Nov 15, 2022

👁️⃤ 🐝🍎 (JFK21, Frihedslisten, FF & Montclaire's Israelske Frihedsfightere) De Flittige bier, Adams æbler og Fredelige Krigere fra Jødebevægelsen til Sundhedsliberalt Folkeparti: Den Danske (politiske) "Sandhedsbevægelse", er kompromitteret; en kontrolleret opposition af frimureriets Passer og Vinkel-doktriner og gale globalister. Tror du vitterlig på, at 'Den Frie Presse' er så fri, når det kommer til stykket? ~ 15. Nov 2022 ~ |

#RememberTheirNames - SymbolismWillBeTheirDownfall...


Editor's Note; Alle ved, at en hest, bukker og sparker bagud - derfor, går man ikke bag ved en hest. Men nogen gange skal man have et overordentligt spark i røven, før, spirituel opvågning, kan finde sted. Den nye tids energi, livsændringer og god fornemmelse i mavekulen, sker ikke overnight og af sig selv - der skal kæmpes og ja, man kan risikere at miste, venner, familiemedlemmer eller logebrødre- og søstre. Sådanne, er livet, nu engang. 

Vi kan godt plante et spirende frø, for at vise, disse typer mennesker, har dårligt selvværd eller ikke kan leve uden samvær med ligesindede, som rent faktisk er de, skjulte og pæne narcissister, der nyder at tilbede sig selv og eller, satanistiske disciple. 

Det er et andet godt ordsprog; man skal jo ikke bide den hånd der fodrer én, alle skal have et levebrød, men derfor, kan man selv, blive klogere. For hvor får de (politiske) Sandheds-imperialister, penge, fra? Samme sted, som alm. folkevalgte og deres partier, får donationer- og hemmelige partistøtte, fra? 

Vi er alle hvad vi har lært, skal vi unlearne, og det kræver måske, at 'smarten up, og evt. træde ud af organisationer, som er Service-til-Selv og ikke Service-til-Andre. 

SoTW siger bare, hvis man dag ud og dag ind, signalere med frimurersymboler (vinkelmåler og passer) hugget i sten og samtidigt er fritgående missiler og medieludere, der tjener bunker af penge via Fjæsen, Google-Gestapo, konferencer og demoer og får penge via hemmelige foreninger, uden at blive antastet eller censureret, så er man nok ikke en del, af en ægte, kampgejst modstandsbevægelse. 

Kommer ikke let til mig, har selv været med-lem af JFK21, ligesom min bedste jyske ven, som engang var frimurer i 11 år, 3. grader fra mester-titel. Og siger det gerne igen, du kan ikke være tilknyttet eller associeret til dansk politik, uden DDFL, DDFO og Kongehusets velsignelse. Så er det sagt - og egen ydmyg mening. 

Er alt løgn og latin alle budskaber og kampagner fra Sandhedsbevægelsen? Nej, der er altid en snært af sandhed, men manipuleret, med. 

Man kan jo tvinge hesten til truget, men man kan ikke tvinge den til at drikke. Vågn så op, derude. Det er ikke kun min kamp, men hele menneskehedens kamp, at være oplyst og at leve resten af ens liv autentisk og modigt. Stop med at tilbyde satan din sjælefred - solgt til stanglakrids... | 


(20+) Facebook

(20+) Facebook

(20+) Facebook

No comments:

Post a Comment