Sep 30, 2023

👁️⃤𓂀🩸👦🌱🧿 (Hvad er Adrenokrom? Et kraftfuld foryngelsesprodukt og adralinkick som giver kronprins Frederik et blåt mærke ved øjet?) Som skrevet står på 'den frie encyklopædi Wikipedia': Adrenokrom er et kemisk formel C9H9NO3 og pigment, man får når man oxiderer adrenalin. Eller, er det et slags lægemiddel for eliten, uden, klistermærket "den sorte trekant", der udvindes fra hypofysen hos torturerede børn? ~ 30. September 2023 ~ |


FREE GUY: Som med vaksine-skader og medicin-bivirkninger, snakker heller ingen om, Adrenokrom, i det offentlige rum. Måske fordi, smukke Major Mary-Maz og King Turd Of Shit Mountain, benytter sig af det. 1000 kroner-spørgsmålet lyder på om Dannevang selv producere Adrenokrom? Rygter lyder på Grønland, hvor også eliten og Kongehuset er kendt for at byde velkommen til sex-orgier, på et bestemt Hotel, som rengøringsfolk, har fortalt, er horribelt og modbydeligt.

Ifølge teorien torturerer den globale elite børn for at høste adrenokrom – en kemisk komponent – i deres blod. Teorien har rødder i en antisemitisk myte fra den mørke middelalder, hvor jøder efter sigende drak børns blod.... 

Vi smider millioner og milliarder ud på, at stoppe, et kriminelt marked efter medicinsk cannabis samt hash-marked. Det kan nemlig, gøre os raske. Og lige lidt hjælper det. 

Det sorte marked er fyldt med morfinlignende præparat oxycodon (og andre smertestillende lægemidler kaldet opioider), ritalin-piller (når man er udredt med adhd), euforiserende stoffer samt narkotika, amfetamin, ecstasy (også kendt som MDMA) og kokain o.s.v. o.s.v. Alt sammen sælges på det sorte marked og ingen, kan stoppe det. Hverken politiet eller politikere. 

Meeen, kan man også købe "Stoffet adrenochrome, som er det stof, QAnon (og alle os andre spirituelle opvågne sjæle) mener, eliten udvinder fra de tilfangetagne børns blod, er hentet fra Fear and Lothing in Las Vegas, og der er et hav af andre eksempler på ting fra populærkulturen, som bliver blandet med virkeligheden, forklarer Line Nybro Petersen.". 

Jeg siger på SoTW, at det findes og er meget, meget udbredt blandt eliten og dem som styrer sex trafficking, (CIA, Ashkenazi-Kabbalah aka “Khazarian Mafia” m.fl). 

P.S.: SoTW var en tur på Halmtorvet forleden dag og mødte en slags kendis og "konspirations-politiker". Og det er ikke fra det politiske parti Jorden Frihed Kundskab (JFK21). Kan simpelthen ikke udstå dem og mener de er “kontrolleret opposition”.  (har selv været medlem engang). Vi snakkede ikke om Adrenokron. Vi udvekslede ædelmetaller, mod en bunke kontanter. Personen jeg mødes med, er en kendt "fuldtids frihedskæmper" fra TV og mange andre steder. Mægtigt sød var han og det er ikke sidste gang. 

Der er intet ulovligt i det jeg gjorde, men at tænke sig i 2023, man skal gå på gaden under radaren og kontakte lukkede private telegramgrupper, så stasi-staten, ikke kan, kommer efter én.... |

SoTW
Christian Eriksen dukkede op til pressemøde med blåt øje: Her er den uheldige historie bag | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)
Anerkendt dansk instruktør udpeger: "Han er vores nye Dirch Passer" | StreamingGuide (kino.dk)
Røde Kors-boss i voldsomt uheld: Har fået 14 sting og et sæbeøje | BT Samfund - www.bt.dk
Uheldige Mary: Mystik om sæbeøje (herognu.dk)
1): (L) The Rothschilds' 1972 "Surrealist Ball"
2):  (upper right) (Baroness Marie-Hélène de Rothschild and Baron Alexis de Redé
3): (down - right) Marie-Hélène de Rothschild between Henri de Monpezat and his wife queen 
Margriet of Denmark at Alexis de Redé's Bal Oriental 

Marie-Hélène de Rothschild (pinterest.com.au)
Guest on French TV Show Said That Celine Dion and Other Celebs Take Adrenochrome ... and Mass Media Lost It | The Vigilant Citizen

All About Adrenochrome - QAnon Blood Harvesting Conspiracy Theory (menshealth.com)


Fear and adrenochrome - The Spectator World

SoTW
Trods bugnende lagre: To millioner corona-vacciner på vej – Ekstra Bladet
(20+) Facebook


No comments:

Post a Comment