Dec 15, 2023

📸🥰🤳 (Dialog med mit Højere Selv) Sandt eller falsk?. Vi har hver vores sandhed. Min sandhed er ikke altid din sandhed. Jeg stiller spørgsmål, mit H-S svarer min dagsbevidsthed og krop tilbage gennem Kinesiologi og naturlæge. Det overrasker altid mig, hvordan mit H-S selv kigger ned på verden som min egen dagsbevidsthed, ikke har fået belyst (Please use Google translate on my website) ~ 15. December 2023 ~ |

 

 Udgivet den 15. December 2023 af Verdensalt

FREE GUY: Det er min egne spørgsmål til mit højere selv (H-S) som Louis som er min "naturlæge m.m.", omsætter. Herunder er her ordret hvad vi snakkede om via mobil optagelse den 8.12.2023. Foruden nedenstående spørgsmål gennemgår jeg altid et personligt Krop-Sind-Ånd kinesiologist "Sundhedstjek" som hvis du gik ned til almene læge praksis. Det kan være om der unbalance i min aura eller livsenergier, de 12 af meridianbaner, min DNA hukommelsesceller, eller forkert madindtag eller stress og frygt som har ophobes sig m.m... | 

🙋 1. Har Kronprins Frederik af Danmark haft en sexuelt affære med Genoveva Casanova nede i Spanien? 

-    JA! 

Er det noget som er foregået over tid og over flere gange?

-    JA! 

Indebærer det en skilsmisse for Kronprinsesse Mary af Danmark? 

-    NEJ! 

Vil der være kølig luft imellem dem? 

-    JA

Vil Kronprinsesse Mary finde sig en elsker, fordi, Kronprins Frederik ikke gider hende mere? 

-    NEJ! 

Vil Kronprinsesse Mary blive Dronningen af Danmark? 

-    NEJ! 

Vil Kronprins Frederik blive Konge af Danmark?

-    NEJ! 

Er Margrethe 2. Dronning af Danmark i øjeblikket? 

-    JA

Er Margrethe 2. Dronning af Danmark i 2025?

-    NEJ!  

🙋 2. Er der nogle af disse kendisser celebs (Taylor Swift, Lady Gaga, Beyoncé, Oprah Winfrey m.fl) som bliver præsident af USA?
 
-    NEJ! 

Kommer der nye præsidenter af USA?


-    NEJ! 

Bliver USA deklareret som republik?

-    JA! Sidste halvår af 2024

🙋 3. RV (økonomisk frigørelse, økonomisk investering m.m.) hvornår vil det ske?

-    2024! Inden Maj 2024

Hvornår vil "Redemption Center" på verdensplan i en Bank komme så man kan veksle (ZIM, VND, Iraq Dinars m.fl.) til rede penge efter RV (nulstillingen) har været gennemført og de fået sin ægte værdi tilbage? 

-    2024! (De afhænger af tidspunktet RV)

🙋 4. Der findes 17 små krige lige nu og 2 storkrige (Ukraine og Israel). Vil det fortsætte ind i 2024?  

-    JA!

🙋 5. Vil der komme nogle skelsættende verdensomspændende tyfoner, som "Matthew’s Messages" snakkede om? Den største oprydningsproces, hvor folk , på tværs af grænser, religioner og hudfarve, vil hjælpe hinanden? Vil det være en 'Planet X Nibiru' effekt der vil komme som skaber en reaktion? 

-    NEJ

Vil det være krige eller kunstig HAARP system?

-    NEJ!

Naturlig fænomen fra vores univers?

-    JA!

I en skala fra 1-10. Hvor 10 er total udryddelse á la jordskælv faktor 12. Hvor høj er niveauet af naturlige skader? 

-    Mellem skala 3 og 4!

Vil højhuse over 120 etager tage skade af denne verdensomspændende tyfon? 

-    JA

Vil tagsten flyve af danske hustage nogle steder?  

-    JA

(Vi diskutere om man kan regne med "Matthew’s Messages" om det er en kommende fremtid han snakker om eller om det var fortid at en tyfon (syndflod) som skaber tsunami - det er op til læseren at fortolke

🙋 6. Hvorfor fik Mundbindet comeback i Folketingssalen i starten af December 2023? Er det fordi du spiller "syge"?  

