Dec 9, 2023

👁️⃤𓂀 ☪️💋💦 (I hjernen på stjernen?) Tilfældigt, at COP 28 tiltrækker clickbait nyheder som Elvira og Sanjay? Neeej - det hele er planlagt til mindste detalje! Læste du også det? Nu beder man hjerteskærende om, at den insolvente 'korruptionens Goldfinger', Generalen fra GLIMT-Græsted, ikke nok vil tage til Dubai (røvtur på 1. klasse) og lege, den barmhjertige samaritaner! ~ 9. December 2023 ~ |

SoTW - afsnit 8. December 2023 - Carsten promoverer Belgiens sag, og det har han gjort i mange år

Editor's Note: Altså, manden, med guldbukserne, der gang på gang, bliver båret frem på hænder og fødder, af ukendte bag- og rigmænd (Novo-formand springer ind i Lars Løkkes politiske netværk). 

Som også hardcore racist, Ashkenazisk jøde (pro-Israel) og DF'er, Kirsten Birgit, sagde i sidste "Kirsten ringer til Rasmus" - hvad har Lars fået ud af aftalen med de arabiske lande? Nu hvor man har fået et gummistempel mht. koranloven, der giver regeringen kalifatet vetoret og 12. Kapitel for Landsforrræderi og andre forbrydelser mod statens selvstændighed og sikkerhed. Dermed, siger Kisser, kan man uden videre sætte enhver person i isolationsfængsel i op til 6 måneder, ligesom en terrorist, hvis nu, en person, hiver en bog op af lommen og et rivejern, og HAPS, politiet, tager én med. Det gjorde man med Lars Findsen, mener, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm.

LilleLars fik Sanjay Shah til Københavnstrup iført joggingtøj, der indtil videre har kostet skatteyderne 4,3 milliarder i advokatomkostninger (og bestikkelser m.m.). Denne gang, skal den-lille-fede svinder, redde Diamantfamiliens svar på The Kardashians og Diamant-Diva, Elvira 'Phoney', der har bollet med en anden kendt (muslimsk) dansk rigmand. Velvidende, ifølge sharia, er utroskab forbudt eller utilladeligt, og derfor skal det straffes.Men frimurerbrødre- og søstre, skal jo hjælpe hinanden. Ikke kun de fire højtbesungne frimurerdyder: tavshed, forsigtighed, mådehold og barmhjertighed. 

Som et eksempel er, Harpokrates (egyptisk barnegud), som til forveksling ligner Osiris, står med fingeren for munden, for at symbolisere tavshed. På brystet har han den femkantede satanist-stjerne, med et P i midten. Frimurerne mener, at stjernen står for ”Det højeste væsen, som har skabt verden” – men det er MEGET tankevækkende, at også satanister har brugt samme symbol – og det er IKKE et egyptisk symbol. Selvsamme stjerne benyttes også af hekse til hvid magi, men her stjernen drejet 180 grader rundt, så spidsen vender op.

Neeej du, man gør hvad man bliver bedt om, af stormesteren, i Den Danske Frimurerorden, som styrer folketinget og Kongehuset, som styrer, Dannevang. Det er ikke tilfældigt, at hele kongehuset, alle ministre og kendisser, er medlemmer af 35.000 store Christian den Fjerdes Laug i Aalborg, som optager alle, både kvinder og mænd, tykke og tynde, bosser og bumser... |

SoTW


SoTW
euroman
lyttiljesus.dk/blog

   

SoTW
https://www.dr.dk/lyd/p1/kulturen/kulturen-2023

SoTW

SoTW
gaffa.dk/nyheder-fra-gaffa/2023
videnskab.dk/kultur-samfund
lennonmurdertruth.com/introduction/

SoTW
hollywood.dk/bubber-deler-trist-nyhed/
https://www.verdensalt.dk/2023/10/jamen-det-var-jo-en-anden-tid-man-gr.html
SoTW

SoTW
SoTW
Anders Fogh Rasmussen - Manden med den 'smooking gun' og hemmelige bekendtskaber (Charmør, Tyran og Verdensmand?)


No comments:

Post a Comment