Sep 24, 2023

👁️⃤𓂀🥶⚔️🤫 (Pas På. Når vinteren eller befrielsen kommer?) Verden er gået af led, verden er af lave. Krig og vægttabsmedicin Wegovy, samt, flere kommende vaccine-ulykker, er på alles (spirituelle) læber. ~ 24. September 2023 ~ |

SoTW
Lavrov: Vesten kæmper direkte mod Rusland - TV 2

FREE GUYDen Korte Verdensalt kan blot meddele, vestens borgere er blevet skudt i skoene, at Rusland, taber konstant terræn og til 'syvende og sidst', må kapitulere. Snart kommer benzin, el, gas og varmepriser, til at eksplodere (igen). Fit for 55 - EU's og den danske stats (falske) plan for en grøn omstilling, er dårligt nyt for bilejere i Århus som stiger med 400% i 2024 og rødt kort til hver 10. dieselbil 1. oktober 2023. Biskopen, kongelig konfessionarius og dronningens sjælesørger, (mis)brugte 324.000 konge-kroner på klippekort til vandflyveren mellem Aarhus og Københavnstrup.  Imens det sker, kan DDR's radioavisen til morgen, berette om praktiserende læger, ­bliver kimet ned af patienter, der vil vide om hvordan de får deres næste (fix) fra dødssprøjterne og influenza.

Da Putin, annoncerede en militær operation i Ukraine, som fik USA til at eskalere til 3. verdenskrig og én ulykke, kommer sjældent alene, det ved du godt, ikke sandt? Lavrov kalder lige nu Vesten et 'imperium af løgne.' - "Vesten kæmper direkte mod Rusland". 3. Verdenskrig skulle efter sigende officielt være begyndt, eftersom,  Russerne ramte en kampvogn med et anti-tank styret missil og ud kom en tysk kampvognbesætning, som identificerede sig selv som, aktive tyske hærtropper (nazi stormtropper). 

Den tropiske storm Ophelia og vandmasserne drukner North Carolina i USA, hvor over 85.000 hjem og virksomheder står uden strøm. Du ved godt, at den (HAARP-aktiveret) Tropisk storm Ophelia også kaldt "Ofelia" er opkaldt efter Shakespeare's Hamlet, der myrdede Ofelia's far Polonius, og derefter blev hun vanvittig og "druknede sig selv i et vandløb", mens hun sang i sorg og galskab? 

Flere er i tvivl om vaccination og kimer lægerne ned: 'Vi har en masse frustrerede og bange patienter' der vil vide om hvordan de får deres influenza-vaccination (tror du der er forskel på Flu Shot og CV-19 vax?). Står der måske Idiot på ryggen af mig? Fordi lægerne ikke vaccinere mere, skal apoteker og vaccinecentre gøre det i stedet for, som så også "tilbyder" vaccination mod influenza, COVID-19, TBE, helvedesild, HPV, stivkrampe og difteri. Og hvad sker der? Genåbning af vaccine-steder og 2020 om igen? Mit Højere selv har sagt kun 5% af danskere går The Full Monty og lader sig vaccinerer med alt og tager mundbindet på igen (10% på verdensplan)

Prøv-li-å-hør-her: Hvis nu Wegovy, kan forårsage alvorlige bivirkninger, herunder: Mulige tumorer i skjoldbruskkirtlen, herunder kræft og mange andre alvorlige bivirkninger. HVORFOR 'FANDEN' INDTAGER DU DET SÅ? ER DU SNOTDUM ELLER HVAD! Undskyld, kan blive så trist på hele menneskeheden. Det bløder i mit hjerte, at de 'sovende får', slår sig selv ihjel, af ren dovenskab og uvidenhed. Især når det går ud over de uskyldige børn, som ikke kan forsvare sig! Det må være deres guddommelige kontrakt, som de har underskrevet, så de der findes tilbage, skal opvågne!.. |  

SoTW
[GAVE] Lær at heale dig selv med måske overraskende teknikker - SofieRose.dk

SoTW

(20+) Facebook
Hal Turner Radio Show - CDC Admits ~120,000 Children "DIED SUDDENLY" after COVID-19 "Vaccine" Roll-out


SoTW
Novo Nordisk forsøger igen at få tilskud til Wegovy i Danmark (dkindkob.dk)
Ny slankemedicin deler vandene. Er Wegovy en tryllestav eller spiseforstyrrelsens våde drøm? | Information


SoTW
Erdogan likens UN decorations to ‘LGBTQ colors’ — RT World News

 
SoTW
Nye bøder til danske bilister - regler ændres om mindre end 2 uger (denoffentlige.dk)SoTW
Serie-nyhed: Bekræftet: Lars Mikkelsen spiller stor "Star Wars"-skurk i "Ahsoka" (moovy.dk)

SoTW

SoTW
Endnu en en løve takker af: Færdig i 'Løvens Hule' (hollywood.dk)

SoTW
sådan bliver 'luksusfælden til' ekstra bladet - Google Search
(20+) Facebook

SoTW

SoTW
»Jeg er beviset på, at man godt kan blive til noget, selvom man har set Matador over 50 gange« (berlingske.dk)
Noget er gået alvorligt galt i dansk politik. Nu sender bekymrede eksperter advarsel til Christiansborg (berlingske.dk)No comments:

Post a Comment