-    JA!

Er det signalet "se hvor gode vi er mod hinanden. vi smitter ikke hinanden med influenza". Er det, man forsøger at komme med?  

-    JA!

Er der nogle epidemier eller pandemier som almindeligt influenza, som kommer i fremtiden? 

-    NEJ!

Kommer der nogle abevirusser? Hundvirusser, Kattevirussr? Børnevirusser med kold lungebetændelse som omsluger hele joden?

-    NEJ!

(Louis siger hjernen retter sig efter hvad den har lært. Hvorfor vi bliver syge går tilbage fra barndommen når mor siger "husk nu at tage den hue på, ellers bliver du syg". Hvis du har lært, at blive syg uden hue, så bliver du syg. 

Virus kommer af ANGST! Når man lukker sin energi ned fra 100% til 15% dvs. elektriciteten er blokeret, der kommer ikke næringsstoffer ud på området, kroppne sparer på engeri, dvs. FLYGT OG KAMP. Derfor kan cellerne ikke komme af deres affaldsstoffer eller lort. Det vi kalder VIRUS er alt det lort som ligger i vores celler som ikke vi kan smide ud. Det er VIRUS siger Louis. VIRUS er ikke levende. Et menneske består af trillioner af virusser så små som nanopartikler, vi ikke tager skade af. Man kan ikke se en VIRUS - største fupnummer i HISTORIEN. Det er er CELLER som ikke kan komme på lokum., så lortet hober sig op i bukserne på dem. VIRUS er vores venner. Vi eksistere ikke uden vores VIRUSSER ) 

🙋 7. Dr. Michael Salla og hans militære ven "JP" snakker konstant af ARKS (lidt ligesom Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark 1981). Med al den viden de snakker om, hvor mange procent sandhed er der? 

-    40% sandhed!

🙋 8. Hvornår kommer den næste store UFO-afsløring? Enten via den amerikanske kongres eller andetsteds på verdensplan. Hvornår vil der komme et større epokegørende afsløringen? 

-    2024!

Vil det kommer frem i dansk TV?

-    NEJ!

Vil det komme frem i dansk tv når der er kommet frem et andet sted i udlandet?

-    JA!

🙋 9. Massemedierne og Operation Mockingbird er et CIA-program. Hvornår vil medier blive frigivet for restriktioner fra udefrakommende? 

-    2025!

🙋 10. Er de ting som sker i Gaza og de tal og oplysninger om forfærdeligheder og grusomhederne, er de sande eller falske?

-    SANDE!

Er der noget svind i de informationer som kommer fra krigens ødelæggelser?

-    NEJ!

Er Hamas og Israel fjender?

-    NEJ!

Er Hamas en del af korruptionen, udrydde palæstinenserne, de fylder for meget i vores "hellige land" - er det det, som det hele går ud på?  

-    JA!

Så når (stor)Israel har fået smadret Gaza-området så er der fri adgang til den mest vigtige vandvej i verden som Israel vil kontrollere (tilsvarende Egyptens Suezkanal som Israel vil overtage)? 

-    JA!

(Louis siger, at der står i Koranen at "Israel er Guds udkårne folk". At man i 2023 og Gud kan sige "du er god" og "du er dårlig" - hvad er det for noget xxxx Louis bander) 

🙋 11Hvornår vil Pave, Frans (som allerede er død) forsvinde fra religions område (Vatikanet)?    

-    2026!

(Louis siger, så er verden nok parate til, at få at vide, religionen er fake og vores udefra kommende venner via TV og "oplysningen". 1 times fjernsyn hver dag ens i hele verdens tv og den ægte sandhed oversat til alles sprog)

🙋 12. Hvornår vil Mette F. og Co., afgår som statsminister og regering? (Mit H-S har sagt flere gange inden EU-valget 2024)

-    Maj 2024 

🙋 13Elon Musks StarLink 10 tusinder småsatellitter være banebrydende for fremtidigt Internet om 5 år?

-    NEJ!

Vil der komme et andet system som er mere fremtidssikret? 

-    JA!

Er Elon Musks StarLink internet et midlertidigt system?
   
-    JA!

Hvornår vil Elon Musks StarLink internet afgår ved døden?

-    2027!

SLUT!!!

No comments:

Post a Comment