Nov 27, 2023

👁️⃤𓂀📐🧭📏 (Den Fiktive Virkelighed?) Tilfældigt, at Magt-Mette, som er æresmedlem hos C4Lauget i AAL sammen med hele Kongefamilien, kan ride på en bølge og DDFL/DDFO-disciplene så hende komme gående på vandet? (Spoiler Alert) I serien Oxen skitserer man Danehofs ledelse under Corfitzen-familien, i afsnit 6, som en styrende frimurerisk tænketank (konsilium - rådslagning) med 600 års erfaring, at trække i trådene. De sidder og drøfter om den siddende Statsminister, får et topjob i Verdensbanken og med et overrrumplende magtskifte, får den siddende justitsminister, Ulrik Rosborg, chefstolen som, Statsminister. Danehoffet, har nemlig noget på ham (og alle andre). ~ 27. November 2023 ~ |Rigets „bedste Mænd", Danehof og Rigsraadet'Et så stærkt greb om magten har vi ikke haft siden systemskiftet i 1901.' ~ Corfitzen

FREE GUYMed systemskiftet i 1901 indførtes parlamentarismen, dvs. at regeringen skulle repræsentere Folketingets flertal. Den 24. juli 1901 udnævntes den første Venstre-regering i Danmark. Den konservative regering Sehested blev af kongen, Christian 9., bedt om at indgive sin afskedsbegæring, og Venstre-regeringen Deuntzer blev udnævnt.

Danehoffet er en virkelig (middelalderloge) hvor herremændene og rigets vigtigste gejstlige stormænd har møder mellem kongerne og deres mænd. Kan vel sagens sammenlignes med nutidens DDFL/DDFO og andre Storloger, som ligesom i middelalderen, afholdte at træffe beslutninger om større politiske problemer, konflikter eller retssager (det kunne frimurer-jægeren Knud Jacobsen fortælle en del om).

I Oxen-serien sidder de og drøfter om den siddende Statsminister, får et topjob i Verdensbanken og med et overrrumplende magtskifte, får den siddende justitsminister, Ulrik Rosborg, chefstolen som, Statsminister. Danehoffet, har nemlig noget på ham (og alle andre). Ulrik kvalte en kvinde med et hundehalsbånd i en voldsom sexscene med døden, til følge. Og bliver senere, reddet, af lejesoldater á la "Blackwater" som Kajsa Corfitzen (2023 ”Feministiske Ledere”) stod for og dermed forfremmer sig selv, til at sidde med, i (mande)rådet. Danehoffet slog også forsvarsordfører Gregersen ihjel, efterfulgt af konens suicidium, fordi, han havde svigtet sin 'troskabsed' - lyder det bekendt? 

Tror du det er tilfældigt, at Anders 'Fog of War' Rasmussen (Skulls and Bones 322) samt Margrethe II af Danmark a.k.a. DDFO-Daisy, står som V.I.P. medlem af udvalget på 300 a.k.a. The Committee of 300? Også kendt som The Olympians, øverste af alle frimurerordener og Dronning Elizabeth II a.k.a. Queen- Lizzie, var M1 a.k.a. lederen, engang?... | 
SoTW
Oxen — Se serien her — TV 2 Play
Danehof - middelalderens rigsforsamling (danmarkshistorien.dk)

SoTW

t.me/VELINFORMERET/17221

SoTW
facebook

SoTW

SoTW
facebook

SoTW
kendte.dk/indland
bt.dk/royale

ekstrabladet.dk/underholdning

No comments:

Post a Comment