav | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)
Herlufsholm-elever sagde i 1984, at der ikke ville være nogen skole uden straf | Kristeligt Dagblad (kristeligt-dagblad.dk)
TV 2 fjerner gammel Herlufsholm-dokumentarserie: 'Skal ikke kædes sammen med de nye sager' | BT Film, TV og Streaming - www.bt.dk

Susan Astani-Kjær på Instagram: “Hvor er jeg glad for at langt om længe kommer der fokus på Herlufhulms dårlige ledelse. Min søn Sam træk sig ud af skolen tre måneder før…”

No comments:

Post a Comment