Aug 18, 2022

🍦👦💦 ~ (Da Farfar Var Ung) 50+ nægter at blive gamle: Min bedste tid' tager sit udspring i slut 80'erne i og start 90'erne USA og Dannevang (SoTW) ~ | Blogger: Blev drillet i folkeskolen som "pindsvinet" med kort hår, smidt på OBS (eftersidning) fuldstændigt som i filmen 'Breakfast Club' som "uromageren". Men tog hævn over lærerne og elever. Min biodatter kom ind på Lyngby friskole (Den lille Skole). Bedste valg, nogensinde (for hende). Det, selvom, hun i dag nægter, at erkende, hun har en far, grundet en forsmået og hævngerrig polsk mor og 13 års kamp i statsforvaltningen... På CBS blev vi "næsten" smidt hjem fra en Prag-tur grundet "festkulturen.". Sex, hor, druk og en masse ølbong, var som dengang, også en del af teamet i dag, blandt de total uerfarne, forkælede møgunger, eller naive hystader, uopdragne curlinggeneration, der skider højt og flot på regler og alle, omkring sig, som ikke er, som dem selv. Da jeg festede løs med jævnaldrende kommende Konge, Frække-Frederik, tilbage i 1988, under en Whitney Houston i Valbyhallen, tænkte jeg ikke over, at være en del af "Eliten" fra Nordsjælland... [LÆS VIDERE] ... |

»få finske statsminister, Sanna MarinCecilie Beck eller en 1.g-er med hjem«...

Folkeskole med 10. klasse. 1 år som udvekslingsstudent i USA og 3 år på Copenhagen Business School, anerkendt ranking placerer CBS som nr. 59 ud af de 200 mest internationale universiteter verden. 1 år og ikke færdiggjort Datamatiker-studie på LUC, kunne jeg "næsten" (med IT-erfaring fra Fujitsu ICL - Microsoft, Falck Care - IBM supporten) vade direkte ind i kernen af 2 af Danmarks største bankers hovedafdeling og selv vælge lønnen med frimurerkollegerne og psykopatlederne (med al respekt - der var også 'gode' ledere). 

Jeg har ikke selv oplevet frygten for voldstrusler, latterliggørelse og ydmygelser - jeg var selv en del som "bully"-klikken i folkeskolen ud af 9 elever, som styrede hele skolen og kunne "slå" alle i sport, sneboldkampe og et par enkelte "slogskampe", hvis det kom dertil. 

Blev "valgt" at lærerne som uromageren og sad kontant udenfor døren eller hos rektor. Jeg var faktisk en "god dreng" men blev lokket med magten, og for ikke, at stå udenfor det fine selskab, som en "taber.". 

Lige nu, sidder jeg og ser filmen "High School High", én ud af mange perler fra 80-klassikere, og starten, ligner faktisk, hvad jeg kendetegner og karakterer, de danske elitekostskoler eller universiteter, såsom, Herlufsholm eller AAB og KU. 

I USA ville jeg have søgt ind på MIT i Boston, men mine forældre, kunne ikke betale, og jeg havde, ingen penge, selv. 

Min danske efg-basis USA rejsekammerat, igen én af desværre mange mistede elite-"venner", blev derover. Det gav ham yderligere 2 år efter High School på College, droppede ud og blev manager i en amerikansk Collector Bank. Dog, uden "greencard", visum, men med et Social Security + kørekort (som var nemt at få dengang). Lige indtil, Jesper, i fuldskab kørte i en åben sportsvogn i en by i New England USA, hvor hans stående amerikanske ven faldt ud over bilen og Jesper, kørte ham over. Fra hospitalet, ville han sagsøge Jesper og derefter, blev han skidebange og rejste hjem til DK, efter 10 år, at leve i USA, ulovligt. I dag, ejer han et dansk anerkendt Rekrutteringsfirma og "løgnen" lever videre, i bedste velgående. 

For ser du, der er en grund til, at jeg ikke længere er venner med Eliten, jeg kan og vil ikke lyve, har ikke længere rundsave på albuerne. Startede "måske" som arrogant Cisco netværksmand (sagde kollegaerne) med penge-magt-begær og et superego og forsvarsværker, men det er 20-25 år tilbage. 

Jeg er gået helt ud af 8-16 jobbet og arbejdsmarkedet og hvad jeg kalder for 3-D matrix simuleringen. Og det giver ikke flere stjerner på skulderen, tværtimod, er jeg tilbage i "taberrolen" for de ikke spirituelle og frigjorte. Anses som "Dovne-Robert" der nasser på samfundet, ikke yder og deler skat og licens og er en ligegyldighed ... |

TV 2-vært Cecilie Beck blev overrasket af løssluppen TV 2-video: »Wow, det var ikke lige det, jeg havde forestillet mig« (berlingske.dk)

SE HELE VIDEOEN Her tager kronprins Frederik fusen på tusindvis af måbende festivalgæster | Festival | DR

Seneste nyt om krigen i Ukraine 18. august - TV 2
10 af historiens bedste high school-komedier | Magasinet M! (mmm.dk)
CBS hædres for sin internationale profil | CBS - Copenhagen Business School
 
Sundhedsstyrelsen beder gymnasier og handelsskoler indføre alkoholforbud | TV 2 Lorry
Her vil de have unge til at drikke mere (berlingske.dk)

Sigtelse: Ansat på nordjysk skole krænkede 12 børn (msn.com)

nordea støtter pride - Google Search

No comments:

Post a Comment