Apr 2, 2023

💌🥰🤳 ~ (Påske, Sol og Efterårsoptur aldrig set før! Maj måned bliver skelsættende) Dialog med mit Højere Selv. Utopia eller Dommedagsvision ~ 2. April 2023 (SoTW; Husk på, energi flyder, hvor dit fokus går... Og så tænker du måske - årh nej - der sker jo aldrig noget. Du gentager dig selv, dage og måneder flyver op i himmelen og falder ned igen, som regn. Dine forudsigelser, virker ikke. Men så lad dog vær med, at læse det. Bare fordi, jeg driller frimurerne, er jeg ikke selv, en kult. Forsøg at forstå, har du gennemgået din egen spirituel opvågning, gør ikke én anderledes; det gør én speciel. Og du er bestemt ikke, alene. Mange ting forandrer sig i verden, også til det bedre. Her på SoTW-kanalen, er jeg meget spirituelt menneske og mener, at man skal lytte til sin intuition, i mange af sine valg, man tager. Vi kan alle manifestere os den tilværelse og verden, vi ønsker os selv i. Vi har alle skytengle som våger over os - skifter vi retning - får vi en ny skytenge, som passer ind i vores nuværende situation. Udfordringen er, at de mest hardcore, genmanipuleret sovende-får; dvs., de hvileløse sjæle kaldet NPC'er, som regere i verden over dig og mig, nægter, at opvågne. I deres verden, findes der ingen empati for nogen eller noget og kan ikke sætte sig ind i andres følelser. Uanset om de ønsker status quo, kaos and mayhem, død og ødelæggelse, drives de af egoet, begæret og grådigheden. Og så har vi alle andre, som jeg kalder 'normies, fastest-sleepers eller muggles', de er ikke, aktiveret endnu, men det kommer. Eller rettere, den højeste Guddommelige energi og kraft vil komme til én, når rette tid er, grundet, vi er engle i forklædning og kreeret i guds lys, men, Gud, skabte altså ikke Adam af ler og vi stammer heller ikke, fra aber. Når mennesker genfødes på Moder Jord, sker der en nulstilling og kan intet huske, så vi kan gennemgå, karma og trauma. Aktivering af lyset, øget sjælsbevidsthed og sjælskontakt, er ikke en let proces. Vi må gå fra “den materielle verden” ind i “den spirituelle verden”. Vi må “Hænge” i “Livets Træ” og meditere over tingene; som Odin hang i Yggdrasil -ofre sig selv og se det hele lidt på hovedet! ~ |


Udgivet første gang den 2. April 2023 af Verdensalt

 Sikke'n fest vi i påsken har haft nu i nat / Åh ja åh ja åh / Klokken var fem før vores gæster gik hjem / Og de sang åh ja åh ja...Editor's Note: Hvad verdenssituationen og mit højere selv ønsker at dele med min "bevidsthed" de næste mange måneder som bliver skelsættende for vores 3-D Matrix 'illusionen' spurgt gennem min naturlæge og Kinesiologi. Kogt ned til enkelte ting efter mange timers samtale - ordret spørgsmål til mit højere selv. Min H-S fortolker på min egen nuværende energi og danner et nutidsbillede, som kan forandre sig mange gange siden, eftersom vi lever, i en dynamisk verden, kan det betragtes som en zodiac tarot spread.

1️⃣ DDFO-Daisy store rygoperation er meget værre, end medierne siger & hun vil abdicerer til fordel for 'Kong' Frederik i 2024, som bliver kronet. Joachim-Jokkes rejse til USA er et gimmick. Det er skabt for at han ikke bliver sur på sin bror, Frede-Fup. Jokkes titel og job, har ingen gav, for Dannevang, siger mit Højere-Selv (H-S). 

2️⃣ 'Kong' Charles III's kroning vil aldrig finde sted, ikke i maj 2023 eller senere (Samme som mit dagsbevidsthed har sagt i langt tid).  

3️⃣ Nuværende SVM-regering vil regere resten af 2023, men skandaler vil ske (naturligvis).  

4️⃣ DeHvideHatte (The White Hats) har kun magt til at sende udvalgte personer til GITMO til 'kærlig-behandling' af danske borgere - ingen indflydelse i militær- og regeringsbeslutninger (dem, som har gjort forbrydelser eller utilgivelige ting mod menneskeheden). 

5️⃣ I slutningen af April 2023 sker der NATO/Ukraine/Rusland våbenhvile-forhandlinger.

6️⃣ Et STORT energiforøgelse fra Fotonbæltet eller Solar Flash/ Flare i Maj måned, vil påvirke menneskeden ekstraordinært i vores celler og DNA osv. 

7️⃣ G-NESARA vil blive diskuteret offentligt i 2023 under BRIC-påvirkning og Amerikansk økonomi vil lide endnu et STORT sværdslag, i Maj måned, 2023. 

8️⃣ Skuespilleren Joe Biden vil IKKE blive afsløret for offentligheden, at han IKKE er den 'originale version', siger min H-S. Biden og hans administrationen som embede eller institution, vil stoppe som præsident, i 2023 (samme som ingen får sandheden om Paven og Queen-Lizzie, at vide; Mennesker vil bryde sammen - opleve massepyskose)

9️⃣ Lame Stream Media vil være tvunget til at offentliggøre SSP (de hemmelige rumprogrammer) og eller UFO'er i 2023 (Ikke i Dannevang, vi er alt for små og har intet farligt militær, men resten af verden)

🔟 'Med-Beds' vil være tilgængelig på 2 offentlige forsøgshospitaler i Dannevang 2025. Private 'frekvens-senge' (har mange navne) vil være tilgængelige i 2024 i Dannevang... |

No comments:

Post a Comment