Oct 10, 2022

🦷 ('Derfor fravælger Pia fluor-tandpasta: Det er fyldt med skidt og skrammel.') Forbrugerrådet advarer mod farlig kemi: Her er 5 tandpastaer, du skal undgå (SOTW: SLÅS DU OGSÅ MED TANDLÆGEN, DIN PARTNER OG BØRNENE? UNGÅ AL 'SMERTESTILLENDE HÅNDKØBSMEDICIN' HVIS DU KAN. GØR DIG SELV DEN TJENESTE, FAKTA-TJEK!) ~ 10. Okt 2022 ~ |

Editor's Note: Har du nogensinde spurgt din krop hvad den ønsker at spise og drikke? Hvorfor har vi flere bakterier i munden, end i anus? Hvordan opstår sygdomme fra tænder, tandkødet og munden? Vidste du, de fleste sygdomme, infektioner med mikroorganismer som virus, svampe og bakterier overføres via din mund til din krop?

Detox af munden, er livsvigtigt og burde indgår som et naturligt ritual, ligesom, at vaske hænder... Måske er du ikke klar over det, men alle tandpastaer, med få undtagelser, indeholder problematiske stoffer i form af kemikalier og toksiner såsom; 

👎 Natrium Laurylsulfat eller Sodium Laureth Sulfat (SLS) - bl.a. forøger risikoen for at få smertefulde blister i munden. Både natriumlaurylsulfat og natriumlaurethsulfat er overfladeaktive stoffer. Bruges i kosmetiske produkter som sæbe, shampoo, barberkrem, mascara, fugtighedscreme og solcreme, også i vaske- og rengøringsmidler, tandpastaer, tæpperensere, stoflim osv. 


👎 Kunstige Sødemidler Aspartame m.fl. fra Monsanto. 
- Vidste du, at før i tiden stod aspartam på Pentagons liste over kemiske våben? En Integreret del af vores moderne kost i flere end 6000 fødevarer. Går også under dæknavne, Nutrasweet og Canderel. Består af tre kemikalier aminosyrerne: aspartamsyre, phenylanalin og methanol. Kan medføre en lang række foruroligende sygdomstilstande. 


👎 Fluorid: 
- Én af de mest giftige stoffer på planeten. Fluor er et giftigt, gasformigt grundstof. Fluor anvendes i en række industriprocesser, og er bl.a. et affaldsstof i aluminiumsproduktionen. Fluorerede stoffer er mistænkt for blandt andet at give problemer med forplantningen, øge risikoen for kræft i leveren, øge risikoen for fedme og gøre børn immune for vaccinationer. Stofferne findes i alt fra pizzabakker til bagepapir. Vi ved, at grundvandet er forurenet med fluorstoffer flere steder i Danmark og Sverige. 

😍 Hvis du absolut skal bruge tandpasta, vil jeg forestår 'BioRepair Tandpasta'. Den indeholder ikke kemikalier og toksiner, til gengæld benytter man teknisk biomineralisering (nanopartikler). 

😍 Lavera tandpasta eller andre... 

Igen, selvom det lyder ulækkert og højst mærkværdigt så er det ultimative: 

😍 Tandpasta baseret på uraffineret økologisk koldpresset kokosolie
- 500g kokosolie på dåse
- 15-20 dråber æterisk olie (helst "spiseligt" så som øko citronolie.). 
Men med høj frekvens så som Timianolie - inflammationshæmmende og antiseptisk. Kan også bruge de almindelige eukalyptus, grapefrugt.  Hvis, og kun hvis det skal være sødt benyt, Stevia

P.S.: Min egen mor's erfaring som sygeplejerske på skadestue/modtagelse når de fik selvmordprægede unge patienter der indtog medicin.

- Ibuprofen / Ipren / Ibumetin mange navne - DET VÆRSTE. Alle læger henviser til. P.S: ibuprofen og paracetamol kan forstyrre hormonbalancen og hæmme testiklernes udvikling af testosteron.  
Kodimagnyl - kan lede til mavesår og et have af andre dårlige ting
- Panodil / Paracetamol mange navne - leverskader eller slagtilfælde (børn/unge tog på skadestue for selvmord). Tager man det over længere tid har det ingen virkning længere.

No comments:

Post a Comment