Oct 30, 2023

🩹❤️💊 (Oplysningsforbundet May Day) Spændende May Day-foredrag - godt at vide om kaffe, te og æbleeddike - vuggedød efter vaccination ~30. Oktober 2023 ~ |

 
Velkommen til May Days nyhedsbrev!

May Day har to arrangementer på programmet til jer i næste måned. Det ene er i Manna nær Brønderslev med titlen Grundlovens forandringer og dronningens magt v/Martin Tidsvilde. Det er den 9. november kl. 19.  Tilmelding og mere info her
 
Det andet med titlen Et anderledes, oplysende og tankevækkende foredrag om klimasagen v. civilingeniør Søren Hansen afholdes onsdag den 15. november i Valby Kulturhus kl. 19:00-22:00. Tilmelding og mere info her
OBS 1 betalende May Day-medlem må tage 1 gæst gratis med til dette foredrag. 

Overvejer du et medlemskab af May Day?
Meld dig ind nu. Din indbetaling vil dække hele næste år. Med andre ord: 2 måneders gratis medlemskab. 

God læselyst!
 

Sygdom/sundhed
 
Fordele ved at drikke kaffe og te
Kaffe og te indeholder sunde ingredienser, som kan støtte helbredet og ifølge forskning hjælpe kroppen i forhold til sygdomme af både fysisk og psykisk art.
Sådan behandler du bronkitis naturligt
Vil du gerne lære noget om at behandle bronkitis naturligt? Visse orale og lokalbehandlende naturmidler kan være meget nyttige til bekæmpelse af symptomerne.
Hvad kan æbleeddike gøre for dig?
Æbleeddike eller æblecidereddike er en enzym- og probiotika-rig fermenteret fødevare. Som navnet antyder, er den lavet af æbler, som får lov til at fermentere. Her får du viden om alt det, æbleeddike er godt for, samt link til, hvordan du selv kan lave det.
Lillebitte næringsstof i modermælk fremmer babys hjerneudvikling
Et mikroskopisk sukkermolekyle i modermælk giver betydelige fordele for udviklingen af babyers hjerner. Nu viser et nyt studie, at modermælken indeholder en særlig stor mængde af netop dette stof i de første måneder.

Mange bbruger og er tilfredse med homøopati
På dette kort kan man få et klart billede af udbredelsen og tilfredssheden med homøopati i EU. Og det bekræfter den høje grad af tilfredshed blandt millioner af EU-borgere med brugen af disse lægemidler – mellem syv og ni ud af ti brugere er tilfredse med behandlingen eller finder den effektiv.
Antallet af unge kræftramte er vokset markant
I løbet af de seneste tre årtier er antallet af kræfttilfælde hos folk under 50 steget med næsten 80 procent verden over. Der nævnes flere mulige årsager som livsstil og manglende motion, men ikke noget om, at stråling fra master og mobiltelefoner er steget markant de sidste 3 årtier.
Pesticidproducenter har holdt studier om skader på hjernen skjult for myndighederne
Når pesticider skal godkendes, skal producenterne indsende relevante studier af skadesvirkningerne til myndighederne. En ny undersøgelse viser imidlertid, at pesticidindustrien gennem flere år har tilbageholdt studier, som påviser en skadelig virkning.
Advokat Reiner Füllmich er blevet arresteret
Füllmich var i Mexico, som ikke har udleveringsaftale med Tyskland, men da han og fruen skulle have fornyet deres pas og kom forbi ambassaden, vart han på tysk grund. Han blev arresteret (anklageskrift på 30 sider) og fløjet til Tyskland, hvor han nu sidder fængslet. Hans tidligere samarbejdspartner Viviane Fischer beskylder ham for at have taget af kassen, men det mærkelige er, at alle pengene står på deres konto. Læs mere uddybende her (engelsk)
 
