Aug 17, 2022

⛪🛐🙏 ~ (Vælger man ikke at tro, lever man i benægtelse!?!) Del 1/2 ~ De selvbestaltede guders indflydelse på den globale samfundsorden og vores Bankkonsortium (SoTW Arkiv) ~ | Blogger: Dette er blot én og min egen udlægning, ud af mange andres meningsdannelser, mht. mennesker fra moder jord, der nedstammer direkte fra Annunakierne (gik amok på menneskekvinder) og hvilken enorm indflydelse de havde. Eller, at vi ihvertfald, alle er blevet dna gensplejset hybrid fra ikke-jordiske civilisationer, er svært at benægte efterhånden, men ufatteligt svært, en pille, at sluge. Bliver især vanskeligt, for de 100.000 danske frimurer, fra eks.vis. Den Danske Frimurerorden (Zorobabel og Frederik til det kronede Haab) konstitueret 25. oktober 1745 (DDFO + Christian Den Fjerdes Laug m.fl.) der eksisterer stadig i dag. Men også, de doktrinerede religioner, Fx folkekirken, præster og Deres ypperste enevældige ledere, som frimurerens, opdigtede bibelskrivning og falske profeter, der tror de stammer fra ægte royale blodlinier; Adam og Eva syndefaldet Kain og Abel, dogme-darwinismen evolutionær udvikling, eller tilbedelse af Lucifer, den døende gud. For ikke at snakke om, den falske historieskrivning om Guds søn, Jesus, m.m. Dette er en manddomsprøve, efter jeg selv på SoTW, har stået i mange års lærdom fra åndsvidenskaben, spirituel udvikling, esoterisk filosofi og uendelig inspirationskilde, som nærer kreativiteten og skaberkræften. Søg selv viden og bliv klogere... NOTE: I dag hedder det nok nærmere (N.E.S.A.R.A.) og (G.E.S.A.R.A.)... |

 


Udgivet første gang den 3. Juli 2014 af Verdensalt.dk

Dette indlæg - 1/2 : 

I dette indlæg lægger jeg vægt på Annunakierne og Deres dominans over menneskeheden i oldtiden. Noget som er nævnt i det nye testamente også de ældste kilder fra lertavler som stammer fra Sumer og det skrevne ord. Kommer også ind på Annunakierne indførte begrebet penge. Nutidsbillede af den globale samfundsorden

Næste indlæg - 2/2

Teori om vores forfædre som går endnu længere tilbage end Annunakierne.. og her ser vi også på vores DNA streng kaldet "affald" eller "rest" DNA. Kommer også ind på Universets energier i form af frekvenser og vibrationer.


Ældste historiske kilde er fra Annunakierne - Faldne Engle - Guderne


Oprindeligt virkeligt billede af Anunnakier
- tilføjet 1-1-2015 af ambasadør WDS
 + paradoxman316 (nu død desværre)
Debatten raset om Anunnakierne - ikke om, hvorvidt de findes - eller om de har været på Jorden - for beviset for deres eksistens er så overvældende, at manglende accept af Anunnaki's tilstedeværelse på Jorden er kun for dem som er i fornægtelse af sandheden . Debatten er, om de stadig har en "rest" som findes i vores globale samfundsorden.

Den historiske tid er den del af menneskets fortid, som er kendt fra skriftlige kilder. Uden skriften er det ikke muligt at fastholde begivenheder for eftertiden. De ældste historiske kilder stammer fra Sumer i det nuværende sydlige Irak og er ca. 6000 år gamle (Sumeria) . Tusinder af lertavler med kileskrift fortæller om alt fra købmændenes lager, til hvilke konger som herskede.

Continue Reading at .... http://www.verdensalt.dk/2014/07/hvem-er-annunaki-del-12-de.html 

***********************************************************************************

Hvem er Annunaki - Del 2/2 De selvbestaltede guder's indflydelse på globale samfundsorden og bankkonsortium
Udgivet første gang den 10. juli 2014 af Verdensalt.dk

Uundgåeligt vil der dukke spørgsmål hos enhver seriøs søgende individ: "Hvor kommer den esoteriske viden fra?" Hvem har givet de åndsvidenskabelige svar, som forskere, tænkere og filosoffer i alle tider har stillet sig selv? Svaret kunne være; mestrene, skaberne, vores efterkommere. Disse medlemmer har ad forskellige kanaler givet svar på nogle af de mest fundamentale spørgsmål, som et menneske kan stille: "Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvor skal jeg hen? Og hvorfor?"

