Oct 21, 2022

💸 (Nordea - Back in the good old Casper-Von-Krudtugle & “Mr. Proper,” days) Vidste du det om nordens største? Vidste du, Nordea gav kunder øgenavne i hemmelig bog? Lige nu er Danske Birgitte Bonnesen på anklagebænken for at have vildledt aktiemarkedet om Swedbanks hvidvaskbeskyttelse som fik 15 mio. kr. i aftrædelseshånden. E.B. kan afsløre, at de danske skattemyndigheder, trækker en gammel Panama Papers-hvid kanin op af hatten og anklager Nordea og dermed tidl. finske CEO for medvirken til skattesvindel på 146 mio. kr. Dengang DB og Nordea sad med alle shitstormene fik alle medarb. via bankernes interne intranet at vide, at der én sandhedsversion ude i 'offentligheden' og anden version, man skulle berette, kunderne om. Jeg sad der selv, så jeg ved det ~ 21. Okt 2022 ~ |

STATEN TJENTE 17 MILLIARDER PÅ BANKPAKKER samt Danske Banks aktiekurs tredoblet i tiden efter vedtagelsen af bankpakke 2 fra 2008-2013...Editor's Note: Under en årlig julefrokost jeg var med til i HQ gik 'nogle' sure og døddrukne festaber op på chefgangen og over-tissede deres fine ægte tæpper og smadrede PH-lamper og andre ting. Værre er, hvorfor er der INGEN graverjournalister som afdækker Christian Clausen koncerncheffer i Nordea, Thorleif Krarup som fik henholdsvis 140 millioner og 110 millioner danske kroner i hånden med aftrædelseslønninger, aktieoptioner, pensioner? CC vadede direkte over i verdens største kapitalforvalter Blackrock der anses som én af verdens mest korrupte. Old news, siger du så, men det er der, hunden ligger begravet. Rygterne svirrede dengang, at CC havde hemmeligholdte servere, der sendte et 2-cifret millionbeløb til udlandet, terrorfinansiering? eller hvidvaskning? Jeg ved det ikke. Én af mine teknikere, da jeg var Koordinator/Projektleder, viste mig det sikret serverskab i maskinrummet og havde beviserne, men turde ikke stå frem som whistleblower (noget jeg skal skrevet om mange gange på verdensalt.dk).. | 

Fortrolige dokumenter: Nordea står bag skattesvindel – Ekstra Bladet
Christian Clausen forlader Nordea og kriserne - med 140 millioner i hånden - politiken.dk
Nordea gav kunder øgenavne i hemmelig bog | stiften.dk
Tidligere topchef i Nordea lander job hos verdens største kapitalforvalter - TV 2
Danske Bank Wins 2018 (Bad) Actor of the Year in Organized Crime and Corruption - BeInCrypto

Danske Bank advarer om stort skifte: Vær forberedt | www.euroinvestor.dk Nyheder - www.euroinvestor.dk

SOTW - HVAD SKAL VI GØRE???... (How to deal with the situation?)

  • I fængsel med Borgen, tjente knap 50.000 kroner om dagen i 2017, nu med 20 mio. kr. for super godt udført arbejde i gyldent håndtryk, fra Danske Bank. Når han bliver smidt i brummen, så skabes det præcedenser for andre bankdirektører og ledende medarbejdere i Bankerne... Ellers ser vi det gentage sig igen, som med Birgitte Bonnesen fyret som Swedbank-direktør, fik 15 millioner og et skulderklap..   
  • Optrevl hvorfor Christian Clausen fik 140 mio. for at holde kaje.  Thorleif Krarup 110 millioner danske kroner i hånden.
  • Gennemse samtlige kontrakter og forbindelser på samtlige GEM's (General Executive Management) i Banker, pensionsselskaber, realkreditinstitutter o.s.v. o.s.v. til lyssky virksomhedsstrukturer og hemmelige bankaftaler, der har noget at gøre med Staten Danmark.
  • En ny recession eller europæisk krise vil ramme danske banker så hårdt, at regeringen må ind og bruge Bankpakker. Ifølge den endelige opgørelse af regnestykket for bankpakkerne godt ti år efter finanskrisens udbrud er nu offentliggjort af Erhvervsministeriet. Med et overskud på 17 milliarder kroner er enhver snak, om at bankpakkerne har kostet skatteyderne milliarder af kroner manet i jorden. Dog kan man sige, Danske bank undgik at lave en betinget upsidemodel, dermed blev Danske Banks aktiekurs tredoblet i tiden efter vedtagelsen af bankpakke 2 og de har tjent kassen på staten.

  • Skil os af med Finanstilsynet som er så indspist, inkompetent og nederdrægtigt, at de anses, som en del af "korruptionen". 
  • For ikke at snakke om Finansministeriet, som er det mest magtfulde organ i embedsværket og foruden en medspiller, hvem der får ledende stillinger i det offentlige samt private af den mørke stats Elitenetværket.
  • Og se for f*** at skille os af med søsterorganisationen, det britiske finanshus NM Rothschild, udvalgt til at rådgive staten om finansielle forhold.
  • Til sidst, nullifying det u-folkeejet Nationalbankens råderum, for at spille på alle centralbankers heste og Wall Street imperiets mekka.
  • PS: Med den rette strategi samt tid, engagement og en smule held kan du få en større aldersopsparing ud af at droppe pensionselskabet og i stedet selv investere i enkeltaktier, fast ejendom, forældrelejlighed, sommerhus, guld og sølv eller hacienda i Spanien...
  • P.S. Alt ovennævnte skal tages med forbehold - er hverken journalist, bankrådgiver, finansiel rådgiver, investorer eller bankkyndig. Er selv fattig som en kirkerotte. Har ikke noget oppustede ego, pengebegær og arbejder for lyset ikke kontrolleret opposition... | 

No comments:

Post a Comment