Jan 11, 2023

🕬📰🌞 (Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK) December Nyhedsbrev: Kosttilskud i fare, plantemad forklædt som kød, Covid-høring i Washington... 11. Jan 2023 (SoTW; Meget sent May Day 21. December 2022 nyhedsbrev, som havde forputtet sig i SPAM-køen og indtil jeg fik snakket med Lili, som jeg kender i organisationen. Der er desværre gået noget formatering tabt i opslaget. P.S. Tager måske indtil Krop-Sind-Ånd-messerne i Februar måned for frie foredrag, men, Max Schmeling og Vibeke Manniche foredrag den 10. januar i Aarhus - nej tak! Har mistet fidusen til Manniche'rne og hele KO) ~ |

Kære May Day-venner!

Så er der kun tilbage at ønske jer alle en skøn, fredfyldt jul og et blændende godt nytår, hvor alle jeres ønsker om frihed og sundhed bliver opfyldt.

May Day siger tak for i år til medlemmer, venner og støtter og håber at se jer næste år til vores arrangementer.

God læsning!

Kilde>>

Sygdom/sundhed

Er Impossible Burger sikker at spise?
The Impossible Burger (Den Umulige Burger) er en plantebaseret burger, hvis hovedingrediens er et protein, der stammer fra genmodificeret gær. Den sælges allerede på restauranter og i supermarkeder i USA. I 2019 søgte fremstillingsvirksomheden Impossible Foods om tilladelse til at markedsføre burgeren i EU og Storbritannien. Men måske er den slet ikke egnet til at spise?
Læs mere her

USA: Fri adgang til kosttilskud i fare
Forskellige former for begrænsende lovgivning er i støbeskeen i USA, som bl.a. kan medføre, at kosttilskud i terapeutiske doser ryger af hylden. I 1994 fik massive protester stoppet noget lignende – lad os håbe det samme kan ske i dag. SENESTE NYT – MÅSKE AFVÆRGET.
Læs mere her

Styr din spisning – undgå insulinresistens
Vil du gerne smide nogle kilo eller bare blive mere sund? Eller er du tynd på den usunde måde? Du skal ikke kun være opmærksom på, hvad du spiser, men også, hvornår du spiser. Der er mange kostråd derude, men her handler det om periodisk spisning og keto, hvis du vil styre vægt, insulin og sukkersyge – og ikke mindst generel sundhed.
Læs mere her

EURO-CAM: Gør folk mere modstandsdygtige!
EURO-CAM, en europæisk paraplyforening for de komplementære/alternative behandlerforeninger, opfordrer til at bekæmpe antibiotikaresistens ved at prioritere sundhedsskabende strategier i alle EU’s sundhedspolitikker, der har til formål at gøre mennesker mere modstandsdygtige over for infektioner.
Læs mere her


Ny dom i Tyskland tillader fri homøopati til dyr
I en lov fra januar 2022 blev der i Tyskland stillet krav om receptpligt til homøopatiske midler til dyr. Folk skulle altså rundt om en dyrlæge for at kunne bruge homøopatiske midler til deres kæledyr. Før da var det tilladt for lægfolk at anvende alle ikke-receptpligtige lægemidler uden begrænsninger til deres husdyr (hund, kat, hest). Tysklands forfatningsdomstol har imidlertid i september fastslået, at der ikke var proportion i loven, og som følge heraf kan ejere af kæledyr og behandlere igen give deres dyr homøopatiske lægemidler uden recept. (engelsk)
Læs mere her


Lægeopråb i Sverige
Svenske læger lancerer en opfordring til at reducere restriktioner og forbedre beskyttelsen af
risikogrupper. Som læger og videnskabsmænd ønsker de at protestere mod de skadelige
restriktioner i Sverige. Alle kan underskrive. De arrangerer desuden en stor konference i januar. Se under arrangementer.
Læs mere her


Fusk i lægemiddelbranchen
For et år siden blev de afsløret i fusk. Først nu trækker EU og Lægemiddelstyrelsen medicinen af hylderne
Læs mere her


De 6 bedste medicinske planter med videnskabelig evidens
Adskillige videnskabelige undersøgelser har vist medicinske egenskaber ved visse planter. Kender du dem?
Læs mere her


Brænder det i fødderne?
Føles det, som om dine fødder brænder? Lær, hvordan du behandler denne brændende fornemmelse i dine fødder med naturlige midler.
Læs mere her


Kløe eller ubehag i ørerne?
Det kan skyldes ørevoksblokade. Læs her om forskellige midler, der kan lindre.
Læs mere her


Kan du lide krydsord – så bliv endelig ved!
Kryds og tværs-opgaven kan mere end at underholde i ugebladene. Faktisk ser den svære ordleg ud til at slå samtlige digitale hjernespil hjem, når det gælder om at holde hjernen skarp hos ældre med milde kognitive udfordringer, såsom lettere hukommelsestab.
Læs mere her

Vaccination

Høring i Washington om Covid-vacciner
COVID-19 Vacciner: Hvad de er, hvordan de virker og mulige årsager til skader. Helt fantastisk video med nogle af de bedste læger – bl.a. opfinderen af mRNA-vaccinerne. Der forklares, hvad virus er, hvordan vaccinerne virker, hvilke problemer der er og er på vej. Høringen ledes af Senator Ron Johnson, republikaner fra Wisconsin. Meget informativt. Varer 3 timer, men du bliver ikke træt. Korte effektive indlæg med gode forklaringer (engelsk). Start ved minut 7.
Se den her


