Apr 17, 2022

💌🥰🤳 ~ (Reblog hyggefætter her i Påskeferien) Hallelujah & Forårsoptur aldrig set før: På vej mod lysere og varme Utopia-tider og ikke 2030 Aukens fantasifulde fremtidsudsigter! Dialog med mit Højere Selv (SoTW April 2022) ~ | Blogger: [🤙Hvad verdenssituationen og mit højere selv ønsker at dele med min "bevidsthed" de næste mange måneder som bliver skelsættende for vores 3-D Matrix 'illusionen' spurgt gennem min naturlæge og Kinesiologi 🙌] ... (tror ikke Louis ønsker at sit fulde navn kommer ud i æteren så jeg kalder ham) LMJ og jeg, vi snakker om A-L-T! Gået hos ham i over 10 år og i fredags, snakkede jeg med LMJ om vores familier, som (splittes)! Har lige været til 60-års kusine-brunch i weekenden på Midtsjælland, ikke sket i maaange år, og det gik op for mig, hvor meget jeg savner mine fætre og kusine, efter vi forlod Roskilde og drog mod byen med Frederiksborg Slot og lidt jalousi, konflikter og støj. LMJ var heller ikke fin nok til hans familie, såsom direktøren m.fl. og en som var sekretær for Thorvald Stauning. Og som LMJ sagde, hjalp sekretæren, Stauning, når han skulle bæres op og ned fra "luderne" i Store Kongensgade fra 4. sal - fuld som en allike!... Vi snakkede også om "Hundehovederne" (hængerøve lusede amatører🤪) i England, som de religiøse bevægelser, var nødt til at acceptere, som en race, der boede der, langt tilbage i tiden omkring 1100-1200 tallet. Man kan blot tjekke Anubis og Egyptens gude-hunde-hoveder samt hieroglyfer. Tyske fordrevne mennesker med hoveder, der lignede hunde (titlen "Dog-Headed Aliens" kan hjælpe - findes på reddit). Vi snakkede om meget mere... [LÆS VIDERE]... PS: Tør, Putin (nummer 2 = body double) sige, hvad han foretager sig i Ukraine? Kommer Trump tilbage og Q-bevægelsen? Bliver en kendt by, i USA, oversvømmet?. Hvor mange procent af mennesker forlader Earth plane de næste 10 år? Er vi alene i universet?... |

  

Udgivet første gang den 13. April 2022 af Verdensalt

 Sikke'n fest vi i April har haft nu i nat / Åh ja åh ja åh / Klokken var fem før vores gæster gik hjem / Og de sang åh ja åh ja...


{kogt ned til enkelte ting efter mange timers samtale - ordret spørgsmål til mit højere selv} ... 

🙋 Er visse "banditter" fjernet af de "positive" (DeHvideHatte) i Dannevang? 

- Ja, sagde mit H-S! Miltæret og eller personer fra efterretningsvæsenet er overtaget.
- Hverken Kongehuset eller Dronningen Magrethe, er udskiftet. 
- Mette F. udskiftet - nej! Hun er hverken "dårlig eller blandt gode" - men "ligegyldigt" i det store spil! 
- Er toppen af DDFO-frimureriets top Overlæge Walter Schwartz Stormester og andre, udskiftet, omdirigeret eller ændret - JA!
- Anders Holch Povlsen er en "forretningsbandit" men har intet med DDFO eller Sri Lanka (falske flag)  Det troede jeg ellers på   

🙋 Hvornår kommer afsløringerne om krigens rigtige "formål" og militære indsats i Ukraine i medierne 

- Maj måned 2022(også i Danmarks Radio)
- At Putin har ødelagt krigsvåbenfabrikker og militære anlæg som kunne skade, menneskeheden - JA!
- Putin "må" eller "tør" kun sige noget, når Joe Biden er faldet og Trump-tilhængerne er kommet 
tilbage ifølge mit H-S!
Dvs. jo værre det går for USA og de IKKE kan få lov at skabe nye krige, kommer sandheden om Ukraine-krigen frem i MSM 

🙋Når nu Ukraine-krigen (specialoperationer) er færdig, kommer der så nye tiltag for krigsindsatser - dvs. USA skal ind og "redde" andre lande? - NEJ. 

- Er der andre krige, som bryder ud - NEJ!


