Nov 26, 2022

👁️⃤ 🐔👨‍🦯(Operation Mockingbird, Mennesker, Medier, Clickbait & Censur) Kom så ind i Kampen: Berlingske, ejet af tyske og belgiske nazister og pædofile satanister, kontrolleret opposition og gale globalister? De lyver om alt, holder med Mææætte, hader Putin og Trump, som aldrig før. De 1.700 danske frimurer-journalister, hvoraf, 1.400 arbejder med nyhedsjournalistik, bliver ved og ved og ved, indtil familien Dannevang, vågner op til dåd og går til ildkamp som et adrenalinkick (SoTW; "I see dead people" and Nikola Tesla’s fascination with the “magnificence” of the numbers 3, 6, and 9👇) ~ 26. Nov 2022 ~ |


Disse 'kendis-satanister' eller 'uvidende logebrødre eller søstre', er NØDT til, at bekende kulør i det offentlige rum. Frimurernes doktriner KRÆVER, at de viser PRÆCIST med symbolisme, hvad Deres intentioner er, så de selv, får syndsforladelse, før, de eksekvere eller handler. Jeg kalder det for en stiltiende accept eller stiltiende samtykke, uanset om befolkningen agere en uvidende 'normie' eller velvidende 'blind høne'...  


Editor's Note: 👌 Berlingske Media, rødder helt tilbage til 1749, er én af de allerværste mht. mason-symbolisme. Uanset hvad, ejer belgiske De Persgroep, Berlingske, der igen ejes af familien Van Thillo. Det var den belgiske Van Thillo-familie, den belgiske Leysen-familie og den tyske Bertelsmann-Mohn-familie som alle tre, stod side om side med nazisterne i krigen. Ifølge Wikipedia var Telegraaf, Leysen-avisen af denne grund midlertidigt forbudt i Holland efter krigen. 

Så kan man mene hvad man vil, men Berlingske Media koncernen, er nøjagtigt ligeså infiltreret under frimureriet a.k.a. de falske zionister eller jødisk Kabbalah, som alle andre. Et ultrakonservativt blad, men fremstår som modstander til Socialakrobaternes mange medier på JP/Politikens Hus samt Netavisen Pio, Avisen.dk og mange flere, der KÆMPER på borgernes side? Nej, læsere, der er ingen kære mor, alle journalister, de 179 folkevalgte, plus det løse lokalpolitik og Kongehuset og kendisser til Kongefamilien, StatsAdelen, og alle andre celebrities du ser i æteren, er kontrolleret og ejet af et pyramidespil. Og som du ved, er det altså "lederne" på toppen af magtpyramiderne der har tilranet sig magten eller inddirekte fået denne tildelt på inddirekte demokratisk vis.

SoTW kalder Ditte for 'Okinok' eller "oginok" fordi, (okman = OK-MAND?) jeg tror hun er frimurer, eller har været indsyltet engang i den frimureriske jødiske mafioso via Israelske efterretningsvæsnet. Hun har også indrømmet, at haft tilknytning til Bent Melchior. Uagtet, om hun kun havde ham som censor til eksaminationer i hebraisk lærdom eller mere, vides ikke. 'Okinok' eller Okman har jo flere "OK" som er et kendt illuminati-symbol. Lidt, ligesom, Simon 'Makienok' - som ikke skjuler, han er hardcore, frimurer. Samt tidligere kæreste, Ibi Støving, der stod for Hollyweird programmet "Hvem holder masken?" som er 100% lavet af illuminatierne. Og det skal de alle, have lov til. Bare jeg ikke, skal være en del af "showet".

Jeg ved udmærket godt jeg er ekstremt langt ude med min påstand, men står ikke alene. Ditte bliver ved og ved og ved, at tale om få fjernet livmoderen efter at have fået konstateret celleforandringer. Lidt ligesom Dronningen, der fik fjernet livmoderen, æggeledere og æggestok, i 1994. Året efter, blev hun lukket ind den de allerhelligste haller i mægtige mande frimurerloge og blev til, DDFO-Daisy. Om de begge er født drengebørn, vil jeg lade op til, Jeres egen fantasi. Men flere tarotkortlæsere og sandsigersker, har nævnt det. Bl.a. har Tarot By Janine, lavet 2 fulde videoer om Kongehuset og DDFO-Daisy.

I gårdagens program taler hun om, at hun igen, (igen) har fået en "voksen" HPV vaccine, som vi alle ved, er noget at det VÆRSTE, man kan gøre, ved sin krop. Hun er vist ikke så meget til Corona-vax til sine egne børn, har vist selv fået den COVID-19 Vax, men tidligere læge Stig Gerdes har sagt det samme som SOTW; og jeg citerer; 📑"Jeg tror, det er selvfølgelig ikke noget jeg ved, at HPV-vaccinen er en forløber til COVID"📑... |

Er 55 % af de danske nyhedsjournalister ansat af staten? - Journalisten
 
Mai Villadsen forudser en SVK-regering: 'Mette Frederiksen vil gerne sluge blå blok' | BT Politik - www.bt.dk


Sælger fisse på nettet: - Det er mit lille feministiske 'statement' – Ekstra Bladet
Skodfissen af Ditte Okman
Arbejder Ditte Okman, Steen Svanholm og Claus Larsen for Israel? | perBrændgaard.dk (perbraendgaard.dk)Debatten raser i Sverige: Skal svenske muslimske kvinder have tilbudt gratis mødomsoperation? (berlingske.dk)

Sjove billeder: Gravid Johanne Schmidt i vildt samarbejde med D-A-D | BILLED-BLADET (billedbladet.dk)
Irene Cara er død - blev 63 år | SE og HØR (seoghoer.dk)


**********************
***************************


No comments:

Post a Comment