May 25, 2022

🕬📰🌞 ~ (Hot news fra May Day - vær beredt!) Uddrag: Hvorfor skal vi nu snakke abekopper? Fra Vitalrådet: Komiske SSI. Israelsk studie: Ja, covid-vaccine er forbundet med hjertetilfælde! Blodbatterier i de ”grønne” elbiler (Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY) ~ | Blogger: Tak ti Lili, hvis hun stadigvæk arbejder for May Day og alle de andre, gode sjæle derinde... Desværre fik de ikke med, at, ekskommunisten og elitelægen, der blev coronageneral, er slået til ridder af W.H.O. og hold nu fast - 'NÆSTEN' VALGT - som formand for WHO’s globale bestyrelse. Ja ham, som b.la. har slået flere mennesker ihjel med idioti, bureaukrati og dødsensfarlige vaksiner. CEO af SS(T), jeg kalder SS Medical Corps Søren, der har godkendt COVID-19-vaccine til de 12-15-årige, har fået den længe ønskede stilling, efter han gik op imod Mørke-Mette-regimet, blev sat på plads og fik en ledende stilling, i Kina-ejet W.H.O. Bestyrelsesformandsposten, skal ikke forveksles med den vigtigere post som generalsekretær, der siden 2017 har været besat af etiopiske Tedros Adhanom, som lige nu er blevet genvalgt, for 5 år mere. Det rygtes, at Davos, Kina og Big Pharma, har givet ham mere MAGT, end Gud selv, og kan erklære og lukke, et helt land ned mht. enhver epidemi, som kategoriseret som en samfundskritisk sygdom... Selvom, Tedros har fået Bavarian Nordic MEGA-aktie optur til at gå lidt ned, stiger aktien, i dag fortsat. Bavarian-aktien, er nemlig stiget efter aftale om abekoppevaccine - de er jo kimet ned fra hele verden og lur mig, om det ikke er den næste store svinestreg, at alle, skal have en abekoppevaccine. Tror i-hvert-fald, desværre, min egen far, går ned og får en abe-'vaksine', forklædt som 'genterapi Kemiske Ali COVID', det er jo også kun hans sjette vaccine, i-så-fald, siden 2020 og kommer nok til, at være hans sidste... |

https://lidblog.com/dr-tedros-adhanom/


********************************

 

Sygdom/sundhed
 
Hvorfor skal vi nu snakke abekopper?
Er det så næste traume, som verdens befolkning skal slås med (og absolut vaccineres mod?) På en global sundhedskonference i München i 2021 var deltagerne med i et træningsscenarie, som involverede en usædvanlig stamme af abekoppevirus, der spredte sig globalt på 18 måneder. Det minder om noget… Ja, læs selv her (norsk).

WHO vil bestemme suverænt
Tag venligst denne eksistentielle trussel mod alt, hvad frie mennesker har kært, seriøst. Prioritér at kommunikere og oplyse folk, f.eks. ved at videregive denne artikel, for at få stoppet WHO's bemyndigelse til at overtage vores nationale suverænitet og frihed. Den 22.-28. maj 2022 er den endelige kontrol over USA's sundhedssystem (og alle andre landes) sendt til afstemning i WHO’s lovgivende organ, World Health Assembly. Se også denne informative video (engelsk).
(Se nyt borgerforslag om at melde Danmark ud af WHO. Link i bunden.)
Ny dansk sundhedsreform
To skridt frem og to tilbage. Først lukkede vi de mindre distriktssygehuse, for det er ”meget bedre med centraliseret behandling og vidensdeling på centrale kæmpehospitaler” - og godt for lægernes status, kan vi tilføje. Men så kunne folk ikke længere blive behandlet lokalt, så nu åbner vi dem igen. Kunne vi bede om lidt mere helikopterperspektiv fra de emsige politikere?
Fra Vitalrådet: Komiske SSI
Hvad er bedst? Naturlig immunitet eller vaccineimmunitet? Statens Seruminstitut ved ikke, hvilket ben de skal stå på!
Ondt i maven?
Irritabel tarm er et almindeligt problem, der påvirker tyktarmen, og det anslås at påvirke omkring 11 procent af befolkningen globalt set. Mange læger bagatelliserer det og betegner det afvisende som en psykosomatisk lidelse, og patienterne lider ofte af invaliderende symptomer i årevis, uden at der nogensinde findes en grundlæggende årsag. Nu tyder to nye systematiske oversigter og metaanalyser imidlertid på, at D-vitaminmangel er forbundet med problemet, og at tilskud kan forbedre patienternes livskvalitet.
BMI er ikke et pålideligt mål for sundhed
Begrebet BMI, som blev udviklet for næsten 200 år siden til at lave en beskrivelse af den 'gennemsnitlige mand', er utidssvarende samt både racistisk og sexistisk, skriver Nicholas Fuller, forskningsleder på University of Sydney.
Ny bog: Hvis nu - strøm, vand og varme forsvinder…
Hvad gør du, hvis pludselig strømmen forsvinder? Hvordan klarer du dig uden vand? Uden mobiltelefon. Uden varme. Uden mad. Hvad stiller vi op, hvis det velordnede samfund vi kender pludselig hører op med at virke? Hvad enten det skyldes smitsom sygdom, voldsomt vejr eller en menneskeskabt krise eller krig tæt på Danmark?  Praktiske råd til at forberede dig. Per Bjerre er forfatter.
Kartofler eller pasta?
Nu er det tid til nye kartofler, og du kan nyde de små delikate og faste knolde med allerstørste velbehag, også selvom du normalt holder dig fra stivelse, hvidt brød og pasta. Kartoflen er en udskældt og omstridt fødevare, men følger du to klare regler, så er de stjernesunde.
Penkowa rådgiver om kosttilskud
Milena Penkowa har åbnet en klub med forskellige typer medlemskaber, hvor man kan få råd og vejledning om god mad og kosttilskud.
 