- Kommer der revolution i USA til sommer - JA!
- Kommer der en økonomisk nedsmeltning (RV/ GCR / G-NESARA) - JA!
- Kommer der en petrodollars, som bliver mindre værdi overfor Russiske rubler (som er guldbaseret) - JA! 
- Med andre ord, får America "en over snuden" og mister sin MAGT - JA! 
- Ikke mere vagthund og redningsmand, så de kan tjene krigspenge - JA 

🙋 Træder GESARA i kraft, udenfor USA i 2022?  - JA!

- Bliver der FULD udbetaling til alle borgere i 2022 - NEJ (øv!)
- Kommer der et tilskud til borgerne i løbet af 2022 udtrykt som GESARA - JA
Dvs. der bliver "frigjort" penge til de svageste i samfundet, til at søge for at GESARA bliver etableret - JA!
- Bliver al gæld frigjort inden for 3 år - NEJ! (naboen skal ikke betale for ens eget personlig gæld til sit hus)
- Statsgæld til andre lande bliver nulstillet - JA

🙋 Vil der komme en gevinst ud af de Vietnamese dong - JA!

- VND = får mindst 10 gange ud af den indsats man har købt den for (dvs. det kan godt betale sig)
- Sølvmønster = fordobling i løbet af et par år

🙋 Hvornår bliver vores galaktiske UFO-venner anerkendt officielt der besøger vores jordklode, udefra?  

Dvs. bliver det meddelt i 2022 til Danmarks befolkning på den ene eller anden smart måde, at der findes liv udenfor, der ligner os?
JA! Juni måned (med mindre der sker nogen katastrofer)     

🙋 Er der nogle "skelsættende" naturkatastrofer som rammer eller påvirker ALLE i 2022? - JA! 

- Jordskælv! Epicenter i Island AKA den nordatlantiske ryg der rammer New York (Edgar Cayce forudsigelser 1930) 
- New York bliver oversvømmet  - JA!
December 2022!
- Vil det blive kaldt værre end 9/11? - JA!
- Er det grundet polskift pga. af Solen - NEJ!
- Er det grundet jordens magnetisme Syd og Nordpolen som drejer sig? - JA! 
Dvs. det elektromagnetiske skift på vores klode, men ikke som sådanne fysisk skred - JA!
- Vil det påvirke Danmark på længere sigt - JA 
Det bliver varmere (som Matthew's Message via Suzy Ward sagde for 30 år siden - vi får et vejskifte overalt på jorden på 24 grader - jorden falder til ro!) 
- Vil lande som Danmark blive hårdt ramt af NY oversvømmelser - NEJ!
- Vil det påvirke os - JA! (i mindre grad - England og Norge mest) 

🙋 Er det den originale pave-Frans som sidder i Vatikanet? - NEJ!

- Er det en (CGI eller body double) anden person, for at at ingen katolikker må vide han er væk - JA!
- Er den gamle pave henrettet - JA! (han var baby-æder og pædofil - undskyld men det er virkelige rygter) 

🙋 Kommer det frem at Paven og Dronning Elisabeth II har været døde LÆNGE - NEJ!

-  Dvs. får offentligheden at vide, de har været døde i flere år - NEJ! (samme sagde mit H-S sidste gang) 
- Får vi at vide, at de er "døde" eller "dør" - JA! 
- Indenfor 2 måneder (dvs. juni - så skal det meddeles - den kan ikke holdes længere)   

🙋 Hvornår bliver det fortalt at vores historieskrivninger, læringen fra uddannelsessystemet og dem, som styrer verden, har præget os med løgn og latin, fra enden til anden i et helt menneskeliv? - efter 10 år! (2032)   

🙋 Af de knap 8 milliarder mennesker på jorden lige nu, er er nogle, som er gået over på den anden side, i løbet af 10 år, ser vi bort fra dem som bliver født? JA - over 40%. 

Dvs. mange af de 8 mia. som har modtaget "corona-vaccinerne" som udgør en del af de 40%, vil være døde af AIDS og eller andre immunforsvars defekter fra vaccinationerne! (hvor trist)   

Med andre ord, dem som har "valgt" at forlade jorden, så andre kan vågne op, altså, ofre for vaccinerne, så andre kan leve, eller ikke kan "tåle" eller "udviklet" til at være på Moder Jord, forsvinder, så andre, kan leve videre i vores femte dimension. Altså, rollefordelingen efter det man "aftale" med den guddommelige plan, inden man kom tilbage til Jorden!     

