May 7, 2023

👁️⃤𓂀🤯😵😇 (Det Danmark du IKKE kender) 'M for Mason': Må desværre sige, jeg har været en del af 'eliten', da jeg kickstartede på en prestigefyldt Handelsskole, og én af mine klassekammerater, sidder nu på en toppost, under Mærsk-imperialisterne (Magical or Muggle. Skou, Clerc, Snabe og Uggla). Jeg kunne ha' nået hele vejen op til toppen af poppen, hvis jeg ikke, havde skrevet under på en guddommelig kontrakt. En spirituel opvågning, kundalini rejsning eller Ayahuasca rejse (whatever) kan være en udfordrende og smertefuld psykisk og fysisk udvikling, som kan være svær at forstå og gå igennem på egen hånd. For mig var det indvielse i Kriya Yoga, efter, Swami Shankarananda Giri, kom til Danmark i 1994. Rent tilfældig blev jeg kastet ud i et eventyr, som jeg aldrig glemmer. Og så laaang senere, Reiki initieringsceremonien og ind imellem, 2 møder med holistiske naturlæger / healere, i mere end 20 år ~ 7. Maj 2023 ~ |

”PCR testen, & I ved det fucking godt" - Vaccine-modstander sendte en mail til Statsministeriet...

Video med danske Corona-benægtere og landets kendisfrimurer. Læger misbrugte corona-ordning, fik straf, men slap alligevel ud med millioner. En menneskesky Anders Lund 'Madsen for Mason' som er Frimureriets bedste asset og galionsfigur. En Mand fra Middelfart, sendte en Mail og ville lade Militær-Medico-Mink Mette, brænde i 800 år. Der som tak, sendte 8 kampklædte betjente ind i hans hjem og blev idømt 40 dages ubetinget fængsel for trusler, en fodlænke og en masse fortrydelser...  


Editor's Note:
Sågar i går, har min forældre fortalt om en revisor-pralehans, som blærede sig med, han startede et cykelhold á la "Team Rynkeby" sammen med Frimurerlogen eller Rotary Klubben. Har siddet i toppen af IT-pyramiden i samme danske banker, som Mads Palsvig. Har været i én mandeklub, hvis medlemmer i dag, har topposter. Min ældste ven, som jeg ikke ser i dag, mødte jeg i IBM, som sidder som én af IT-direktørerne, i Saxo Bank. Min allerførste ungdomskærlighed, tidligere professionel danser, sidder også i IBM (læs selv på lektien "IBM and the Holocaust"). Sad på OS/2 Hotline med selveste fætteren til den finske fyr, der opfandt LINUX. Fik tilbudt af omveje, en stilling i Nationalbanken. Men ville dø, derinde, af kedsomhed. Har festet løs i laksegade på de hotteste diskoteker og barer, hvor Frede-Fup og kendisser, holder til. Været utallige gange på broderloge nr. 55 Pax I.O.O.F. til festlige begivenheder. Engang, gift ukrainsk, og det foregik på Hotel Marina, Vedbæk. Der var ikke et 'øje' tørt og min smukke eks-kone, tænkte kun på money, makeup og misbuge hendes egen datter, psykisk, derfor gik jeg fra hende. Og jeg kunne blive ved. Pointen er, jeg havde det skidesjovt, indtil, jeg vågende op til dåd. Fik et chok. Det tog mig 6 måneder at komme væk fra Finans-Forsikring-Realkredit matrixen, som er ødelæggende for-et-hvert, fornuft menneske. Sidste 30 år, prøvet mange alternative behandlingsformer. Men, var ikke helt parat, til awakening processen. Tror det skete i 2009 efter REKI-initialiseringen til Universet og måske langt før, uden at være klar over det. Jeg ved en masse nu. Grundet, at være med i de 2 største internationale spirituelle bevægelser (Simon Parkes og Cobra RM) og set i dybden af False Flag-begivenheder, med 25.250 blogindlæg, mange militærkanaler, gode solide faktatjekkere på telegram-grupper. Men bestemt også via Intuitiv tænkning, spirituelt intelligens og en rigtigt god mavefornemmelse, at det du oplever via dine 2 sanser, øre og øjne (7 forskellige sanser faktisk: følesans, muskel-led-sans, balancesans, synssans, høresans, smagssans og lugtesans) og ligesom din underbevidsthed, spiller dig et puds. Jeg har personligt gravet flere Cintamani-sten ned i omkring "strategiske" steder i København af "mørke" steder og udlandet. Dog, sidder jeg som ofte, helt alene, som enmandshær, for at finde frem til, SANDHEDEN. Har et par enkelte venner, som sender mig links og har gode diskussioner med. Jeg er ikke længere en BADASS og der er ikke plads til sensitive og empatiske mænd, frihedskæmpere og stålsatte sandhedssigersker, i den hedenske danske samfundsorden, under Arbeit macht frei og minidrama om magt, grådighed og egoisme...|
@folkebevaegelsen #FOLKEBEVÆGELSEN #BigClub #illuminati #danmark #frimurer ♬ Powerful cinematic orchestra [war] - Sino
@frejkofoed #fypdk ♬ original sound - Frej Kofoed
@ajani_reign Pray for Hollywood! Jesus is coming! #zendaya #christiantiktok #illuminati #conspiracytiktok #fyp ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

No comments:

Post a Comment