Nov 1, 2023

👁️⃤𓂀💩👶🤪 (Reblog: Narresut eller ej - hvem narrer hvem her?) Står der måske Idiot på ryggen af mig Mæætte? Sjov tryllekunster tricks for voksne, børn og hele familien? Altså, lad mig lige forstå det her og bryde det ned! Vores elskede / hadede Landsmoder, Corona-commander-in-chief, Bilderberger og DDFO-Daisy' underordnede undersåt, Mørke-Mette, har besøgt Joe Biden AKA Beijing Biden AKA Nossefår-Joe AKA MANDEN med de 1000 masker i et Nordisk Film Studio. Bag ved scenen, står et hel tæskehold af Kongehusets Kommunikationsafdeling, royalister og superrøde forfattere som politiske taleskrivere, spindoktorer er de nye partisoldater, embedsværket som aldrig sover. For ikke at forglemme, det 150 årige gamle arbejderparti troldehær, står parat og er behjælpelig til 'narcissisten' [FORTSÆTTES] ~ 1. November 2023 ~ |

r8Dio - Det er en anden tid nu from r8Dio on Vimeo

SoTW - så ulækkert, vammelt og sexistisk, men hvad forventer du?

#ironiKANforekomme - SoTW meme fra 2020 - den holder stadig...


FREE GUY: Med andre ord, har det kommunistiske kvindemenneske, gjort sig smæklækker til en Dannebrogorden, efter titlen 'Minkslagteren fra Bilbao', og evt. snarligt udnævnt, som ny Nato-chef eller 'skrigeskinken', der slog næste generation ihjel med Placebo eller "dødssprøjter" (på ordre fra DDFO-Daisy og Co.) 


Med hjælp fra Solo-u-Løkke, Den Mørke Stat' LilleLars, Generalen fra GLIMT-Græsted, skal Mæætte, rejse til America, The Land of the Free, på Constitution Day (Grundlovsdag). En dag, som er det tætteste, vi kommer på USA's 4. juli og Rebild-festen, vil genlyde. 

Her vil hun blive modtaget af en dement, seriekrænkende lugtefranz og skuespiller, som bærer på en klovnemaske der ligner Joe Biden i Det Hvide SPøGELSESHUSET. 

Prins Jokke og Marie, der begge, har været i C4Lauget, endnu længere, end, Pigen fra Aalborg. Der helt sikkert, også vil være repræsenteret, med krigsliderlige Pentagon City, hvor Danske Terma A/S' har kontorer og hele den militær-industrielle kompleks, som støtter Ukraine og 3. verdenskrig. 


Det Hvide Hus; fra kælderbowlingbaner til underjordiske gange og hvem ved hvor mange hemmelige rum, gigantiske undergrundsbyer; alt er forseglet og lukket ned med uigennemtrængelig hegn, specialstyrkers sikkerhed og stilasser, som en 'NAZI'-teenager, forsøgte at bestorme med en U-Haul varebil, ind i det hvide husporte! 

Hvis man ser ordentlig efter, er Det Hvide Hus, tomt og omgivet af hvide stilladsoverdækning, hele vejen rundt, som er omdannet til en midlertidig fængsel, en slags, Nuremberg 2.0. Den anden internationale straffedomstol og Nürnbergprocessen. 

Har jeg misset noget. Ja, fordi, på Mandagens Den Korte r8Dioavis, (Afsnit 112 - Flæskesvært overvægtig), siger nyhedsteamet og jødeholdet (Ashkenazisk jødedom), at det hele, er hokus-pokus! (Der, og andre podcasts, hvor de snakker tissemænd og tissekoner, i et væk).  Altså, det er hokus-pokus, det med at lægge tarokort, siger de samstemmende. Samt alt, det spirituelle, og alt andet, som ikke er I verden - den konventionelle forståelse af verden! Og hvem sidder på R8DIO? 

Jooo ser du, det gør, Brian Lykke, som er/var trostøtter til sygemeldte Onkel Rejes faste makker, som er kaldt for satanist og pædofil. Synes man skal kigge på nogle af de børneindslag, som Brian har lavet, det er 100% dæmoniske i min optik og frimurerisk, af værste skuffe, for seksualisering af børn. 

Ligesom, alt det 'under bæltestedet', de snakker om på B.T.'s podcast serie, Det, vi (aldrig) taler om, med Ditte OKMan[D], som er så ulækkert og klamt, at man tror det er løgn! 

Men åbenbart, har de hundredtusindvis af betalende følgere - fra bøsser til barnlige sjæle - gud nåde og trøste dem alle, når det kommer frem, både B.T. og R8DIO, er styret, af frimureriet (systemet i systemet)... |
SoTW
The universe is eternal, infinite and vibrant, a conscious cosmos: 🥳👵😂 ~ ('Mis-Randry, Nej til forsvarsforbeholdet, Skuldborg pilsner og Nyheder med-bid-i.') Særudgivelse: Kirsten Birgit indgår aftale med r8Dio (Den Korte Podcast) ~ | (verdensalt.dk)

No comments:

Post a Comment