Mar 6, 2022

👁️⃤🧡🧑‍🎤~ (Så kører bussen med Nordiske frimurer John og Aage's datter REDDI & Eyvind Hellstrøm) Melodi Grand Prix Illuminati confirmed? Nothing Else 'Matters' (SoTW) ~ | Blogger: [😜DAGENS JOKE: 650.000 danskere lider af kronisk migræne og Botox kan blive Deres redning, skiver B.T.🤘] ... "Chief 1" disker op med "Kærlighedstema" som er direkte råb mod Ukraine!... 11.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen i Herning gange 450 pr. billetpris lig med 5 millioner konge-kroner som skal bruges til 3. verdenskrig?... Man »udnytter« krigen i Ukraine til at »skræmme danskerne« mens Folketinget diskuterer forsvarsbudget, forsvarsforbehold og oprustning af militæret, siger 'Messershit'... Imens takker Zelenskyj, som blev indsat af CIA i 2014 som en skuespiller-dukke, sine landsmænd for kampånden. Han tror desuden Elon Musk, der vil sende flere StarLink-systemer, er godt for ham og de SorteHatte, men faktisk en HvideHatte operation... Nu lukker Lyntestcentre landet over og 7500 medarbejdere under ledelse af Copenhagen Medical milliardforretning, og Jeppe Hand-i-work bedste ven til Konge-Pingo og Forsvarschefens hemmelige loge... Vil for retten: Anklager mod mig er baseret på avisartikler, siger Claus "Hjort". Men han skal ikke komme for godt igang med de lokumsaftaler han har indgået med bl.a. det amerikanske krigsapperat og såsom Terma A/S, der ulovligt solgte våben til Yemen i historiens værste borgerkrig og penge under bordet for købet af F-35 fly m.v... Jeg fatter simpelthen ikke, af det danske folk, er så dum-navie, med 300 år under frimureriets virke, at man i 2022 stadigvæk støtter dem åbenlyst...Måske er det bare mig... Vi kan alle blive enige om, at krig er noget L-O-R-T og skal stoppes! Det kan godt være alle har ret i, at Putin, synes at være en splitterravende gal mandsperson, hvis det nu ikke er en klon, der spiller Putin, (DeHvideHatte) men hvorfor er det mon, at "vesten" lukker for europæerenes mulighed for at se russiske medier og forpester os med falske billeder og videoer i stedet for, fra tidligere krige og spil fra computeren? Husk, masser af beviser på, at man lagt falske spor ud, også under krigen mod ISIS 2014-2015 og alle andre krige. Tror du Coronakrisen, var ægte? .. |

Dem der censurere har noget at skjule og propaganda skal helst stå alene for at virke...


REDDI beskyldt for at have kopieret to tidligere grandprixvindere - 'Only Teardrops', der vandt både Melodi Grand Prix og Eurovision i 2013.


PS: Det norske frimureriske system, der hovedsagelig anvendes i dag, kan føres tilbage til 24. juni 1717, da fire i London dannede en stor lodge og valgte en grandmaster. Oscar II byggede frimurernes ”Stamhus” i Nedre Vollgate 19 i Oslo, og som stod færdig 1894. Her kunne han huse og dele sit magtapparat i Norge. 

Frederik VI frigav Norge fra Kongeriget Danmark i 1814, men traditionerne lever videre i frimureriets historie. Som konge påtog Frederik VI sig den allerhøjeste beskyttelse og lod 1836 gennem Danske Kancelli tronfølgeren Prins Christian Frederik udnævne til leder af det danske frimureri. Frederik 5. og Frederik 6. var medlemmer af Den Danske Frimurerorden, men viste det ikke offentligt. Det gjorde derimod Christian 8., Frederik 7., Frederik 8. og Christian 10., der var højeste styrere af Den Danske Frimurerorden i perioderne 1836-1848, 1848/1849-1863, 1871-1912 og 1912-1947. 

Christian 10. byggede Den Danske Frimurerordens bygning (kaldet Stamhuset). Derfor bliver Margrethe kaldt Daisy blev til DDFO-Daisy "medlem" i 1993, samtidigt med, at 1-kronen med "øjet" kom ud. Prinsesse Benedikte repræsenterede kongehuset, da frimurerne fejrede jubilæum i 2020... |    '


No comments:

Post a Comment