Jan 30, 2023

💧🩸🔥 (De »Renblodede« a.k.a. »Pure-Blooded«) »De uønskede« - tyske flygtninge i DK 45-49? Er du da sindssygt de er farlige, tænker TV 2 Fnys News. Jeg spørger på SoTW; 'De Uønskede' Danskere, er de blevet til en etnisk minoritet på flugt som må gemme sig på lukkede grupper væk fra sundhedsmyndighedernes klamme hånd? Er vi, dig derude og undertegnede, nu havnet i kategorien: »Klimatosser«, »Sølvpapirshatte«, »Romaerne på flugt«? Bare fordi vi 'fortsat' stiller spørgsmålstegn ved coronapandemien og CV-vakkZinerne a.k.a. dødsprøjterne? ~ 30. Jan 2023 (SoTW 2021 Arkiv; HVAD SAGDE JEG!!! SoTW er en researcher og noget at det jeg sagde i 2018 var, at HPV-vakkZinen, var en teknologisk overlegen på mange måder ligner COVID-19-vakkZinerne og her sidder tidligere læge Stig Gerdes og siger det samme og jeg citerer; 📑"Jeg tror, det er selvfølgelig ikke noget jeg ved, at HPV-vaccinen er en forløber til COVID"📑. HAR OGSÅ SAGT, at LLR, VLAK-regeringen, også er DYBT involveret mht. WEF/DK-aftalen i 2018, efter Kristian Jensens underskrift. 📌BEMÆRK, Karina Hansen-sagen blev i årevis tvangsanbragt og tvangsbehandlet under daværende socialdemokratiske sundhedsminister Astrid Kragh. Karina, måtte ikke se sin familie i mere end 3 år. 📑"Astrid Kragh, gik bagom systemet"📑, siger altså, Stig Gerdes ✋STOP SÅ MED AT TAGE DE WACKO VAKKZINER! HVIS IKKE FOR DIN EGEN SKYLD, SÅ DINE BØRNS!!!!✋) ~ |

 Vaccineskeptikere vil have egne blodbanker med 'rent blod' - TV 2

👉"Indtil midt 80erne er medicinalindustrien på patienternes side, efter 1986, laver USA's præsident Ronald Reagan en aftale med vaccinefabrikkerne, så de ikke længere skal stå til ansvar for hvad de laver og er på aktionærens side, for at tjene penge. De er nu større og slået både våben og narko-industrien"👈Stig Gerdes 

Editor's Note: Nej, jeg er ikke ekspert. Nej, jeg har ikke udarbejdet fejlbehæftet og forfalskede rapporter efter rapporter, med samarbejdspartnere i hele verden (Statens helsetilsyn (Sverige), Sundhedsstyrelsen, SSI, WHO, CDC, ECDC, EMA m.v.). Nej, jeg har ikke modbeviser på, at der FAKTISK er sammenhæng med vakkZinen og udviklingen af 45 sygdomme hos voksne kvinder. 

Men jeg har deltaget i masser af amerikanske holistiske seminarer m.fl., læst godt på lektien, som med sikkerhed kan konstaterer følgende: (gælder for andre vax. typer) = HPV-vakkZinen er den mest modbydelige og teknologisk mest avancerede, jeg nogensinde har studeret, og det er ikke noget, at jeg trækker ud af min bare mås. Både Gardasil® og Cervarix® fremstilles ved hjælp af rekombinant DNA-teknologi og nanoteknologisk overlegenhed. Med andre ord, du har sagt ja tak til eksperimental nano-vakkZiner med syntetisk DNA kontrol, genterapi og nanoteknologiens revolution kommer en uovertruffen kontrol over elektronernes vandring i en nano-transistor m.m. 

Verdensalt.dk blev PAF og RYSTET over, at Landsforeningen HPV-bivirkningsramte - HPV-Konference i Roskilde 2020, kunne fremvise nærmest "ubestridelige beviser", at der findes tusindevis af danske piger og kvinder, som hver dag lider af invaliderende vakkZineskader efter HPV-vakkZinen. "De vaccineskadede anerkendes ikke af de danske sundhedsmyndigheder og bliver flere gange ignoreret og negligeret", som de skriver på Deres egen hjemmeside. Verdensalt var med og ganske få fremmødte til denne ellers "vanvittige" vigtige konference. Jeg har skrevet om HPV i en mange år og alt det jeg fik at vide på Landsforeningen HPV-bivirkningsramte's konference, har jeg skrevet om på denne blog og bekræfter mig og bakker mig op omkring hvor MAGTFULD, det medicinsk-industrielle kompleks, er. HPV-vakkZinen er også den MEST profitgivende vakkZine, der findes i Danmark. 

💯PS: Har sagt det før og vil stå ved det, selvom jeg ikke ved det, at Zigzag-Søren Direktør i SST har fået at vide, enten makker du ret, ellers tager vi din bestyrelsespost under WHO Europas han fik i 2017. PLUDSELIGT lader han AstraZeneca og Johnson & Johnson indgå i vaccinationsprogrammet, igen, igen, som vi ved, af erfaring, er DØDSENSFARLIG. 

Det samme har vi set med DR-mediedarling læge og journalist, Peter Qvortrup "Grisling" (mundkurv). SST har også lige godkendt, CureVac-vaccinen, men den er IKKE godkendt af det europæiske lægemiddelagentur (EMA). 

Derimod, har WHO godkendt den kinesiske variant Sinovac Covid-19-vaccinen til nødbrug og siger, at verden 'desperat' har brug for flere bliver vaccineret (RT.com). Dansk selskab stormer frem – abekoppevaccine godkendt i EU. 

Vi ved jo, at regeringen har lovet den medicinske mafia, Rothschilds og WEF, UN Agenda 21(2030) og hvem som nu betemmer, at spille med. 

Som Søren Ventegodt også har sagt tidligere, de nye COVID-19 vacciner har 📑"ukendte risici for bivirkninger af genterapi"📑. 

Og hvem skyder man nu på? Jo, de ca 2.000 beboere på de danske asylcentre, det fremgår af svar, Radio4, har fået fra landets fem regioner. Og så naturligvis straffer man alle unge mennesker, som bare vil feste!... |  Update besøger denne gang tidligere læge Stig Gerdes til en snak om HPV-vacciner og Covid-19.

Han fik i 2017 frataget sin lægeautorisation og retten til at kalde sig læge, for at nedtrappe medicinen for Karina Hansen uden først at have tilset hende. Karina Hansen blev i årevis tvangsanbragt og tvangsbehandlet under daværende socialdemokratiske sundhedsminister Astrid Kragh.

Stig Gerdes kalder selv fratagelsen for et justitsmord, han er aktuel med bogen ”Sundhedsvæsenet, Socialvæsenet og Retsvæsenets fallit” og stiller op til kommunalvalget i Fredericia i 2021.


Stig Gerdes har særligt gjort sig bemærket med kritik af HPV-vaccinerne. Update spurgte om forskelle og ligheder mellem bivirkninger fra HPV-vaccinen og de forventelige bivirkninger fra de eksperimentelle mRNA-vacciner, som danske sundhedsmyndigheder og statsminister Mette Frederiksen vil vaccinere alle danskere med.

Se også:
HPV-vaccinens usynlige ofre, juni 2020
Lægemiddelstyrelsen kendte sandheden, juli 2020

Og
Dødsensfarlige mRNA-vacciner, marts 2021

Publiceret: 2021-06-01

No comments:

Post a Comment