***************

{personligt touch herunder} 

🚩 Var ren som en lille babynumse, ingen traumer eller større frygt, men et lille fobi havde sneget sig ind omkring HVEM DER FÅR RET OG IKKE ER ÆRLIGE! Dvs. UTÅLMODIGHED eller FRYGT FOR IKKE AT FÅ RET! 

- Da jeg var 19 år, diskuterede jeg med min gamle far omkring politik! (En Glistrup eller Schlüter) - Om "personerne" var gode eller dårlige! Den har ligget inde i mig i 25 år. Så min tålmodig eller retfærdighedsfølelse, er nu væk, fjernet af LMJ fra kinesiologi!...

🚩 Og så havde jeg et lille savn (hjertechakraet) "følelser" 

- savnet til min datter, som har slået hånden af mig. Men det er ikke mit karma. Det er noget min datter og hendes mor, skal lære af, har ikke selv nogle læreprocesser. Hun vil finde tilbage sin sin far 2023. Hvis jeg var blevet sammen med min x-kæreste og min datter, hvad jeg ALDRIG blevet bevidsthedsudvidet og fået den spiritualitet - blev jeg testet omkring...    

🚩 Skal jeg søge et job for "overlevelse"? 

- Formålet PT er ikke, at finde et "traditionel" arbejde men give oplysninger til "folket!"


FORTSAT: 

LMJ har fulgt His Holiness Sri Ganapathy Sachchidananda Swamiji, rundt om i verden, som én af de meget få udenfor Indien, jeg, SoTW, har fulgt Cobra RM, rundt om i verden (ikke mere). Vi ved der findes tunnelsystemer, som forbinder hele verden rundt, og LMJ har sagt da han var i Trinidad eller Tobago, at Swamiji stoppede op et sted og sagde, her, forbindes tunneler med Indien. 

Vi ved, at Amerika kan komme via tunnelsystemet over til Europa på 4 timer, under jorden. 

Vi ved, via Phil Schneider og mange andre, at superavanceret tunnelboremaskiner findes (TBM), herunder den 'atomdrevne TBM' [NTBM], der smelter fast sten og efterlader glaslignende vægge (check projectcamelot). Disse TBM'er skulle være i brug, konstant. Nogle er 500M lange, 28M i diameter. Og så diskuterede vi om Jordskælvet i 2014 på Bornholm, der havde sit epicenter ca. 10 km syd for Dueodde og målte 2.6 på Richterskalaen, kunne have været en TBM. 

Så faldt samtalen på den norske ark - Svalbard Global Seed Vault, hvis donationer kommer fra "CABAL" og det er en monster stor skalkeskjul for illuminati's uhyggeligheder og ikke blot en lille hyggefætter 'dommedags-kornkammer'. 

I 1600-tallet, da Inkvisitionen "næsten" var overstået (Det verdslige juridiske system før 1660) købte man sig tyske lejesoldater, der tog til Sydamerika, sagde LMJ, til at kæmpe for Spaniolerne. Men, de var nede i dybe huler, og der blev de. Ergo, siger man i dag, at der findes en tysk race som indeholder 8-10 millioner væsener / mennesker (Nyhetsspeilet.no). 

Derefter kom snakken til Jordens Indre og de rygtedannelser, som kom, da norske fiskere, der var flere historier, der kom galt afsted og kom ind i Jordens indre fra Nordpolen og dukker op igen i Sydpolen, 2 år efter og blev sat i spjældet! (Olaf Jansen - enkispeaks.com). 

Hertil historien om de frosne mammutkroppe fundet i Sibirien, som stadigvæk, kan ses med græs i munden (answersingenesis.org). De blev øjeblikkelig på sekundet frosset ihjel, eftersom der gik hul i ozonlaget, som skaber hul til Universet, med minus 273℃ grader (check filmen "The Day After Tomorrow"). 

HUSK på, Solen, varmer ikke luften, det gør Jorden! Det tager mange fejl af. Molekylerne er så langt fra hinanden, at de kan ikke optage varmen, fra Solen, kun fast stof, kan, siger LMJ (man skal ikke tro på hvad Niels Bohr Institutet siger)... 

No comments:

Post a Comment