Forsøger, at åbne pandoras æske med nogen svar omkring vores allerældste efterkommers historie.
I disse dage, vil du finde et væld af kanaliseret materiale på internettet, der hævdes at komme fra forskellige enheder og kollektiver. Der er endda kanaliserede budskaber, der hævder at komme fra rumvæsener - fysisk, teknologisk og åndeligt avancerede væsener fra andre verdener, der holder et vågent øje med vores planet og bistå os med vores løbende fysisk og åndelig evolution.

Der er masser af teorier om, hvorfor de ikke direkte har vist sig selv, og blandt dem er tanken om, at deres udseende ville krænke vores kollektive fri vilje, ved at vise os noget, vi ikke er parat til at se. Tænk over det - hvordan ville du reagere, hvis et ti-etagers moderskib pludselig vidste sig fra sit slørget skjulested og landede i din egen baghave?

Der er et væld af teorier, der forsøger at forklarer, hvorfor "de ikke-jordiske væsner" (de større åndelige kræfter hjælper til at udvikle os), har vist sig, for menneskeheden.

Gang på gang dukker betegnelsen "Galactic Federation of Light." Hvem er de og hvor kommer de fra, vi er nødt til at gå meget lang tilbage i livets oprindelse.

Vælger man ikke at tro, lever man i benægtelse. Vi kan naturligvis leve i vores 3D Matrix af illusion med skyklapper på øjene, men siden 21 December 2012, er vores verden som vi kender den, i meget hastig forandring. Vores efterkommere er stadigvæk et mysterie, her er et bud, søg selv viden og dan Jeres egen mening.


Alternativ beretning om hvordan 'mennesker' på Moder Jord, blev skabt 

 • Er vi alle efterkommere af en aquatic (vanddyr) abe-lignende skabning, der levede på den tredje planet fra dens sol, en stjerne vi kender som Vega - vandbaseret planet?
  • Eller er vi skabt ved at Annunakierne, gik amok på jordiske kvinder og formerede sig vildt og voldsomt?  
 • 6 millioner år siden, fik beboerne fra Vega besøg fra Solis systemet som viste Vega'ernes beboer hvordan de blev fuldt bevidste væsener. 
 • Med dette møde, fuldte andre planeter og væsener med, som førte til dannelsen af det som nogen måske har hørt kaldet "Light konføderation" via Lyra konstellationen. 
 • 4 millioner år siden, nåede Light konføderationen Sirius og forvandlet til en ny organisation, den Galaktiske Federation of Light. Det var denne hellige union, der i sidste ende koloniseret Solis systemet. Disse kolonier blev hærget af Ancharan Alliance og tvunget til at flygte.
 • 2 millioner år siden, under sandet af Mars og giftige gasser fra Venus ligger enorme oceaner af vand. Ultimativ våben blev brugt af den tidligere Anchara alliance som oversvømmede disse farvande, da de invaderede dette solsystem. Resultaterne fra dette angreb, kan ses på de særlige ruiner af Mars og afmærkningerne af Uranus. Venus, som Mars, var dækket med vand som ligger lige under overfladen. Alle disse områder er hule og særlige samfund opholde sig i disse indre verdener. 
 • 900 tusinde år siden vendte kolonisterne tilbage og bosætte sig på Gaia (vores jordklode)
 • Denne gruppe er oprettede sit hovedkvarter i vores "Indre Jord" og også afviklet på en stor ø -  et kontinent som er kendt i dag, ved navnet, Lemurien. Denne koloni som levede på landjorden begyndte langsomt at ekspandere. Deres opgave var at støtte og vedligeholde de forskellige økosystemer.
 • Ca. for 300.000 år siden blev Jorden koloniseret af væsener fra Centaurus og Pleiades, de fleste af dem beboede en stor ø - et kontinent i nutidens Atlanterhavet. Indbyggere kaldte denne nye koloni for "Atlantis", men blev rivaler med Lemurierne.
 • ....

Continue Reading at .... http://www.verdensalt.dk/2014/07/hvem-er-annunaki-del-22-de.html

No comments:

Post a Comment