Jan 24, 2023

📸🥰🤳 ~ (Fik en "memory wipe" på Flyvestation Værløses FLHS Eskadrille 562 som MP K9 i slut 80'erne!) Dialog med mit Højere Selv ~ 24. Jan 2023 (SoTW; Guk-gak knald i låget og halløj! "Ja, den er god nok. Roterende fis i kasketten" (Olsenbanden). Og du må gerne tænke sådanne om verdensalt.dk - det rører ikke mig! Dette er en re-blog fra September 2021, hvor jeg fik lidt hjælp fra DK's første 50 år erfarne holistiske naturlæge kinesiologisk behandler! Dem, som ikke ved det; Der findes altså bevidsthedsniveauer over sjælen, som normalt kaldes ”højere bevidsthed”, og de kan bl.a. erkendes ved at meditere. Åndsvidenskaben og Østens systemer til selvudvikling beskriver de høje bevidsthedstilstande og giver teknikker til at nå dem. Nåh, nok om det! Var gennem et sandt militært-udrensing, denne gang. I dette liv, var det som, plutopilot MP- eller under Bevogtningenstjenesten, tilbage i slut 80'erne. Man må nemlig ikke kalde sig selv for Militær Politi, som det vi var, den ære, har hæren, taget på sig! Det selvom, vi var uddannet og bar Neuhausen-pistolen og maskingevær og havde myndighed til at tilbageolde, med schæfferhund. I al hemmelighed, fløj VIP's og DDFO-Daisy, gennem Flyvestation Værløse, som var det en feriekoloni. Vi bevogtede også den militære kommando FKO og Vedbækbunkeren (NATO, NADGE). En lang historie kort, jeg så tophemmelig (våbenagtigt udstyr) som kunne skade menneskeheden og derefter fik jeg en sletning af hukommelse omkring emnet via en frekvensmaskine, sagde mit højere selv. Kan også kun huske jeg gik 60 meter ned (3-etager) og intet andet - som i INTET. Inden turen hos min ND fik jeg lagt tarotkort hos venner som triggede situationen og ville have klarhed. Tarotkort lægning og mit HS via min naturlæge var næsten identiske.. Gennemgik også tidligere liv, hvor jeg var Amerikaner, levede fra 1902-1965, (er fra 1968 i dette liv) som matros i Stillehavskrigen og traumer for propelflyenes dundrede japanske hurraråb – "Banzai!". Der var også en tredje periode med militæret i min reinkarnations historie) ~ |

The universe is eternal, infinite and vibrant, a conscious cosmos: 🥰🤳 ~ ("memory wipe") Dialog med mit Højere Selv (Verdensalt) ~ |

No comments:

Post a Comment