Nov 27, 2022

👁️⃤ 👆🌈⚽ (Det som ingen ved - er fodbold rigged?) Er det bestemt, hvem som vinder VM i Qatar? Europæisk fodbold og andre sportsgrene blev startet af frimurere - og den har sine formål på grønsværen i form af kokasser, kondomer og idoldyrkning. Ifølge dem selv blev det danske landshold overtaget af frimurere-spillere fra 90'erne - og i dag udelukkende - det er derfor man kan opstille Christian Eriksen hændelsen (siger en kilde) ~ 27. Nov 2022 ~ |

Editor's Note: Hver uge hører vi igen og igen om tillidspersoner inden- og udenfor sportsverden, som leger 'hyggeonkel', og misbruger mindreårige og så altid DBU-ballade, der bruger ekstreme bøllemetoder og om Hummel sportstøjindustriens almægtige konge-frimurer, Stadil-familiens koncern, Thornico, og dens 'hemmelige' formue, som gør dem til multimilliardær. 

Jeg har spillet fodbold i min helt unge dage, et enkelt år med Amerikansk fodbold, hvis Football Association, blev grundlagt den 26. oktober 1863 på Freemason's Tavern (Arms) i London. 

Der er noget sygt over alt det FIFA og dens korruption og bestikkelse. Tror ikke en millimeter på FIFA’s trussel om Simon Kjær's gult kort, hvis han bar OneLove-anførerbinder. DBU (66) er ikke nogen helte-organisation og tror selv på, 100% involveret mht. Rigged Fixed Matches og frimureriet. Det, at de dropper One Love-anførerbindet + 'Black Lives Matter' + Mee-Too, Regnbue og LGBTQ-bevægelsen + 'Kindness Diversity Makes Us' o.s.v. o.s.v., De har alle sammen én ting til fælles - det er en bevidst Agenda, for at gøre os vrede, mere hjernevaskede og lulle os i søvn, til at følge Deres Sportsgrene, Trans-gender og Trans-humanisme som er en KÆMPE pengemaskine, så de selv, kan lave lyssky aktiviteter, i baggrunden. 

Har også brugt tid på Triathlon (Treenighed, trinitet, teologisk 300 tilbage) og Badminton. Professionelt Cykling ved alle, er en af de STØRSTE dopingmaskiner, nord for Alperne. 

Den mest kendte svindler af dem alle, er Bjarne Fis-Riis og vi har konstateret at Vingegaard, Rolf & Ritter, er frimurer, med visning af håndhjertesymboler og tavshed... | 
 


No comments:

Post a Comment