Feb 28, 2022

🕬📰🌞 ~ (Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY) Mærkedag på tirsdag, nye studier om 5G-påvirkning, advokat kræver Brostrøms afgang, MEP kræver Von der Leyens afgang ~ | Blogger: Skønt at høre fra May Day og Lili, som jeg kender!... PS: Vi er snart NØDT til at høre om nogle "gode" nyheder i vor elskede land, Dannevang og fra, omverden! Hver eneste minut bliver vi tæppebombet med medienegativitet! Hvis ikke det er om Corona, så Russofobi eller noget tredje truende, og menneskers uforsonlige skyttegravskrig mellem sølvpapirshatte og skyklaphatte, mellem for og imod, du er dum, jeg er klog! 2 fraktioner; enten er man en sølvpapirshat eller skyklaphat! Dem, udenfor Sandhedsbevægelsen, ser ned på os 'neandertalere', sølvpapirshatte, tosser, tabere eller idioter! Derimod, har de tro væbnere eller kristne korsriddere af "Samfund af Frimurere" eller Frimurerselskaber, kronede dage, nu hvor en total splittelse af danskere og europæere - enten er du for Ukraine, imod Putin og Rusland ellers, kan du (næsten) betragtes som, landsforræder! Alle syntes at tro, massive russiske styrker, har travlt med at myrde ukrainske borgere, men derimod, beskytter de faktisk sine egne og eller tidligere russisktalende landsmænd! Rusland, kæmper mod en Kabbala-overmagt, og bestormer og eliminere præcise nøje udvalgte stratetiske militære lokationer og eller zonen for militære biologiske laboratorier i Ukraine. Men det er enormt svært at forestille sig, se gennem denne tykke tåge eller røgsløret, når hjerteskærende billeder, videoer og historiefortælling, viser os, umenneskelige og ubarmhjertig russere, nærmest live, hver time, skaber krig, for at ødelægge og dræbe, alt infrastruktur og liv! .. [LÆSVIDERE]... |

PS: Lørdag og Søndag, var der fuldstændigt skyfrit og flyvene havde meget små flystriber bag sig. Se nu denne Mandag! Uanset om man tror på at DeHvideHatte udleder gode ting eller DeSorteHatte stadigvæk har kontrollen over solen, nogen tror er en 'kunstig' en af slagsen! Helt tydelige spor af Chemtrails. Se hvordan kemikalier 'siver' væk fra 'striben' og dækker solens stråler! 


Den kollektive bevidsthed er gået af fløjten, ingen ved mere, hvad man inderst inde skal tænke og føle, frygt eller ubehag, men lande, eksperter og autoriteter, siger, vi skal HADE dem, de anser som "fjendebilleder". Den falske præsident Biden taget på weekend i sit hjem i Delaware, hvor han vil tilbringe fridagene med at lege med sine hunde. Hvis han ellers kan huske, hvad de hedder, Pelosi har svært ved at vise hvor Ukraine ligger og Obama, i gang med at slette, alle beviser på korruption og fordærv! Det spørgsmål, som ingen vil tage stilling til; Er du nikkedukke, medløber, kaninhul, eller konspirationsteoretiker? Alle har negative klang og der findes ikke rigtigt eller forkerte svar! Det ligger alt sammen i vores underbevidsthed og højere bevidsthed. Vi kan ikke se skoven for bare træer! Selvom det ligger lige frem, foran os, styres vi af autoriteten, og naiviteten og mentaliteten, der giver dem, fuldmagten & værgemål, til at vildlede! Dybt inde i os alle, ligger sjælsenergi- og bevidsthed lagret i vores celler, både fysisk via DNA og spirituelt via tanker- og følelsesvibrationerne. Vi kender alle svarene, men er nulstillet, når vi er født og skal kæmpe for at genoplive vores cellehukommelser! Vi er både fysiske og åndelige mennesker. Den sidste del har de fleste af os glemt. Når vi er dybt forbundet til os selv, så kender vi alle svarene til, at leve et meningsfyldt liv i forhold til det, der er sandt for os. De fleste har brug for inspiration, støtte og hjælp til at rejse indad. Husk det... | 

*********************************************

 

Så er May Day her igen!

Nu sker det, det er lige om hjørnet, det varer ikke længe, vi skal snart fejre, det er nemlig... den 1. marts...

