Aug 15, 2023

🤯🏫🤯 ("Stasi raus – es ist aus!") Den danske frimureriske DDR' overvågningsstat og hamsterhjulet af negativ social kontrol er ude af trit med virkeligheden og gør de unge, syge. Fokus på læring, trivsel og dannelse (mobning) samt øget inklusion, handler KUN om én ting. KONTROL. Kontrol af 'individet', som skal indordne sig efter 'fælleskabet'. Og fælleskabet skal indlære og så gøres parat, til, at blive sendt videre ud på arbejdsmarked. Ikke en skid andet. Samfundets hamsterhjul skal holdes i gang, for enhver pris. [FORTSÆTTES] ~ 15. August 2023 ~ |


Negativ social kontrol - RED Center (red-center.dk)
bekymringsbreve - Google Search
internetspærring på skoler 4 S'er: Sociale medier, spil, shopping og streaming, og bloker VPN-forbindelser - Google Search


Udgivet, den 15. August 2023 af Verdensalt.dk

FREE GUY: Det gør man med en stressende præstationskultur af 50 gange tests i et skoleliv med lokale og obligatoriske nationale tests. Nu, har man endda indført, SU-trussel og 10%-reglen om fraværd og mundtligt advarsler, derefter får man 1 skriftligt og hvis man så fortsætter med at pjække, blir man smidt ud. Elever må ikke længere tage en øv-dag som alle andre gør, ude i et nådesløst stressende system og pulveriserende arbejdsmarked, hvor hver ottende dansker pjækker fra arbejdet. Derude, hvor ens chef og over 10% af alle ledere er psykopater. Der er altså mere end 560.000 psykopater blandt os. 

Er skoleledere og lærere, bedre? Nej, de er topstyret af Børne– og Undervisningsministeriet som igen, er topstyret af et 300+ gammelt frimurerisk system, hvor 80% af det man undervises i, er løgn og latin og glemt, den dag, når man skal 'tvinges ud', på arbejdsmarked. Jeg har 16 års uddannelse, og dobbelt så mange år, i erhvervslivet, så jeg ved hvad jeg snakker om. 

Dagens stjernebørn, gyldne børn, krystalbørn, er ny generation af intuitionsstærke og bevidste børn og unge, hvis tilstedeværelse er kendt for at manifestere sig i denne tid af transformation og global opvågnen. Vi har meget at lære fra disse børn, som er katalysatorer for den kollektive vækst og åndelige opgraderinger, der skal til for en global transformation mod et mere kærligt, medfølende og harmonisk sted. SoTW mener, de afviser rent intuitivt, indlæringen, fra et lad-os-kalde-det, Kastesystem, hvor man bestemmer over det enkelte individs indlæring, økonomiske og sociale position, lige fra fødslen, til graven. 

Danskerne, er forbasket kloge - at lugte til - er du da sindssyg manner. Vi er alle hvad vi har lært, skal vi unlearne, og det kræver måske, at 'smarten up, og evt. træde ud af organisationer, som er Service-til-Selv og ikke Service-til-Andre. Men sådan spiller klaveret ikke. Vi forbliver som 12-tals-piger og stræber-drenge, dumme og naive - ja undskyld mig. Jeg har 16 års uddannelse, men blev først klog, da jeg fik min spirituelle opvågning. Vi er højtuddannede og rige, der bosætter sig altid samme steder og lige børn, leger bedst. Den ambitiøse, håbefulde og perfekte dansker, som begynder at kede sig og leder forgæves efter ligesindet, i fællesskaber klubber; politik,- cykel,- svinger,- strikke,- onlinedating,- frimurer,- spirituel,- religion,- m.m., som er lige så stræbsom, egocentreret og romantisk, som dem selv. Vi stoler blindt på hinanden, lige indtil vi oplever at blive buttfucked af voksnes løgnagtige liv samt energi-vampyren; psykopaten, sociopaten og narcissisten. 

Det starter som regel i barndommen, frigjorte og elsket og trygge, indtil andre, ødelægger det for os og giver os angst, fobier og traumer (de fem autoriter; politikeren, forældre, præsten, lægen og skolelæreren). Der har skabt den «propaganda», «agitation» og «hjernevask», sammen med medierne, som alle har med ensidighed i påvirkningen at gøre.

P.S.: Super god start - Tjek Elinas gratis e-bog "HOW To Change The World" her - (slettet) Det er et fantastisk sted at starte...Mener selv, det er én af de bedste beskrevet øjenåbnere, som jeg er stødt på... se mit eget link om Elina

NOTE: bare fordi jeg sender memes fra PS og DKpol, er jeg ikke politisk aktiv eller KO'er... | 

No comments:

Post a Comment