Vaccination
 
Israelsk studie: Ja, covid-vaccine er forbundet med hjertetilfælde!
Forbløffende stigning på over 25 % i antallet af nødudkald for hjertestop og hjertetilfælde under Israels første COVID-19-vaccineudrulning mellem januar og maj 2021.
Uvaccineret
Bandlyst lyrik fra Covidkrigen 2020-2022. Digte fra en uvaccineret ung, der slutter med:
Således en minoritet i eget land – pludselig var jeg samfundets neger.
 
Miljø/GMO
 
Blodbatterier i de ”grønne” elbiler
Batterierne i el-biler består for en stor dels vedkommende at kobolt, et mineral, der findes overalt på Jorden. Men dette mineral udvindes hovedsageligt i DR Congo i Afrika under forfærdelige forhold for mindre børn og unge. Og hvem står bag? Kina – der ejer en stor del af minerne. Det er grønt på overfladen, men blodrødt på undersiden! (engelsk video)
Deep sea mining
Mineudvinding på havets bund. Hvad sker der, når virksomheder begynder at grave efter sjældne metaller på havbunden? Metaller, de skal bruge til den digitale (og elektriske) infrastruktur. Se denne informative video (engelsk)
I anledning af World Bee Day den 20. maj
Bierne forsvinder verden over. Det kaldes “colony collapse disorder” og har resulteret i et massivt tab af kolonier uden tegn på sygdomme. Bierne forlader simpelthen bistaderne og vender ikke tilbage. Mikrobølgestråling er en stærk kandidat til at være årsagen.
 
Skærme/elektrosmog
 
EU’s Miljøagentur ønsker folkets dom
EU’s agentur for miljø, beliggende i København, har bedt om en evaluering af deres arbejdsprogram fra 2014-2021. May Day har sendt et svar, hvor vi klandrer agenturet for overhovedet ikke at beskæftige sig med miljøvurderinger i forbindelse med den øgede stråling i det offentlige rum.
Ny (norsk) bok om hvordan strålevernet ble til – og forsvares på tvilsomt vis
Nå kommer boka som forteller historien om hvordan USAs strålevern for mikrobølger ble til – og hvordan vi fikk et strålevern som ikke verner, men gir helse- og miljøskader. Dette er en bok som kommer til å vekke oppsikt. Boka er nå i trykken og vil foreligge i slutten av juni. Med illustrasjoner, referanser og fotnoter er den på 544 sider. Den kræver ikke forkunnskaper, men tid og sans for detaljer og krim-liknende fortellinger. Den har både lette, rent underholdende partier og tyngre, men godt forklart fagstoff.
Fik du læst bogen Sluk?
Bogen Sluk  - Kunsten at overleve i en digital verden af læge Imran Rashid fra 2017 trænger nok lige til en genopdagelse. Se her, hvad forskellige medier og folk siger om bogen. 
Nyt studie viser helseskader fra mobilmaster
Mobilbranchen støtter sig til ”Strålevernet” (i Norge) og hævder, at strålingen fra mobilmastenes basestationer er så svag, at den umuligt kan have nogen helsevirkninger. Forskningen viser noget andet. Her får du en tysk omtale af et nyt laboratoriestudie som påviser biologiske virkninger som er blevet målt i detaljer. (norsk)
 

Overvågning/rettigheder
 
Nyt lovforslag fra EU om seksuelt misbrug af børn kan stoppe kryptering
I dag, den 11. maj, er en foruroligende dag for alle mennesker i EU, der ønsker at sende en privat besked uden at afsløre deres personlige oplysninger, såsom chats og billeder, til private virksomheder og regeringer. Europa-Kommissionen har lagt sin "Forordning om fastsættelse af regler til forebyggelse og bekæmpelse af seksuelt misbrug af børn" online, herunder foranstaltninger, der bringer den vigtige integritet af sikker kommunikation i fare.
Hvad er der offentliggjort om Danmarks samarbejde med NSA?