... hvor vi lancerer den store underskriftindsamling i EU ved navn 'Stop 5G - Stay Connected but Protected' mod følgerne af 5G. Det startede i Tyskland, faldt på gulvet der, men blev så samlet op af Danmark (May Day og EHS-foreningen), som på 18 måneder har fået organiseret 25 lande om projektet, og Tyskland er selvfølgeligt med igen. Vi har formuleret et europæisk borgerinitiativ med 23 lovforslag til EU, og startskuddet går den 1. marts. Derfra har vi 1 år til at samle 1 mio. underskrifter.

25 lande er nu i fuld gang med at organisere sig, designe og udsende kampagnematerialer, lave hjemmesider, kontakte lokale støttegrupper, der kan kontakte andre grupper, osv. Også forskere støtter vores projekt, og det kan alt sammen ses på 
https://signstop5g.eu/da

De 23 lovforslag fordeler sig på tre hovedområder: 1. helbresskader på mennesker og natur, 2. skader på miljøet i form af ødelæggelse af landområder og habitater samt et enormt energiforbrug og stigende forurening fra tusindvis af satellitter i rummet, og 3. den stigende overvågning og indsamling af persondata, profilering af os alle samt risiko for hacking og læk, når alle data samles på meget få steder. 

Første gang, vi lufter kampagnen i Danmark sådan ude i virkeligheden, bliver på Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg Kongres & Kultur Center 4-6. marts, hvor I kan hilse på os, høre foredrag om emnet og skrive under. Stand 5B.

Gå ind og skriv under den 1. marts. Du kan gå ind her på May Days hjemmeside eller gå direkte til www.SignStop5G.eu.

Til sidst sender May Day en kærlig hilsen til alle frie og frihedselskende mennesker i verden – ikke mindst det stærke, frie folk i Ukraine.
 

 

Sygdom/sundhed
 
Advokat kræver Magnus Heunickes afgang
Advokaten beskriver her, hvordan MH gentagne gange kommer med urigtige oplysninger om bl.a. naturlig immunitet kontra vaccineimmunitet på trods af 150 studier, der viser, at naturlig immunitet er bedre! Også flere andre anklager mod Heunicke.
Forstå Covid-19: Forskere finder ligheder mellem infektioner og injektioner
Blodpropper har vist sig at være en fællesnævner for mange af symptomerne på COVID-19. Forskere i Tyskland har opdaget, at virusset kan ændre størrelsen og stivheden af de røde og hvide blodlegemer. Desuden kan disse ændringer vare i månedsvis, hvilket muligvis forklarer de mange symptomer på COVID-19. Vaccineskader følger samme mønster. Men bestemte stoffer kan hjælpe.
Høringssvar om epidemilov
May Day har indsendt endnu et høringssvar om loven, der stadig har for mange muligheder for tvangsforanstaltninger uden klagemuligheder over for en sygdom, som ministeren alene kan klassificere som en ”samfundskritisk sygdom”. Selve definitionen på de forskellige klasser af sygdomme flyder og kan let blive påvirket af øjeblikkets frygt overdramatisering.
Er The Great Reset nødvendig chokterapi?
Berlingske: Ideer om, at vores kapitalistiske samfund har brug for et »Great Reset«, har bredt sig. Men disse ideer kan lede til sammenblanding af private og offentlige interesser og andre dårligdomme. Den effektive markedsøkonomi har ikke brug for et reset, ifølge skribenten Nicolai J. Foss, professor ved Copenhagen Business School.
Danmark halter langt bagefter i forskning af homøopati
»Skandale,« kalder Liberal Alliance et nyt forsøg, der skal se på helbredende effekter af håndrystet vand fra dansk firma. Flere partier stoler dog på, at forskerne går videnskabeligt til værks. For nu er der nemlig et studie på vej! 
Læs også her: Over halvdelen af Tysklands befolkning bruger homøopati. (svensk)

Du lever længere ved at spise sundere
En 20-årig kan leve et helt årti længere ved blandt andet at begynde at spise langt flere bælgfrugter ifølge norske forskeres nye beregner, som du selv kan finde på nettet.
EU undersøger data bag kopilægemidler for fusk.
EU undersøger nu data fra et indisk firma, der har testet 545 kopilægemidler, før de blev godkendt i EU. 27 af lægemidlerne er danske.
Kinesisk malurt kan noget!
Søtmalurt, (kinesisk malurt) på latin Artimisia annua, har vært brukt over store deler av verden i tradisjonell medisin mot infeksjoner. I 2006 ble uttrekk av planten anbefalt av WHO mot malaria. Gode resultater er også sett ved Tuberkulose. En del læger og naturlæger har prøvd den ut ved Lymes sykdom (borreliose). Uttrekk av planten kan drepe coronavirus i laboratorium, men fortsatt mangler erfaring med syke. (norsk)
 
