Aug 30, 2023

👁️⃤𓂀👨‍💻⛓️🐇🛐 (Du ER hvad du har LÆRT! Læs TJENER!) En lille joke, med alvorlige undertoner, for det betyder rent faktisk, vi er, hvad vi har lært fra forældre og bedsteforældre, pædagogerne, folkeskolelærerne, præsterne under konfirmationsforberedelserne, professorer der underviser ved universitetet, bosserne på jobbet, Stormesteren og Oldermanden, samt politikerne og deslige! Vi er alle hvad vi har lært, skal vi unlearne, og det kræver måske, at 'smarten up, og evt. træde ud af organisationer, som er Service-til-Selv og ikke Service-til-Andre ~ 30. August 2023 ~ |

 (3) Det fanme uhyggeligt, du! | Peter Schrøder | DR Satire - YouTube

CopenHell er for djævlerockere - CopenHeaven er Festival for Eternity? Kun 'Facts Matter', ikke 'All Lives Matter'? Som er skjult BLM og betalt af George Soros og De Grønne Monstre-industrien?... Få mere smæk for skillingen på SoTW og lyt til GRATIS råd...


FREE GUY FREE ADVICE: Ved godt jeg bliver uvenner med endnu flere, men Hør mig TJENER og forstå. Hold nu op det er en joke! Lad nu være med at fare sådanne op! Jeg ved godt jeg provokere men forstå mig når jeg siger, at SoTW vil ikke underkastes frimureriet, de politiske programmer og FE/CIA/Mossad's manipulation. Mht. 'Facts Matter' - følg Pengestrømmen! Det dyreste 1-dags konference nogensinde, for at få 'sandheden' at vide, som burde være GRATIS.

Jeg skal ikke gøre mig klog på noget-som-helst! Som jeg plejer at sige; 'I know nothing ... I am from Barcelona.'.. Med det sagt, så har jeg prøvet mange, mange ting, i mit liv, med 16 år i det indoktrineret skolesystem, 30 år i det pulserende erhvervsliv højt oppe i IT-branchen, hvor der findes folk fra den "øverste, øverste hylde". Samt, flere år i det alternative behandlermiljø og rejst verden rundt (næsten). 


Uvenner. Dét er en del af livet! Men var nødt til at sætte stolen for døren! Lige nu, har endnu en bekendt blokeret mig på Fjæsen! Hun er i start 50'erne og i 'panikalderen' og tror hun er tyve år og skal feste, dagen lang. Sagde til hende, at det måske, blot måske, kunne være hun skulle overveje at få bedre tanker end at gå på Swinger-klubber og bolle med alverdens mænd'er (og kvins) og stoppe sine drukture og stoppe med gå på CopenHell (hvor Peter 'Raket' Madsen holdt til) og overveje, ikke, at udskifte sine bryster med kunstige. Fordi, hun føler sig uattraktiv, usexet, og mangler personlighed og opmærksomhed. Og så blev hun vred. Vi skal ikke ses mere! Det er slut! Og lige inden hun blokkerede mig, fik hun sine elskede kunstige babser (godt for hende også det ikke er mig som skal røre ved dem).

Det var i naturens så trist, at gå til GRATIS event, for der kommer som regl, ikke nogen. CopenHeaven, var én af disse mange events, hvor der var mennesketomt. Jeg har været til andre, såsom Guy Fawkes Night i November måned, på en kold regnfuld dag, ingen mødte op og flere andre. Der hvor der var FULDE HUSE var under Corona-bedraget og de mange Men-In-Black og klanke-demonstration i København og Aarhus. SoTW var også på pletten også i Aalborg og selv, Gøteborg. Under Demonstration mot vaccinpass - Göteborg 2022 snakkede jeg rent faktisk med dem, som stod bag demoen. Også den Politichef, som skulle holde øje med arrangementet, indtil han fandt ud af hvor meget jeg vidste, så var jeg ikke interessant, mere Men stil dig selv det spørgsmål, hvem tjener arrangørerne og hvem føder dem med penge og hvor forsvinder de hen? 

Okay! Lad os tale 'Facts Matter'. Og det bliver sidste gang. Konferencen er arrangeret af Den Danske Frihedsbevægelse FBF (Frihedsbevægelsens Fællesråd) og er den dyreste 1-dags konference, jeg nogensinde har set annonceret. Og jeg har været til en del i udlandet. Som sagt det er velkendt, FBF, er KO'er sammen med andre af Coronaoprørets nøglepersoner, der nu er et parti, som hedder Frihedslisten - Flemming Blicher (formand)

Hvem skal mere med? Det skal "Ole" en gammel DF'er som virkelig har gået imod hele centraladministrationens og det politiske narrativ, også 9/11 m.m. (samt hans utrolige søde kone). Er sikker på at Ole's venner skal, som er alt fra politikere til journalister og energi-healere og gamle JFK21'er.  Så skal "Martin" som er meget kendt i det alternative miljø og min livslange skolekammerat og været nær ven (snakker ikke med ham mere). Desværre, har jeg nogen grumme historier både i fortiden og nutiden (men også gode). 'Martin" har kommet sammen med en jeg snakker med nu, som hedder "Sara"- også kendt i det alternative (verden er lille). Martin var stor bidrager og frivillig til Krop-Sind-Ånd Helsemesserne og Mystikkens Univers. Herunder, fik SoTW mulighed for at prøve trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13.dimension. Men Dennis nægtede at lade "Louis" som jeg kender, at interviewe på GAIA TV DanmarkSå skal "Lili" som arbejder på May Day Danmark, sammen med læger, forskere og 'frihedskæmpere,' som næsten helt sikkert har gået sammen med Mads Palsvig og JFK21-gruppen. Skal "Acephali'erne" med? Mød Danmarks første internetfødte suverænitetsbevægelse, der gør PET nervøse. Desværre nåede min ven "Peter" ikke at gennemføre endnu en "Open Mind konference" inden han døde *(RIP). "Gitte" min veninde, som også var meget kendt i det alternative miljø, døde næsten samtidigt med Peter. Gitte og SoTW havde nogen meditationer for COBRA RM, nærmere bestemt "Sisterhood Of The Rose - Denmark". Som SoTW skulle overtage og videreudvikle, men sagde nej -tak! Det blev Gitte meget ked af. Men Gitte (som os andre) havde også mange issues at bearbejde, og blev uvenner med min DK-holistiske ND (naturlæge) sammen med sin datter. Louis, som er én af de første danske alternative behandlere i Dannevang siden 1970'erne, ønsker ikke eksponering og jeg bøjer mig i støvet for det. Og historien, kunne fortætte, i det uendelige... |

No comments:

Post a Comment