Oct 8, 2023

👤🖕🤑🙏✡️ ('Lars Løkke er livsfarlig') med luksuslejlighed og LøkkeFonden til spotpris fra Jeudan-Jøderne. Desuden er en anonym Anders Vistisen genkendt som 'HerningBDSMfyr' på Totalsex-dot-dk. Sådanne cirka siger Kirsten Birgit samt Ole Stavad fra kommunisternes parti 'KPiD' eller 'S' for Socialakrobaterne i 2022 om 'Mason' for Moderaternes formand, LLR, på Fjæsen eller 'Meta' for Mark Suckerberg og 'X' for CEO Linda Yaccarino WEF YGL. Heldigvis har 'Kisser' AKA Kirsten Birgit, som nu er profet og talt med Gud, dannet 'Kirstendommen', der er større end Zikrisme og nu går Kisser, direkte efter Jøderne. Det selvom, Ramus Paludan har sagt, at gennemsnits IQ’en for en Askenazi-jøde er langt højere, end østasiaterne. Den Korte r8Dioavis har modtaget en Kære dagbog med LLR som Moderaterens formand, vindmøllernes lys, brunkålets banevandrer, den grønne omstilling og investeringsfondens forkæmper.. (...) ~ 8. Oktober 2023 ~ |SoTW
The universe is eternal, infinite and vibrant, a conscious cosmos: Search results for lars løkke (verdensalt.dk)
Samlet opposition kræver svar fra Løkke: Fik vindmølle-milliardærer særbehandling? | Politik | DR
Stavad: “Lars Løkke er livsfarlig” | Netavisen Pio (piopio.dk)
16-05-2019 - DenKorteWiki
SoTW
Partier: - Spyt nu bare ud, Løkke – Ekstra Bladet
Her er Løkkes mange, mange, mange dumme sager | Information
lars løkke underskriver 2018 WEF - Google Search
lars løkke EFI-sagen - Google Search


SoTW
SoTW
SoTW

 
(20+) Facebook

Lars Løkke Rasmussen

1964Født i Vejle, søn af regnskabschef Jeppe Løkke Rasmussen og husmoder Lise Løkke Rasmussen.
1980Afgangsprøve fra Græsted Skole.
1983Samfundsfaglig-matematisk student fra Helsinge Gymnasium.
1986-89Landsformand for VU.
1986-97Medlem af Græsted-Gilleleje Kommunalbestyrelse.
1992Cand.jur. fra Københavns Universitet.
1994-Folketingsmedlem (V)
1998-2001Amtsborgmester i Frederiksborg Amt.
1998-Næstformand for Venstre.
2001-07Indenrigs- og sundhedsminister.
2007-09Finansminister.
2009-11Statsminister.

Kilder som 'Kisser' (også) har nævnt siden 2016 samt SoTW: 👉

    Her er Løkkes kaotiske privatøkonomi    Lars Løkke Rasmussen tynges af massive renteudgifter

    Lars Løkke Rasmussen havde ikke selv råd til at betale for de meget omtalte formandshabitter og boxershorts, fordi hans egen økonomi ikke var 'robust nok' - trods en uafbrudt årlig milliongage siden 1998.

    Det indrømmede V-formanden selv i tirsdags.

    I dag kan Ekstra Bladet så afsløre, at Lars Løkke slås med en kaotisk privatøkonomi og reelt sidder i gæld til halsen.

    Den anstrengte økonomi er en lænke om halsen på den kendte politiker. For alene de månedlige renteudgifter på Lars Løkkes mange lån medfører, at Venstres formand reelt har stærkt begrænset handlefrihed.

    Kreditorer har desperat forsøgt at skrabe sikkerheder til sig. Eksempelvis tog Handelsbanken fra 2010 til 2012 pant i Lars Løkkes sommerhus og efterfølgende underpant i alle Venstre-formandens gamle pantebreve.

    - Når kreditorerne reagerer, som de gør, understreger det, at sagen er alvorlig. Handelsbanken har sat sig på alle frie midler, og selv hvis Lars Løkke havde nogle andre økonomiske midler privat, ville banken også beslaglægge dem, forklarer Lars Wismann fra Wismann Property Consult, der blandt andet rådgiver om ejendomme og pantebreve.

    Han understreger, at kreditorernes adfærd med at tydelighed viser, at de har taget sikkerhed i alt af værdi, og Løkke derfor ikke kan have nogen skjult formue i baghånden.

    Alene renteomkostningerne ved Lars Løkkes hus i Græsted er ifølge de officielle oplysninger fra Tingbogen i værste fald op imod 10.000 kr. om måneden. Hertil kommer sommerhuset i Billund, hvor renterne risikerer at være dobbelt så store alt efter, hvor meget Løkkes har valgt at trække på den kredit hos Handelsbanken, hvor han betaler 10,7 pct. i rente.

    Også statsautoriseret revisor Søren Cortsen peger på, at Lars Løkkes kreditorer har taget hårdt fat blandt andet ved at tage underpant i en række af Løkkes gamle lån..... LÆS VIDERE

    No comments:

    Post a Comment