Sep 14, 2022

🗳️ (Valgflæsk, Valgsnyd, Vælgerfusk) Dannevangs Valgsystem skal styres fra Venezuela og Verdensalt mistænker Valgsvindel som i USA 2020 ~ 14. September 2022 ~ |

Editor's Note: Der bliver ingen RAPTURE eller bibel-dommedag, vi kommer ikke til at fryse ihjel til vinter. 
Stop the nonsense... 
Uanset hvad Mørke-Mette siger på Pressemøde om energipriserne samt lover, familien Dannevang. Lige nu er 23.000 mennesker i kø til at søge om penge på Energistyrelsens hjemmeside. 
Tror det var politisk kommentator, Søs Marie Serup, der på Radio24syv's program, 'Det, vi taler om', tilbage i 2017-2018 sagde: 📑'Vi har 750 milliarder kroner på plus og minus siden. Altså små, 1.500 milliarder kroner, hvert år på de offentlige finanser."📑. Jeg siger på SoTW den er steget til ca. 2.000 mia. kr. i alt på +/-, hvert år på de offentlige instanser, grundet inddrivelse af skatter, afgifter, bøder og andre ydelser. 
Staten, har MASSER af penge - stående.
Englandskrigene, statsbankerotten i 1813 og tabet af Norge i 1814 gjorde at, administrationen under den enevældige konge, Frederik 6. udløste en reform af pengevæsenet, og tvungen til, at optage FLERE gigantlån af "Banksterne". Mange af de europæiske regeringer var i gæld til Rothschild så Rothschild regnede med at kunne bruge det som et forhandlingsværktøj (Danmark gik statsbankerot i 1813 pga. gæld til Rothschild). Illuminaterne var  i deres første forsøg kommet skræmmende tæt på at få kontrol over verden. 
Derfor, er vi meget afhængige af hvad der sker i det engelske monarki, trebystyret af City of London, Vatikanet og Washington DC, som har direkte forbindelse til det danske, hvor de DeHvideHatte har overtaget og 100% kontrol over Dannevang
Alt det vi ser LIGE NU, er for få flere til at vågne op fra Tornerosesøvnen. Husk på, vi lever i et 3-D Matrix af illusion og sløret syn og svimmelhed bliver skabt ved, det som flimmerkassen viser dig og dem, der tror på massemedierne... |

***

     

Seneste nyt om energikrisen - TV 2
Ukraine takker ja til træning af soldater i Danmark | Indland | DR

Mette pisser på os – Ekstra Bladet

Q: Pape har stadig et problem – Ekstra Bladet
Mette Abildgaard: Søren Pape Poulsen skilsmisse var nødvendig | BT Politik - www.bt.dk
 
LIVE: Afgørelsens time: Nu falder der dom i dukkesagen | BT Krimi - www.bt.dk

Mette Frederiksen bevilger kæmpe millionbeløb til minerydning – som hendes brors firma er specialister i – Bjørknæs (bjoerknaes.dk)

ADVOKAT: HELLE THORNINGS ORGANISATION BEGÅR MENNESKESMUGLING – NewSpeek

https://www.verdensalt.dk/2020/11/newjutlandwuhan-minkgateslaugther-mette.html

Rekordmange fulgte dronning Elizabeths sidste flyvning (berlingske.dk)
Øen Man : Mønter [Serier: I77 - One Crown (Harry Potter) | Møntværk: Pobjoy Mint, Surrey, Great Britain] [1/4] (colnect.com)
Så skete det igen: Kong Charles kan ikke styre sit temperament (msn.com)

(20+) Kasper Wagner | Facebook


No comments:

Post a Comment