Vaccination
 
Vidnesbyrd fra vaccineskadede
Smertelige beretninger om skader efter vaccinen og ofrenes kampe med sundhedsvæsnet. Hør her de personlige vidnesbyrd. Video 2 er med den danske statistiker Max Sperling, der begyndte at følge statistikkerne fra WHO og hurtigt opdagede, at der var noget galt …
Vaccineskadede i Israel
Israelsk kvinde starter “Testimonies Project” (vidneprojekt) for at skabe en platform for alle dem, der blev påvirket efter at have fået covid-19-vacciner, og for at sikre, at deres stemmer bliver hørt, da de ikke bliver hørt i de israelske medier. (engelsk tekstet video)
Opråb fra læger over hele verden!
34 læger fra hele verden udsender en presserende advarsel til menneskeheden om ikke at tage Covid-vaccinerne. De forklarer, hvorfor de er farlige og kan koste dig livet. (engelsk)
Medlemmer af EU-Parlamentet kræver Von der Leyens tilbagetræden
Frihedselskende parlamentsmedlemmer kræver øjeblikkelig tilbagetræden af EU-Kommissionens formand Ursula von der Leyen, som ikke har afsløret sin kommunikation med Pfizers administrerende direktør. De opfordrer også til at stoppe indførelsen af EU's Digital Covid-certifikat, som er ubrugeligt, unødvendigt og diskriminerende. Et medlem af Europa-Parlamentet opfordrer også til at oprette en erstatningsfond for de skadede af COVID-vaccinen, og de slutter alle med en opmuntring til de frihedselskende lastbilchauffører i Canada. (Pressekonference - Strasbourg, 16. februar 2022) (engelsk)
Mere om Von der Leyens hemmelige aftale med Pfizer
Da Europa-Parlamentet opdager, at EU-Kommissionschef von der Leyen bag dets ryg forhandler og indgår kontrakter med medicinalfirmaer, kræver parlamentsmedlemmerne at se dem. Men de får kun adgang til dokumenter, der er mørklagte, og mange passager forbliver skjulte selv for dem. De fremsætter derefter et beslutningsforslag om oprettelse af en erstatningsfond for ofre for Covid 19-vacciner. Er politikerne endelig begyndt at tage ansvar for de mange vaccineskader? Tysk video med danske undertekster.
Hvor går man hen med en vaccineskade?
En fortælling om, hvordan en vaccineskade kan se ud fra ofrenes side og således også en beretning om, hvordan love om patienternes rettigheder og myndighedernes forpligtelser ikke fungerer i praksis. Video.
 
Miljø/GMO
 
EU dikterer medicinering hen over hovedet på dyrlægen
Siden hvornår er EU’s embedsmænd blevet klogere end dyrlægen. Og hvem tilgodeser de – lægemiddelindustrien eller dyrene?
Satellitter kan medføre ny miljøkatastrofe
Kemikalier, der frigives, når udtjente satellitter brænder i atmosfæren, kan skade Jordens beskyttende ozonlag, hvis planerne om at bygge megakonstellationer med titusindvis af satellitter, såsom SpaceX's Starlink, gennemføres som planlagt, advarer forskere.
Hvad skal alle de satellitter i rummet?
Bevæggrunden for, at teknologinørderne konstant vil udvide brug af teknologi og bl.a. opsende tusindvis af satellitter, er deres hede drøm om Internet of Things, hvor alt og alle er koblet op på Internettet hele tiden, også selvom de er på Nordpolen. Læs her, og tænk selv videre i konsekvenserne.
 Musk-satellitter er faldet ned
Elon Musk har lige mistet næsten alle sine nye satellitter, dvs. 40 ud af 49 af de nyeste Starlink-satellitter er gået tabt.
 
Skærme/elektrosmog
 
Ny rapport: 5G-stråling slår dyr ihjel
Den 150 sider lange rapport, der er udarbejdet af forskere tilknyttet Washington Universitet og Johns Hopkins Universitet, beskriver, hvordan vilde dyr påvirkes negativt af den øgede stråling.
Det første rigtige 5G studie viser mikrobølgesyndrom
Den første undersøgelse nogensinde (Hardell m.fl.) af 5G-strålingens sundhedseffekter på mennesker viser, at 5G forårsager typiske symptomer på mikrobølgesyndrom og en massiv stigning i mikrobølgestråling. Casestudiet bekræfter også endnu en gang, at stråling langt under de af myndighederne tilladte niveauer er årsag til dårligt helbred.
 