Snowden-dokumenter afslører dansk partnerskab med NSA. Artikel i Information fra 2014. https://www.information.dk/indland/2014/06/snowden-dokumenter-afsloerer-dansk-partnerskab-nsa
Her er Snowdens dokumenter offentligt tilgængelige (igen i Information): https://www.information.dk/databloggen/2014/06/dokumentation-dokumenterne-edward-snowden
I Berlingske i 2020 dokumenteres det, at ”København har været en guldmine for NSA”. https://www.berlingske.dk/samfund/tidligere-nsa-chefer-bekraefter-dansk-aftale-om-dataovervaagning
Samme slags aftale har fundet sted med Tyskland, og også her beskrives, hvordan filtrene, der skal frasortere egne statsborgeres data, ikke har virket 100 %. https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Eikonal
Hvis du klikker herunder, kan du finde Tilsynet med Efterretningstjenesternes årlige rapporter
Østrig og Frankrig erklærer Google Analytics for ulovligt – hvad betyder det for dig og din virksomhed?
Efter en dom i Østrig er Google Analytics’ metoder nok engang kommet i søgelyset sammen med de andre amerikanske data-ædere.
EU’s nye tech-lov ikke god nok
Eksperter og ngo'er roser EU for at tvinge sociale medier til at afsløre deres algoritmer og reagere på klager. Men de kritiserer også, at de store techfirmaer fortsat ikke kan gøres medansvarlige for indholdet på deres platforme. Desuden har de fortsat tilladelse til at spore folk, så de kan lave adfærdsannoncer målrettet den enkelte.
Analyse: Det Vilde Vesten? En analyse af lovligheden af kommentarer på Facebook
Denne rapport (fra Justitia) undersøger omfanget af ulovlige kommentarer på udvalgte danske facebooksider. På baggrund af en repræsentativ sample anslår rapporten, at én ud af 15.000 kommentarer på danske Facebooksider udgør strafbare hadefulde angreb.
Hvad synes du om en digital euro?
Nu er det så ikke euro, der skal til folkeafstemning, men det kan måske snart komme på tale, eftersom EU barsler med at indføre en digital euro. De beder om folks mening, og over 14.000 har allerede afleveret deres mere eller mindre harmdirrende svar. Hvis du har lyst til at meddele EU din mening, så er det inden 14. juni.
Hvad skal jeg stemme 1. juni?
Har du brug for oplysninger, så se, hvad staten har at sige her.
DR har lavet en oplysningsvideo om Forsvarsforbeholdet,
DEO, Demokrati i Europa Oplysningsforbundet, afholder info- og debatmøder rundt om i landet og har lavet flere info-videoer.
Alle partiernes hjemmesider indeholder deres argumenter for deres holdninger, og Folkebevægelsen mod EU har, ud over partierne, også en masse argumenter for deres holdning. 
Ligegyldig hvad, så ønsker vi dig en god afstemningsdag. 

 
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
Arrangement

 
Foredrag

”Den tilbageholdte viden om helbredelse” med Cristina Curdorf afholdes på Klinik Krop & Sjæl,
Sjællandsgade 21, 4100 Ringsted.
Tirsdag den 31. maj kl. 19-21
Baseret på bogen af samme navn skrevet af Robby Curdorf.
Tilmelding nødvendig:  SMS 22 63 80 72. Pris kr. 100,- betales ved døren.

FREDAG DEN 3. JUNI 2022 KL. 19.00-21.45 i Odense
Niels Harrit: RT-PCR TESTEN, OG HVAD DERAF FULGTE
Se mere her

Max Schmeling foredrag 13. juni i Helsingør
Covid19 vaccination og sikkerhed: Har vi det fulde billede? 50 - 100 kr.
Se mere her
 
Event i Parlamentet – deltag online
Integrative Medicine and Health in prevention and management of COVID-19 and long COVID
tirsdag 14. juni 15.00-17.00 
Læs mere og registrer her

Følg Tidslernes foredragsrække online

Krop-Sind-Ånd-messer her 

 

Er det svært at holde sig opdateret? 
Få nyhederne hos May Day!

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 


 

 

No comments:

Post a Comment