Vaccination
 
Åbent bekymringsbrev til Styrelsen for Patientsikkerhed
Fra Vitalrådet: Vitalrådet har modtaget et "åbent bekymringsbrev" fra cand.scient. Ole Vestergaard vedrørende de nye vacciner, som for tiden udrulles til ældre borgere. Da dette bekymringsbrev ligger i forlængelse af de informationer, Vitalrådet tidligere har bragt, bliver det åbne brev hermed også sendt til vore abonnenter som nyhedsbrev.
Politiefterforsker: 50 pct. tilfælde af vuggedød er sket efter vaccination 
I et interview med Steve Kirsch hævder en tidligere politibetjent (USA), at omkring halvdelen af de tilfælde af pludselig spædbarnsdød, hun har undersøgt, viste, at barnet var blevet vaccineret inden for de foregående 48 timer. Men retsmedicinerne nævnte aldrig vaccinerne på dødsattesten, og lægerne er blevet trænet i psykisk manipulering af forældrene, siger hun.
94 pct. af covid-dødsfald er fuldt vaccinerede, viser undersøgelse
En ny undersøgelse baseret på officielle britiske myndighedsdata har afsløret, at 94 pct. af Covid-dødsfaldene var blandt patienter, der var fuldt vaccinerede mod virussen. Data er fra den britiske regerings "Office for National Statistics". (engelsk)
Så starter HPV-kampagnerne over hele EU
Verdenssundhedsorganisationens globale strategi for at fremskynde udbredelsen af HPV-vaccination blev vedtaget i august 2020. WHO’s globale strategi har en målsætning om, at 70-90 % af befolkningen skal være vaccineret i 2030. WHO’s køreplan for den europæiske region, der blev vedtaget i 2022, er i overensstemmelse med de globale mål og er nu klar til at blive implementeret i hele Europa, både i EU- og EØS-landene. HPV-vaccination tilbydes til børn og teenagere med forskellige anbefalinger, der definerer alderen for vaccination helt ned til ni år.
 
Miljø/GMO
 
Undersøgelse viser forløbet op til, at EU skrottede ny dyrevelfærdslov
Dokumenter og kilder i EU fortæller, hvor hårdt dele af landbruget kæmpede imod en lov, der skulle forbyde landbrugsdyr bag tremmer og i bur. Siden blev lovforslaget droppet. Den mest aktive stemme i arbejdet afviser kritikken. Næsten 1,5 mio. EU-borgere havde skrevet under på et ønske om at forbyde landbrugsdyr bag tremmer og i bure, og det lod til, at man i EU lyttede. Meeen…
EU bakker på adskillige løfter: Styrket dyrevelfærd og kemikalieforbud pakkes væk
Der blev lovet et forbud mod de farligste kemikalier (efter et borgerinitiativ med 1,3 mio. underskrifter) og et historisk løft af dyrevelfærden, da EU præsenterede sin 'Farm to Fork'-strategi, men alt tyder nu på brudte løfter. EU har forrådt borgerne, lyder kritikken. Skriv til en politiker i EU om det. Brevet er færdigt, du skal bare klikke på, hvem der skal have det. Se det her
Forurenet grundvand siver ned i vores drikkevandskammer: »Det her er i virkeligheden så skræmmende, at man skal holde fast i bordkanten«
75 pct. af det øvre grundvand, der bliver til fremtidens drikkevand, er forurenet af pesticider og andre syntetiske stoffer. Vandselskaberne er sendt på overarbejde, og regningen ender hos borgerne.
 

Skærme/elektrosmog
 
Åbent brev til de danske EU-parlamentarikere
Snart vil EU-Parlamentet stemme om Gigabit Infrastructure Act (GIA), et udkast til forordning foreslået af Europa-Kommissionen for at fremskynde udrulningen af digital infrastruktur samt gøre det billigere og mindre besværligt for operatørerne. Kommunerne får ikke lov til at blande sig i, hvor master skal sættes op.
Videnskabsfolk gennemgår forskning i trådløs teknologi
5G er ved at blive rullet ud over hele verden, men myndighedernes oplysninger om potentielle sundhedsrisici har været sparsomme. Mød Dr. Igor Belyaev, Dr. Lennart Hardell, Dr. Klaus Buchner, Frank Clegg, CEO for Canadians for Safe Technology og tidligere præsident for Microsoft i Canada og Mona Nilsson fra Swedish Radiation Protection Foundation. (engelsk)
 

Overvågning/rettigheder
 
Ny opgørelse afslører: Kommunen lækker dine hemmeligheder
En oversigt, som DR har fået aktindsigt i, viser, at der alene i år er blevet anmeldt over 2.000 læk. Det kan betyde økonomisk ruin, identitetstyveri og skade på omdømme. Der er sågar eksempler på, at familier er kommet i fare, fordi deres hemmelige adresse pludselig er blevet frit tilgængelig for den person, den skulle holdes hemmelig for.
 
 
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
ArrangementChildren's Health Defense Konference i USA 3. og 4. nov. Deltag online. 

Grundlovens forandringer og dronningens magt v/Martin Tidsvilde, 9. november kl. 19, 19, Brønderslev. Tilmelding og mere info her
 
Et anderledes, oplysende og tankevækkende foredrag om klimasagen v. civilingeniør Søren Hansen 15. november i Valby Kulturhus kl. 19:00-22:00. Tilmelding og mere info her

Online-foredrag hos Tidslerne

Krop-Sind-Ånd-messer her 
No comments:

Post a Comment