Apr 14, 2022

💌💔💘 ~ (Sensitivitet er en gave og forbandelse) At være sensitiv, romantisk og spirituel: Alene, ulykkelig kærlighed og den spirituelle opvågning (SoTW) ~ | Blogger: Mennesker ELSKER at høre om intriger, sladder og konflikter, som det blev dyrkede i baghaven. Dette blogindlæg er naturligvis ikke omkring nogen latterlige sitcoms eller reality show, såsom ‘Alene i vildmarken’ eller ’Gift ved første blik’ og hele neglebidderiet af latterlige og pinagtige serier, som "mennesker" er afhængige af og på ingen måde er realistisk og autentisk... Det her, handler om hvorfor JEG, er alene og jeg har ikke nogen gode svar... Jeg har været på Tinder, Match, Happn, Dating.dk og andre, igennem tiderne og har også fundet kærester, med MANGE lig i lasten. Fandt min Ukrainske kone i Nordsjælland ved et tilfælde og blev gift og til sidst efter 4-5 år, flyttede sammen og så gik det ellers galt! Russere med MANGE lig i lasten af fortidens syndere, mistro og jalousi, var en af tingene, men min kone, var EKSTREM hård ved sin datter (fysisk vold men især psykisk)! Til sidst kom det op i børnehaven, at Rosa, var "bange" for sin mor og jeg anmeldte det senere til kommunen, ikke stolt af, men min kone havde en kendt advokat og mandehader, så alt, blev droppet og jeg blev skilt! Og jeg har så-at-sige, haft en "flirt" i hver havn, som tilfældigt sneg sig ind, på mine rejser til udlandet eller hjemme, har dog ADLRIG været nogen utro, både danske kvinder men især udlandske - Pas på Polske og Østlændinge. Har haft 2 længerevarende forhold, over 7 år og skal åbenbart meget igennem, i dette liv! Min biologiske datter, Isabella og hendes mor (morbror) har jeg kæmpet med i 13 år i statsforvaltningen og det var en ren hævnaktion - et forsmået pigebarns hævn! Min datters mor, har også været igennem horrible forhold med sin far som slog hende, polske mafia i Danmark og hvad ved jeg. Til den dag i dag, projekterer hun stadigvæk hendes vrede mod sin egen far, over på mig, som hun har slået hånden af engang og aldrig vil se mere, præcist som min datter, har gjort mod mig! Og så har vi lidt fornægtelse, ego, borderline og narcissistske træk. Og jeg er ikke alene, jeg hører af og til nogle andre hårrejsende historier. Hvordan forældre i deres uvidenhed, sårethed og vrede behandler deres børn og i særdeleshed, hvordan forsmåede forladte ægtefæller gør livet surt for deres eks’er... Nårmen, til noget andet, kommer man over de 50 år, så er man, SENIOR, i alle klasser af samfundet, og det kan blive lidt svære at finde "kærester" især hvis man kigger på (lidt) yngre kvinder, fordi man er en gammel sjæl, med ungt sind. Og yngre kvinder skal, helst, have en mand som kan hjælpe med, at producerer, nogle børn og give tryghed med et fast job. Har dog aldrig haft svært ved at finde en kæreste, er nok bare blevet lidt mere "spirituelt kræsen", som med tiden, har ændret min personlighed og så hjælper det nok ikke, at eje en blog, som min. Min allerførste (rigtig) kæreste Camilla i start tyverne, var professionel danser, netop opgivet sin karrierer og gudesmuk, men jeg var for (flink eller sød), hun var til bad-boys, som jeg tror, mange kvinder, er. Forstår mig bare ikke på, hvorfor visse kvindetyper, skal have en gang verbale tæsk, for at føle sig elsket, men det er jo en anden snak. Men, som mit Højere Selv sagde, hvis jeg ikke var gået fra min kæreste, i 1999, og kæmpede for min 8 måneder gammel datter, var jeg ALDRIG nået til det spirituelle stadie, som jeg er på, nu. Og hold kæft hvor har jeg hørt meget for det siden - hvordan jeg kunne gå fra min babydatter - det var nærmest kriminel og mistede min dengang spirituelle behandler og andre, som slog hånden af mig. Samfundet tilgiver ikke MÆND, men lader KVINDER, være ofrene - de er jo de svage (i virkeligheden de stærke)... Karma's a bitch - som man siger - men der er en mening med galskaben, trosalt... PS: Og jeg er meget romantisk. Gerne med sms-digte, hjertevarme og gentlemen. Friede til min x-kone på Hotel Marina I Vedbæk og blev også gift der. Havde arrangeret et bord i midten af restauranten og ringen lå i desserten, og personalet havde virkelig gjort meget ud af det - kom ikke her du'... |

 

No comments:

Post a Comment