Feb 3, 2022

🙏 ~ 💝 (Mette med Slapt Underliv, Stækkede Vinger og Ondt i Eksistensen, men Fortsætter på Toppen) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: Livet går videre, som man siger... FINT, skal det være og se ud for feministernes festivitas, Medico-Mette-Mink og Co. - Dansen med Project "Corona-vaccination" er nemlig SLUT! Og hun har gjort det, FÆNOMENALT GODT - hvis hun selv, skal sige det! Vi ÅBNER i Dannevang, fordi glorien bliver pudset. Politiker-taktikere, har via indirekte tvang skubbet 80% ud i at modtage en eksperimentel genterapi vakZine og fordi tilslutningen er så høj kan de ikke tvinge flere. De andre rygende feminister af løgnagtighed, Tv-værter, såsom, Janni Pedersen og Co., (bollede) med samme 20 år yngre elev og får, 'Dorph' og Jens Gaard-i-bro fældet, er med Go' aften LIVE, der satte fokus på filtre og perfekthedskulturen på sociale medie, SKAM-SOVSES! Datatilsynet udtaler alvorlig kritik af TV 2 og Norrbom BOOM Vinding. Mørke-Mette, AKA Landsmoderen, festede igennem med 'Søren Barba Pape Poulsen', som lignede en Barbapapa eller måske nærmere en Barbamamma (for Barbapapalovers). Al lort, pejler af M&M og hendes Sundhedsstat, som ægte fullblown narcissister, har nemlig siden barnsben tunet sine tricks, som Teflon-pander, skyer olie og vand, sammen med Den Medicinske Mafia. Selv, lyder det nu fra CEO af WHO og SST Tissekonedoktoren, Brostrøm.. [LÆS VIDERE]... |

Vil efteråret igen (igen) sparke til Corona-ilden?. Alles immunpas er udløbet - en farligere muteret virus skal gøre os angste eller er det slut for evig tid og minde? Stemningssindssygdommenes historie i det 21. århundrede, er først lige begyndt! Ikke alene er det en praktisk udfordring at give slip på styringen, magtfuldhed til magtfuldkommenhed samt hele BENÆGTELSEN!...


​De fire musketerer på række og geled, lige efter de har svoret ind til Corona-agendaen: 'En for alle og alle for en!...


The Four Horsemen of the Apocalypse in Denmark


https://newspeek.info/biden-har-mange-venner-i-danmark/

...at de genovervejer anbefalingen om vaccination af 5-11-årige. Som har fået en masse familier op i det RØDE felt, inklusive Maria Skelbæk-Bundesen og sønnen Matias på 11 år samt 'Besserwisserne' og Søs Marie Serup. 

Næste Project "lynafleder" er Bimbo-Bramsens krigsdrama mod verdens største hærnation, Rusland, som forbandes af tusinde af Forsvarets ansatte og selv, Taliban. 

Eller, Ane Halsboe-Jørgensen, AKA den ukendte "Jane Doe", som NÆGTER at lade mediestøtten udfases. På Nordjyske.dk grinede værten i hele 5 minutter i radioen over hun vil bekæmpe techgiganterne og algoritmer, mens influencers og mig, sagde hunden, bloggere, skal kunne straffers, for hvad der bliver skrevet!. 

Vice-statsministern, Statens »overhund« kaldet for »ST DC«, »BBB«, »B-P-S-I-R« fortsætter sin EKSPLOSIVE lønudvikling - har kurs mod 3 millioner kroner - hjulpet på vej af fast stor bonus, som tak for et godt stykke arbejde, siger journalista.dk. 


Støttepartier angriber Hr. Engel-BRÆK efter tilbageholdte klimatal, og "døde". 

Verdens farligste Skatteminister Brødflov har dækket over hybridbilers udledning

KlimaDan kæmper med endnu et nederlag på chokoladefabrikken, drevet af grønkål og Atomkraft.

Og åbenbart, kan Teenage-predator, Kofod, overleve en større skandale end Lene-Den Talende Kavalergang... 

Verden er af lave og Socialakrobaterne, lever i en perfektionskultur uden spejle bliver selvbilledet i høj grad afhængigt af hvad andre siger. 

Det er altid nemmere at pege udad - end at se indad. 

Samfundssind er blevet belønnet med et formynderisk jerngreb af hovedløse restriktioner. 

Men det SLUT kære venner! Projektet er lukket ned!. 

Lær at lev Mææætte det - også Hotel Faaborg, som jeg ikke helt, Forstår! 

Mærsk, Novo, Danske Bank og Nordea, samt "venner" har jo også tjent milliardoverskud på Konge-Corona-Cobraen... |

No comments:

Post a Comment