Sep 3, 2023

📸🥰🤳 ~ (Fik en "memory wipe" på Flyvestation Værløses FLHS Eskadrille 562 som MP K9 i slut 80'erne!) Dialog med mit Højere Selv (Reblog) ~ 3. September 2023 ~ |

The universe is eternal, infinite and vibrant, a conscious cosmos: Search results for memory wipe (verdensalt.dk)


FREE GUY:
Guk-gak knald i låget og halløj!? Ja, den er sikkert, god nok - ved godt det her, er langt ude. Roterende fis i kasketten, som Olsenbanden, ville ha' sagt det. Men, er man dybt spirituel og tror på flere, esoterisk filosofier, og tilmed, har mødt folk i USA, som kender til tidsrejser til Mars og ved, remote viewing eksistere sammen med Project Looking Glass, de hemmelige rumprogrammer og alt muligt andet... 

2 uvildige kilder fik løst gåden, som havde nagede mig i lang tid. Derefter, fik lidt hjælp fra DK's første 50 år erfarne holistiske naturlæge kinesiologisk behandler! Som kunne beskæftige, min (skøre) påstand, at jeg ikke kan huske en skid efter, jeg gik 60 meter ned i NATO's mest hemmelige bunker. Min korte militærtid, var den bedste tid, som en ung "knægt". Fik hvad jeg ville, under Forsvarets dag og indkaldelse og trak lod med mange, om de meget få stillinger, under Bevogtningen. Gik direkte efter Flyvevåbnet, som Pluto-pilot aka Militær-politiet. Ikke engang politiet havde Neuhausen-pistolen (politiet havde en lille ærtepistol dengang) og maskingevær og havde myndighed til at tilbageholde, med vores trofaste schæfferhund. 


I al hemmelighed, fløj VIP's og DDFO-Daisy, gennem Flyvestation Værløse, som var det en feriekoloni. Vi bevogtede også den militære kommando FKO, hvor generalerne holdt til og Vedbækbunkeren (NATO, NADGE). En lang historie kort, via mit H-S, der fortalte mig, jeg så tophemmelig (våbenagtigt udstyr) som kunne skade menneskeheden og derefter fik jeg en sletning af hukommelse omkring emnet via en frekvensmaskine, sagde mit højere selv. Kan også kun huske, jeg gik 60 meter ned (3-etager) i den tophemmelige, NATO-bunkeren, som jeg bevogtede og intet andet - som i INTET. Kan simpelthen ikke huske noget og det har irriteret mig. Inden turen hos min ND fik jeg lagt tarotkort hos venner som triggede situationen og min dagsbevidsthed, ville have klarhed. Tarotkort lægning og mit H-S via min naturlæge var næsten identiske.. 

Gennemgik også tidligere liv. Rodchakras (sidste tidligere liv), hvor jeg var Amerikaner, levede fra 1902-1965, (jeg er født 1968 i dette liv) som matros i Stillehavskrigen og traumer for propelflyenes dundrede japanske hurraråb – "Banzai!". Der var også en tredje periode med militæret i min reinkarnations historie... |

No comments:

Post a Comment