Your very last Christmas
Merry Christmas from Spacebusters!
Se den her

Miljø/GMO

Danmark på vej til at deltage i Saudisk prestigeprojekt
De asiatiske vinterlege skal i 2029 afholdes i Saudi-Arabiens stort anlagte og hypermoderne byprojekt Neom, der allerede nu anklages for grove menneskerettighedskrænkelser. Ikke desto mindre ser Udenrigsministeriet en stor mulighed for dansk deltagelse i det milliarddyre byggeri. En gentagelse af VM i Qatar, lyder det fra civilorganisationer.
Læs mere her


L&F-direktøren sejler videre med lig i lasten
Det lugter i toppen af Landbrug & Fødevarer. Hvor mange millioner fik den fyrede mandlige finansdirektør med fra Axelborg – og hvor få millioner fik den kvindelige direktør, da hun sagde op i protest? Svarene blæser i vinden…
Læs mere her

Skærme/elektrosmog

Professor på CBS er bekymret
Prof. Mikkel Flyverbom ved CBS er bekymret for den digitale udvikling og mener, at tiden er inde til at begynde at regulere de store tec-selskaber, for “de regulerer ikke sig selv”. P1 – lyt fra 58. minut.
Lyt her


Nedsæt energiudgifterne: stop 5G-udrulningen
​​​​​​​Prisen på elektricitet er steget med 80 % i oktober 2022. Selv med statstilskud vil en husstand med et typisk energiforbrug i gennemsnit betale over 20.000 kr. om året på gas- og elregningen. Derfor: Stop udrulnig af 5G, som er en massiv energisluger.
Læs mere her


Gratis video i hele december: Cell Phones & Cancer Documentary
Om den juridiske kamp mellem borgere og lovgiverne på den ene side og teleindustrien på den anden, som med alle midler hævder retten til at sælge mobiltelefoner uden advarsler og tjene enorme summer (før de måske bliver lukket ned af hårde beviser på strålingsfare).
Se det her

Overvågning/rettigheder

Overvågningsinstitut for rettigheder
Et institut ved navn ‘None of your Business’, NOYB, har taget på sig at holde øje med vores digitale rettigheder og med, om virksomheder overholder EU’s GDPR-regler. De har sendt adskillige klager over virksomheder, der bl.a. sender data til USA. (engelsk)
Læs mere her


Hvad er Privatlivs-neutralitet?
Dybest set fungerer de fleste hjemmesider i verden som spioner – sladrehanke, hvis eneste formål er at høste oplysninger ind om dig som forbruger. Mange af dem helt uvidende om hvad de egentlig bidrager til. Særligt Google har været medvirkende til at “ødelægge” internettet, men i dag har myriader af virksomheder enten kopieret deres forretningsmodel eller eksisterer som mellem-leverandør eller data-broker i en global dataindsamlings-industri. Kan du slippe fri?
Læs mere her


Digitale valutaer – adskillige forhindringer
Digitale valutaer fra centralbanker (CBDC’er) er et populært emne blandt regeringer og fortalere for traditionel finansiering, da de integrerer blockchain-teknologiens sikkerhed og effektivitet med det traditionelle pengeseddelsystem, hvilket øger kontrolniveauet. Men mange er imod systemet. Hvad handler det om?
Læs mere her


Digital euro?
Store protester i Holland og England mod en mulig digital valuta, som skal styres via mobiltelefonen. Fuld overvågning, styr på alt (!) Kort video – engelsk med undertekster.
Se mere her


Brug for læsestof til juleferien?
Så kan du hygge dig med regeringsgrundlaget, som de tre regeringspartier er blevet enige om. Der er lovning om flere høringer, mere demokratisk kontrol mm. Vil de mon efterleve det?
Læs mere her

Ny forskning

Magnesiumtypen magtein forbedrer hukommelsesen
i en gruppe af raske voksne.

Ashwagandha-rodekstrakt kan forbedre seksuel sundhed hos raske kvinder

Underskrift-indsamlinger

Skriv under, hvis du vil støtte. Her kommer links:

Stop 5G – Stay Connected but Protected

For frit vaccinevalg i Europa

Støt deklaration for komplementær behandling

Forbud mod PFAS i forbrugerprodukter

Læger og forskere SKRIV UNDER HER
mod tvangsvaccination af børn

Läkarupprop – vi höja våra röster mot de skadliga
restriktioner som pågår i Sverige. Alla kan skriva under.

Arrangement

Max Schmeling og Vibeke Manniche foredrag den 10. januar i Aarhus

Foredrag om EMF stråling v. Andy Harris

  1. januar kl. 12:00 – 14:00
    Skodsborgvej 188, 2850 Nærum
    DKK 100,- medl. 50,-
    Tilmelding ved indbetaling på JFK’s bankkonto eller mobilepay 19680, marker betaling med “EMF”.

21.-23. januar 2023
International konference om covid-pandemien på Stockholm Waterfront Congress Centre

Homøopatikonference næste sommer i London

Online-foredrag hos Tidslerne

Krop-Sind-Ånd-messer her

No comments:

Post a Comment