Apr 26, 2023

🤫卐✋ (Ukraine - Biolabs - Nazister - Satanisk symbolisme - CIA - Cabal HQ - D.U.M.B.s) Krigen før krigen: Stop hetzen mod den nye klonet Putin. Han er ikke Hitler. Arbejder for DeHvideHatte. Det er ifølge vedholdende rygter, fra ludfattig slagsbror til russisk enehersker, at den gamle Putin, er død og borte. Ruslands krig, om at ville "afnazificere" Ukraine, er rent faktisk, en 'special operation', som vil ændre verden, for altid. Det er en krig, før krigen og drømmen om den nye spirituelle verdensrevolutionen. Den rigtige krig, begynder først, når propaganda krigen fra PET / FE / DDR / DDFO / DDFL og lortespanden tipper over, og lugten af gylle og komøg er overalt, i Dannevang. Når hele sandheden om Corona-bedraget, dødssprøjterne og Ukrainekrigen, kommer frem i lyset og mørkets vogtere, visner hen, i skyld og skam. Når, man finder ud af, at den gamle Cabal-garde og Dronnings soldater, ønsker at opretholde Agenda 2030 om affolkning og verdensherrerdømme. Først der, begynder folket, at komme ud på gaderne med høtyve og hænge politikerne op i lygtepæle, som USA's tidligere præsident, George H.W. Bush, var så bange for, ville ske. Cabal ønsker, at bevare magten til pædofile satanister, kontrolleret opposition og gale globalister og det må aldrig ske igen, i dette allersidste 3-D Matrix af illusion/kulisse, af et shitshow ~ 26. April 2023 ~ |'Når jeg snakker om CABAL, er det ikke DK deathcore Heavy Metal-band, og første single ”Innocent Blood”. Her rockede de på Copenhell, sammen med 6000 af andre dansende dødsdragoner, og Peter 'Racket' Madsen. Han byggede ildkanoner til festivalen, havde pentagram på raketværkstedes hustag, glubsk ulv med onde øjne og hjelm signeret "satan" / RS-20 (SS-18 Satan) m.m. Cabal kan også sammenlignes med dogmatiske Kabbala - Zionistiske jøder. Den Dybe Stat. Satanister. Globalister. StatsAdelen og Eliten. CCP-Commie-DNC. Nazi Khazarian-Mafia m.m. (Ukært barn har også mange navne)... ~ SoTW

'EU har lovet 2.400.000.000.000 kroner af russiske indefrosne midler til genopbygningen af Ukraine. Men unionen ved ikke, hvor pengene er og har heller ikke juraen på plads.' ~ B.dk.

P.S: Vidste du, at Novo Nordisk har i løbet af de seneste fem år brugt 6 mia. kr. på reklamer i amerikansk tv? 300 mio. kr. i 2023 på tv i USA? 
Alene diabetesmidlet Ozempic, har man de seneste fem år brugt 4 mia. kr. på at reklamere for på det amerikanske marked. Salget af dette middel voksede med 77 pct. til knap 60 mia. kr. i løbet af året. Tænkt på hvad 6 mia. kr. kunne gøre for Dannevangs allerfattigeste, pensionister, børnefamilier og hjemløse m.fl. ... |      Statsministeren til dronningen: Vi holder af mennesket Margrethe - Avisen.dk
Mette Frederiksen i ny dokumentar: Dronningen gav mig et godt råd i coronakrisen - TV 2
Dejlig nyhed: Endnu flere familiemedlemmer slutter sig til dronning Margrethes fejring | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)
Danskerne bakker Margrethe op • Kendte.dk
Regentjubilæum: Anholder mand for at kaste æg på rådhus | BT Krimi - www.bt.dk
Demonstrant kaster fire æg efter kong Charles (berlingske.dk)
Frimurernes chef om sin rolle: - Uoplyst enevælde – Ekstra Bladet
Overlæge bliver stormester for 9.500 frimurere - Dagens Medicin
Smitten er eksploderet: Milles RS-virus-indlæggelse har været en 'forfærdelig oplevelse' | BT Samfund - www.bt.dk

No comments:

Post a Comment