Mar 29, 2023

🕬📰🌞 (Marts Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY) Niels Harrit på film om PCR-testen/Skrækhistorie om GMO-kartofler/ WHO - hvad har de gang i? ~ 29. Marts 2023 ~ |

 

Marts 2023
 

Kære alle

May Day inviterer til årlig generalforsamling
16. april 2023 kl 13-17 på Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, 5592 Ejby.

Program og dagsorden:
Kl. 13.00 Foredrag ved Svend Erik Ibsen Houlberg, naturlæge og heilpraktiker.

Svend Erik holder et oplysende foredrag om, hvordan vi forstår mennesket i en tid, hvor gamle paradigmer står for fald. Kan vi sammen skabe et nyt paradigme for det 21. århundredes sundhed?

Kl. ca. 15 starter generalforsamlingen.
Læs mere her, hvor du finder dagsorden, årsberetning mv. Tilmelding nødvendig

Children's Health Defense afholder konference i Stavanger den 15. april. Mere info her.

 

Sygdom/sundhed
 
Vi har brugt 17,8 milliarder kr. på at teste mod corona
Hver dansker er testet gennemsnitligt 22 gange. Vi er verdensmestre! Men hvad har vi egentligt fået for pengene? Se Niels Harrits fantastiske foredrag 'RT-PCR Testen og hvad deraf fulgte'. May Day har produceret! Her får du del 1. (Link til 2. del vil blive tilgængeligt, så snart den er færdigredigeret.)
Hvad er WHO, og hvad har de gang i?
WHO er en organisation under FN med fokus på verdensbefolkningens helbred. Den beskæftiger sig hovedsageligt med at kurere (piller, vacciner), men ikke med at forebygge. Insider-viden fra Peter Koenig – mangeårig medarbejder ved WHO. Desuden får du et indblik i seneste tiltag fra WHO, der går ud på at ændre WHO's øverste retningslinjer for styring af global sundhed. Det handler bl.a. om kontaktopsøgning, adgang for alle verdens myndigheder til rejsendes sundhedsdata og mange andre skræmmende tiltag.
Er regeringen ved at pantsætte friheden?
I maj 2022, afholdt WHO sin årlige forsamling med de 194 medlemslande i Genève. Det er ofte en ret formel forsamling, men denne gang var der en juridisk agenda, som burde give anledning til indgående debat i medlemsstaterne, før de sætter deres underskrift. USA har over for WHO lagt en lang række forslag på bordet til ændring af den gældende vedtægt fra 2005, International Health Agreement, som er de overordnede retningslinjer som WHO anbefaler over for medlemslandene. (Debatindlæg i Nordjyske af Hancke, Schultz og Varming.)

Farerne ved kunstigt kød
På overfladen lyder kunstigt kød som den perfekte løsning til at gøre en ende på verdens sult, beskytte dyrevelfærden og redde planeten fra miljøødelæggelse. Men et kort kig under overfladen afslører imidlertid en langt mere skummel virkelighed.
EU forbereder forbud mod høje doser af B6-vitamin
Kampen mellem medicin- og kosttilskudsindustrien fortsætter, da de, der bruger højdosis vitaminer, er mindre tilbøjelige til at tage medicin. FDA har længe forsøgt at klassificere den bioaktive, coenzymform af B6 – som aldrig har været forbundet med nogen risiko (uanset dosis) – som et lægemiddel...
 
