Mar 24, 2022

🙏 ~ 💝 (Et skud ny Corona-variant og jeg blev lagt ned!) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: 1970'er havde CIA et våben, der forårsagede et Hjerteanfald hos det tiltænkte offer. Senere pile og små ampuller, som indeholdte giftstoffer, der ikke kunne spores. I disse dage, betaler man bare millioner af kroner, for at andre, medsammensvorne, skal holde kaje, ellers lider de samme skæbne, som 'vaksine'-ofrene. Men det virker. Det så vi med Coronakrisen. Alle og jeg mener samtlige fra centraladmin. har holdt sin aftale, ikke at medvirke til, at konspirere og det samme sker nu mht. Ukraine. Fordi, man skal tænke på, det er jo også Deres levebrød, det går ud over. Bliver man som mig, isoleret og fremmedgjort, i et mindretal af konspiratorer, er det nemt at tage alt, fra en. Jeg har det ganske skidt på femte døgn og aner ikke hvad jeg fejler, er dog ikke skudt med giftpile. Samtidigt med, jeg får dødstrusler fra det københavnske retsvæsen, som har sendt et brev, at hvis jeg ikke møder op i en retssag, kommer politiet og henter mig. I en sag, om mit enkeltmandsvirksomhed, staten lukkede, fordi man ikke må eje, et 1-krone-selskab, som jeg aldrig har anvendt, berørt med et eneste flueben, brugt penge i, tid eller tanker. Men som min advokat sagde engang til mig; Staten tror ikke på, man kan leve af ingenting (modtager INTET fra staten eller andre). Har kæmpet hele livet. Først med min datter i 13 år i statsforvaltningen, fogedretten og næste var, min Ukrainske ex-kone, som ansatte en kendt Nordsjællands advokat-mandehader om mit hus der var forgældede, hun troede hun kunne score en kæmpegevinst. Og nu åbenbart med mit firma, som aldrig har været anvendt. Men retsstatens frimurerkorps, skal tjene penge, når du åbner et firma og lukker det igen, uanset om det dig selv, eller andre som gør det. Til sidst, vil jeg sige, det bliver holdt øje med mig fra, PET's side. Tro mig. Det gør der med os, bloggere og influencere, som Regeringen vil stille til ansvar. Hvis der en dag, der bundulovligt, står lukket af politiet på min blog, så ved i hvorfor. Hvis min adresse er ransaget, bankkontoer spærret og jeg sidder i varetægtsfængsel, så er det ikke fordi jeg er en glubsk pædofil, eller har truet statsministeren med hekseafbrændinger, så det er fordi, nogle i DDFO, vil af med mig. Og til PET / FE, har jeg bare én ting at sige:... |

Kongeriget Danmark og Christiansborg Slot (Saxo kaldet 'Insula Maritima' øen i havet eller 'Den maritime ø'), som ligger på Slotsholmen i hjertet af kraftcenteret i København, har ingen JURIDISK "territorial jurisdiktion eller regeringsførelse" over landmassen eller luftrummet omkring Danmark, som de "lovligt" kan dømme og herske over. Slotsholmen var både kongelig bopæl og hjemsted for landets øverste administration siden år 1043 (ifølge Anders Bak Acephali - Notar - Folkedomstolen)...
No comments:

Post a Comment