Feb 18, 2022

👁⃤ 🔱📐~ (#Perfekt-Timing #MedUSAHeleVejen #BirgitteNyborg #DenStoreLøgn AKA Mørke-Mette og Co.) Borgen og store Grønlandske glødepære-konspiration? Nok ikke, men frimureriet, teknokratiet og korruptionsbålet, har taget over, der blev smedet sammen af spindoktorer, regeringssoldater og embedsværket fra 'Kartellet' af Khazad-dûms ovne, Tolkien's dværge (SoTW) ~ | Blogger: Neeej, det hele er ikke blot styret af Frimurerne, men der er mindst 100.000 af disse (mande og kvindeklubber) fra diverse Lodger, små til store og megastore, og at oprørske frimurere har sagt og jeg citarer om stormesteren Walther 'Med-Den-Store' Schwartz: »Den mand skal stoppes, inden han ødelægger alt for meget«... Når det er sagt, så du Borgen sæson 4 - afsnit 2 - wauv! og citat fra Madeline Albright (#me-too og feministernes kvindekamp)... (spoileralert)... [LÆS VIDERE]... |

 

"Jens Otto Krag, Anker Jørgensen og Orla Møller, alle frimurer. Fleste frimurer er fra rød blok, især S, men blå blok, også. Knud var den eneste dansker, som vidste, Jens, Anker og Orla, gik til frimurermøder. Orla advarede Knud at de var "farlige" og sagde; 'hvis ikke jeg var frimurer, havde jeg aldrig fået min post, som minister."  

~ Knud på videoen... 

 

(Knud Jacobsen fra partiet: Folkets Ret (RettenPaaVrangen.dk)

 

(BORGEN) FIKTION: Canada og USA går sammen med nyt olieselskab C.E.C. og den "hemmelige" største ejer, korruptanklagede Russiske Mikhail Gamov, som kommer på EU's sanktionsliste, der borer efter olie i Grønland. (VIRKELIGHED? Putins oligarkvenner, korruption om oliemilliardæren Mikhail Khodorkovskij

Den grønlandske udenrigsminister Hans Eliassen (Svend Hardenberg), forsøger at tage røven på Danmark og Birgitte Nyborgs souschef 'Mikkel Boe Følsgaard' (Trump går efter Grønlands undergrund. Vittus Qujaukitsoq, er glad for, at USA går ind for olie- og gasudvinding i Arktis. Diplomatisk mission i Nuuk o.s.v.). 

Den amerikanske ambassadør Stranton (Carla Sands eller nok mere Rufus Gifford) presser Nyborg til at lyve i Udenrigspolitisk Nævn og for at hjælpe en nær allieret (som i dansk politik - folk der lækker har vi jo hørt om før. Mørke-Mette fører en amerikansk krig mod Rusland, for at beskytte Ukrainere (virkeligheden findes der: Pyramider, D.U.M.B.s, Ark som er aktiveret, udenomjordiske væsner og mørke entiteters tilstedeværelse). 

FE / Arktisk Kommando forsøger at erhverve en grønlandsk arbejder, Malik så de kan opsamle oplysninger omkring olieselskabet, men opdages for at spionerer og findes nu dræbt?, ved stedet, Isfjorden, eller Nakkaavik, der på dansk kaldes Kællingekløften - "Der, hvor man falder"... 

Nyhedschef på landsdækkende tv-kanal, Katrine Fønsmark (Birgitte Hjort Sørensen) får skældud af chefen for at fremstille grønlænderne for stereotype (Samtidigt med at Jim Lyngvild beskyldes for racisme og lagt for had for udstilling om Grønland i byen Ilulissat, som Borgen, foregår i. Grønlandske aktivister spidser nu til i form af en opfordring til boykot). 

Og NEJ, Vikinge Jim, det er IKKE blot "10-15 sure mennesker skal have lov til at kuppe debatten og være rasende", vi er tæt på 1.200 mennesker!  B.T.'s og Israelske (efterretningstjeneste iflg. Per Brændgaard) Ditte 'Okinok' (med alle 'veninderne') under dagens 'Det, vi taler om', beskytter, deres tidligere vært, 'Røde Jim', selvom han selv, har NÆGTET at deltage mere, fordi, 'den totale galopperende galsindede fordomsfuldhed trak niveauet ned', siger han selv! 


PLUDSELIGT trækker Twerk Queen aka Louise Kjølsen i land, efter en FB-storm, da hun finder ud af, under LIVE-udsendelsen og mene, at "anti-vaxxere, er også "dem", som også tror på Kongehuset er nogle 'øgler' (mener hun reptiler?) og en masse anden skidt og møg hun får fyret af under programmet. 

Louise bliver igen beskyttet at Ditte, som igen (igen) SVINER Mannicherne til (Vibeke og Mai) og alt muligt andet. Føj for en skefuld! 

Anden del, med Peter Ernstved, Søs Marie Seru og chefredaktør på Avisen.dk, Per Kuskner, er lidt bedre. MEN at tænke sig, de kan godt 'konspirere' mht. #FEFindsenGate, men ikke om at #Saszeline, #Szhirley kan have ret i det de udtaler sig om og om #vaksinerne og #Corona-bedraget. 

Underligt ikke sandt? (det vil Berlingske Media og Deres politiske medicinalsponsorer jo ikke acceptere)... |  No comments:

Post a Comment