Jul 11, 2023

💪🥴🚺 (Mel Gibson: What Women Want) Som var en hysterisk åndssvag sød lille mandschauvinist valmer, fordi, ingen mænd, aner, hvad kvinder, tænker og denne hjerteknusende usandsynligt med romantiske klichéer, har ingen gang på jorden. Det er en autodidakt selverkendelse, efter halvtredsindstyvende år, sammen med venner, veninder, kærester, partnere- og kone(r). Hvordan kvinden er klog, stærk og på vej opad i samfundet. Manden er under pres, det bedste fra ham er hans sæd, og status er dalende. Det fuldstændigt sindssygt hvordan kvinden, har taget overmagten og ikke behøver, manden mere. Kun til gratis børnebidrag uden beskatning og børnepasning og lidt onsdagssex (jeg vil hellere ha' en ostemad). Det er en helt anden snak. Og så til sidst, en lille sandt historie fra det virkelige liv - det kommer jeg til ~ 11. Juli 2023 ~ |


Kvinder behøver ikke mænd for at få børn. 1,7 millioner danskere er enlige, nu hvor flere og flere stadig bor alene uden en partner, for at få sin frihed...

Udgivet første gang den 11. Juli 2023 af Verdensalt.dk

Naturligvis, kommer mænd og kvinder, fra hver sin planet - det er det billede, psykologen John Gray bruger som udgangspunkt for at fortælle om de væsentligste forskelle mellem de to køn.

Ihvertfald, kommer mænd ikke til at forstår sig "rigtigt" på kvinder. Ikke før, Det Helende Menneske eller Det spirituelle Menneske, har udviklet sin telepatiske evner. Og handler ud fra sin mavefornemmelse, intuition, klarfølelse, clairvoyance eller noget helt femte.

Noget andet er, før, vi mennesker har lært, at balancere det maskuline og det feminine aspekt, i den reneste form, bliver vi ved med at være, et menneske, som ikke forstår sig, på sin "bedre halvdel" (dobbelttydigt). Tag bare (uden sammenligning), de 72 kønsidentiteter og kønsforståelser - fra transgender til transhumanister.

Lærte engang, via C.O.B.R.A. R.M. esoterisk filosofi og åndsvidenskab skolen, at mænds hjertechakra er helt lukket for, mens hans rodchakra (sexlyst) er pip åben. Derimod, står hjertechakraet hos kvinder helt åbent, mens hendes rodchakra (sexlyst) er lukket. Det giver meget mening for mig (der ligger en lang og kompleks forklaring bagved). 

Kvinder og mænd, er noget så forskellige som, hjemmegående og hjemmearbejdende, der er to vidt forskellige ting. Man kan ikke både blæse og have mel i munden, når det gælder om at vælge om man vil være en mand, som snart er en feminin hjemmegående kogekone, pissebange for sin egen kone, á la , Thorbjørn Hansen (Ove Sprogøe) - postfunktionær i, Passer, passer piger (ynglingsfilm + Frøken Nitouche). Og en kvinde, som har overtaget hjemmekontoret, er blevet så maskulin, fuld tatoveret, bander som en havnearbejder og går i jesussandaler, året rundt.

Der er selvfølgelig gemt så meget kvalmende ego og i denne film, som Nick Marshall udnytter ved, at charmer sig hér ind hos alle kvinder - både i filmen og blandt kvindelige publikummer med møre knæ. Marshall kan nemlig læse kvinders tanker - et særligt talent, som han er i besiddelse af på lånt tid. Og det er noget, der tager kegler. Tænk at kunne springe til med de helt rigtige bemærkninger og gerninger, taget lige ud af hovedet på kvinder, der normalt mener, at mænd er nogle ignorante svin, der bare vil i bukserne på dem.

Det kan vi tage med over i vores virkelighed i dagens Dannevang. 

Måtte sige farvel til en fling i går, hvis man kan kalde det, sådanne. Mødte en sød jævnaldrende kvinde til en privat fest og hun ville danse og ville mere, med mig.
 
Først den sædvanlige hygge tjans på en cafe, dage efter hos mig, og så en tredje og sidste gang igen hos mig, til en gang 80' aften med en hyggefilm. Der var intet imellem os, kun hyggelig krammer - intet andet.

Og burde ha' set advarselslamperne lyse langt væk, da hun fortalte mig hun var i sine bedste "teenager"-alder, som bare ville finde nye venner, feste og more sig, dagen lang (nærmere i panikalderen i start 50'erne).

De viste sig, hun i al hemmelighed, ønskede sig at deltage i sex klubber (swinger) og ville betale topdollar for kunstig bryster og var en Rock-mamma, á la, Sanne Salomonsen, der gik til CopenHell koncerter. Fortalte hende, stille og roligt, at Peter "Raket" Madsen, var hardcore CopenHell'er og at mange satanister, deltager til disse typer af, arrangementer. Det rørte hende ikke. Derimod var der fuld "knald på damen" på Nimb Bar kl. 11 om formiddagen, stangbacardi i champagne og hjemme hos mig om aftenen, med vin a la carte og jeg skulle have varte hende op. 

Alt dette er en direkte og største "turn-offs" hos mig. 

I 2 dage efter var min energi i bund og vidste godt, at jeg overhoved ikke kunne forevige mit eget liv og den jeg er, med hendes ultra ADHD hyperaktivitet 24/7 aldrig kigge sig tilbage, altid ude i overhalingsbanen, aldrig inde i sig selv. Fik aldrig set hendes 'private jeg' men har svært ved, at finde ligesindede uselviske spirituelle medmennesker, som hviler i sig selv. Det er en mangelvarer. 

Vidste godt, hun kom ud af et langt forhold med sin ungdomskærlighed. En mand, efter 20 år, som var hendes "ven" og en slags "soulmate" (hvorfor blev hun så ikke hos ham?) Nu, var hun ligesom blevet sad fri, lidt ligesom når køer, der danser mest, når de bliver sluppet ud i foråret, er også de køer, som har mest brug for det, kunne jeg føle, og skulle genopleve, sin teenagerungdom... |    

No comments:

Post a Comment