Mar 7, 2022

🥳👵😂 ~ (Satudarah sender én hashrygende halvukrainsk førtidspensionist prospekter til Ukraine for at skyde vildt omkring sig!) Smuglytter #8: Rockerne rykker ind mod russerne (Den Korte Podcast) ~ | Blogger: Sidste nyt fra Kirsten Birgit på Bremen Teater!... Masser af små nyhedsindslag fra Den Korte Live On Stage om Dannevang, Mørke-Mette og globalisternes ”den nye verdensorden - den politiske udfordring” og hvad der sker ”inden i” Kirsten Birgit. Her revser den fiktive garvede journalist og tidligere udenrigskorrespondent, KBSH, og nyhedsredaktøren, Rasmus Bruun, de etablerede medier og deres lemfældige tilgang til politisk journalistik... |🕳️PS: VIDSTE DU, ifølge Beredskabsstyrelsen, er der plads til cirka 4,7 millioner personer i de danske beskyttelses- og sikringsrum, som kan bruges i tilfælde af eksempelvis eksplosioner, en giftsky eller krig!?! Der florerer mange forskellige tal for, antal af bunkere, som findes i Danmark. Men, højt skudt, findes der 7.000 af slagsen. Mange stammer fra 2. verdenskrig. 

Har selv været nede i den engang, aktive, Vedbækbunkeren. Den var en del af NATOs integrerede kontrol- og varslingssystem (NADGE-systemet) og mest tophemmelige, af slagsen. Dermed bevogtede jeg både Flyverkommandoen samt Forsvarskommandoen (FKO) i begyndelsen af 90'erne. Mig, min schæferhund, Schiffer, min Neuhausen og tussegamle maskingevær, under militærpolitiet (bevogtning eller pluto-pilot). Uhh nej, det må du ikke sige, det er KUN hæren, som må kalde sig militærpoliti, og Politihjemmeværnet. Hold dog kaje, havde mere at sige, end en general, når jeg havde vagt (hehe)...  

I alt siges der bygget omkring 1.400 koldkrigsanlæg i Danmark fra 1950'erne og fremefter, nogle er nedlagt, men, var alle, klar til at huse regeringsledere, Dronningen, borgmestre, politimestre, militærfolk, klar til at sørge for, at Danmark i tilfælde af krig kunne fungere. 

Ville jeg gå i krig mod Rusland i Ukraine, eller anden krig for det danske fædreland? Det kan jeg love dig for, jeg ikke ville. Men er også blevet klogere på 30 år. Spørg du mine jævnaldrende prinser Gø og Gokke (Frede og Jokke) om de ville udsætte liv og lemmer, for at gå i front som enevældige konge(r), der red på hest i krige, før i tiden. 

Nej, du! De ville lade deres "undersåtter" ligesom Mæætterne på Christiansborg, overbevise tinsoldater, at det er smukt og passende at dø for fædrelandet og for Deres politik!. Deres forfinede ordener og militæruddannelser, er KUN for show - tro mig! Den russo-ukrainske krig har ikke en skid at gøre med Kongedømmet Dannevang, men fordi, vi er med USA, hele vejen og krigsliderligere partisoldater, elsker krig, død og ødelæggelse. SANDHEDEN kommer frem, på et eller andet tidspunkt, og lige så hurtigt, får ben, at gå på! Det, den 1 million store centraladministration og medierne, har forfalskede, pludseligt, kommer de til, at trække i land. En sand ven kommer ind, når andre går ud.. |

No comments:

Post a Comment