Overvågning/rettigheder
 
Sammenkobling af ansigtsbilleder med kørekortdata
Rådet for Den Europæiske Union (fagministrene) drøfter planer om at tilføje kørekortdata til et EU-dækkende netværk af politiets ansigtsgenkendelsessystemer, hvilket vil gøre dataene om alle, der har et kørekort, tilgængelige for politiets søgninger på tværs af grænserne.
Hvorfor skal Mia-sagen ikke udløse mere overvågning?
Før nogen misbruger den ulykkelige sag om Mia Skadhauge Stevn til at kalde på mere overvågning, så husk at sagen først og fremmest er historien om et overvågningssamfund, der har spillet fallit, skriver stifter af Citizen First, Stephan Engberg, i dette debatindlæg.
Advokat Füllmichs retssag er startet
Her direkte optagelse fra dag 1 den 5. februar med en række internationale advokater. De næste dage i retten ligger i videolisten til højre. (engelsk)
Ulidelig ensidig dækning præger stadig vores medier
D. 17. februar skrev Karsten Pultz en artikel under overskriften HVORFOR KOMMER SANDHEDEN OM DE FARLIGE CORONA-VACCINER IKKE FREM? En passage i artiklen lyder:  ”Tager man i betragtning, hvor omfattende den til rådighed stående information er, og hvor nemt det er at få adgang til den, kan man dog stadig undres over, hvorfor det skal tage så lang tid for folk at vågne op.”
Canada indefryser demonstranters bankkonti
Selv om undtagelsesloven stadig er under forhandling, er Trudeau-regeringen gået videre og har indefrosset over 200 bankkonti tilhørende personer, der enten deltog i frihedskonvojprotesten eller støttede dem, der deltog i frihedskonvojen, økonomisk. Druthers News indsamlede over 100.000 dollars direkte til lastbilchaufførerne, men da deres chefredaktør Shawn Jason gik til sin bank for at forberede checkene, fik han at vide, at regeringen har blokeret ham for at bruge sin egen personlige bankkonto! I denne video taler Dan Dicks fra Press For Truthers med Shawn Jason om hans initiativ til at hjælpe lastbilchaufførerne. (engelsk)
People's convoy i USA
Så har USA også fået sin egen ‘Folkets konvoj’ fra Californien til Washington DC.  Children's Health Defense leverer live-dækning af "The People's Convoy", hvor lastbilchauffører og fredelige demonstranter bevæger sig gennem USA for at protestere mod COVID-relaterede krav og tab af frihedsrettigheder. (engelsk)
Frihedsdemonstration i Washington DC
Med deltagelse af nogle af de vigtigste demokratiforkæmpere og kritiske læger i USA samt 30.000 deltagere blev der holdt demonstration i slutningen af januar i DC mod vaccinekrav. Også brandfolk deltog. (engelsk)
Verdens udsatte er forsøgsdyr for ny teknologi
En kvinde i en flygtningelejr går ind i en butik. Hun finder de madvarer, hun mangler og vender sig mod kassen. Her får hun scannet sit øje, købet er registreret, og hun forlader butikken med sine indkøb. Og hvad så, tænker du måske, det er da smart. Joh, men...
 
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
Arrangement

Følg Tidslernes foredragsrække online

Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg Kongres & Kultur Center 
4. – 6. marts 2022


Besøg Grobund og Friland
Hvordan man kan organisere et økosamfund, hvordan du kan bygge dit eget off-grid Tiny House, hvordan du starter en andelsbaseret købmandsbutik, hvordan du bygger med moderne halmelementer.
Tidspunkt: lørdag d. 5. marts 2022, kl 10 - 16
Mødested: Grobund: Kaarsbergsvej 2, 8400 Ebeltoft
Tilmelding/spørgsmål: Alan Bjerre, email: alan@bjerre.nu

"Den tilbageholdte viden om helbredelse"
Foredraget handler bl.a. om hjertekar-problemer, gigt, knogleskørhed og om alternative succesfulde cancermetoder.
Tirsdag den 8. marts 2022
Astrologihuset - Teglværksgade 37 kl. 19.00

Pris 50 kr. Ingen tilmelding, bare kom.

Øvrige Krop-Sind-Ånd-messer her 


 

Er det svært at holde sig opdateret? 
Få nyhederne hos May Day!

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 


No comments:

Post a Comment