Vaccination
 
Tysklands sundhedsminister ændrer holdning til vaccineskader
Lauterbach har tidligere sagt, at hans mål var at vaccinere alle tyske borgere mod COVID-19 evt. også med tvang og forsikrede også folk om, at injektionerne var uden bivirkninger. I virkeligheden viser statistikker fra det tyske sundhedsministerium, at alvorlige bivirkninger er forekommet i forbindelse med 1 ud af 5.000 vaccinationer, og i alt er der nu registreret over 300.000 tilfælde af vaccinebivirkninger i Tyskland, og et stigende antal personer indgiver erstatningskrav. Lauterbach indrømmede for nylig på tv, at vaccinebetingede skader faktisk er et alvorligt problem, og at nogle mennesker lider af alvorligt invaliderende bivirkninger. Tysk video fra ZDF med engelske undertekster. Lauterbach kommer på 8:07.
Modig engelsk politiker taler i Underhuset om de mange vaccineskader
Her er en absolut modig politiker, som tør sige sandheden om Covid-19-vaccinerne uanfægtet. Han fortæller bl.a., at mRNA-vaccinerne har medført flere alvorlige skader og dødsfald end alle andre vacciner tilsammen i 50 år! Han fortæller også, at en stor del af politikerne i parlamentet har aktier i vaccinefirmaerne, og at de derfor ikke burde have ret til at træffe beslutninger vedr. vacciner. Læg mærke til, hvor hurtigt hans kolleger forlader parlamentet, da han får ordet.
 
Miljø/GMO
 
Chokerende sandheder om GMO-kartofler
Det vidste vi ikke om GMO. Tidligere teamleder hos Monsanto afslører her i et interview de skjulte farer ved GMO-kartofler og de uetiske forskningsrammer omkring genmodificering.
Se interaktivt kort med største PFAS-forureninger af grundvandet
104 steder rundt om i landet har regionerne målt mindst 100 gange så meget PFAS i grundvandet som grænseværdien.
Højhus til svineopdræt i Kina
Svin i 26 etager, der skal producere 840.000 slagtesvin årligt. Kineserne er glade for svinekød – men hvad synes grisene, der skal lægge krop til?
 

Skærme/elektrosmog
 
Nyt studie om 5G
5G opsat tæt på folks hjem kan skade hjernen med Alzheimers til følge og får dem til at flytte. Det fremgår af et nyt peer-reviewed studie foretaget af ni nordiske eksperter.
Strålingen i vores miljø
Fin lille film i 8 afsnit à ca. 5 minutter fortæller om de forskellige typer stråling og felter, vi er udsat for dagligt. Meget informativ. Engelske undertekster.
 

Overvågning/rettigheder
 
Rettelse: Jeg må beklage at have misforstået alt
Jyllands-Postens chefredaktør: Hele min virkelighedsopfattelse og samfundsforståelse styrtede i grus fredag middag (da sanktioner i minksagen blev trukket tilbage). Jeg beklager alt. Jeg troede, vi boede i et retssamfund, hvor retsfølelsen blev understøttet af et logisk system for ansvarsplacering. En minkavler sagde for et par år siden til mig, at han mente, vi boede i en bananstat. Det var en trist erkendelse for ham. Jeg svarede, at så var det vel heller ikke værre, og at nu måtte han vente og se, hvordan sagen ville gå sin gang. I dag skrev jeg en sms til ham, hvor jeg rettede mig selv og gav ham ret. Jeg synes også, det er trist. 
Farerne ved centrale datafiler med personoplysninger: de brodne kar
En medarbejder hos Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) er blevet både fyret og politianmeldt, efter vedkommende uberettiget har tilgået personoplysninger om borgere – og enkelte af sine egne kollegaer. Ifølge direktøren kan det ikke udelukkes, at medarbejderen har tilgået personoplysninger på op mod 3.300 personer. Oplysningerne har medarbejderen kunnet få adgang til ved opslag i styrelsens eget sagsbehandlingssystem og i CPR-registeret.
 
 
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
Arrangement


Årsfest for VaccinationsForum 2023
Lørdag d. 13. maj 
ÅRSFEST og generalforsamling på skønne Stenstruplund Kursuscenter.
Sundhedspolitisk konsulent Sofie Rasmussen fra paraplyorganisationen Danske Patienter taler om patientklagesystemet.
Info og tilmeld her

Konference i Stavanger/Norge den 15. april som omtalt ovenfor.
Tilmeld og læs mere her.

Homøopatikonference 16.-18. juni i London

Online-foredrag hos  Tidslerne

Krop-Sind-Ånd-messer her 

No comments:

Post a Comment