Jan 3, 2022

🙏 ~ 💝 (Undviger vi konspirationstossernes paradis og fortsætter ørkenvandringen ud i det uvisse!?) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: SIG MIG LIGE ENGANG; Hvordan er det lige, SSI, uden tøven, kan proklamere og forudsige, at Dansen med Corona eller Berlingske, endgame-plan for coronaen, slutter, i Marts 2022?. Virker Deres fine plancher, matematisk modellering, falske udredninger, ikke mere? Spørger de, deres kollegaerne, medfødt synskhed? Ifølge Masonic Tarotkort? Har De, snakket med Corona-Corp? Er det hele aftalt spil? Er det fordi, målet er nået mht. vaksinetal? Eller, er det De Hvide Hattes ide, som fortæller os, lortet E-N-D-E-L-I-G er brudt sammen - engang for alle?... Dagens "kvinde" i skysovs, er SSI Medical Core, Tyra Grove Krause-efter-en-tænkepause... Mulig gevinst til de "politiske" investorer? Ejer Mink-Medico-Mææætte (eller hendes mand) eller Magnus LØGNICKE aktier i fx Pfizer? Vibeke Manniche, som måske, uden held, gjort et ihærdigt forsøg. Hun troede fejlagtigt, at de skulle oplyse økonomiske interesser. Hos Statsministeren linker punktet på Folketingets hjemmeside over til statsministeriet. Her kan man læse udgifter - men intet om økonomiske interesser som fx aktier. Hos SSI, delvis statsejet vaccinefabrik solgt til en Sharia-sheik for en slik, til tiendedel af værdien, godkendt lønkompensation, billige lejemål, med tråde til sharia og rabiate muslimske organisationer.. Både Søren Understrøm og Fru Tyra Franks navnesøster, svarer (naturligvis) rigtig, på de offentlige tilgængeligt Multiple choice spm., i "Habilitetserklæringen". Uha da da - ingen forbindelse til noget som helst medico-agtigt.. Ifølge vores vildblods fanatiske frimurer Sundhedsstat, som vil os det "bedste" - sidste mand - lukker, slukker og bukker... [LÆS VIDERE].. |

3. Januar 2022:

MINDRE END 5 INDLAGTE PÅ INTENSIV GRUNDET OMIKRON!

 

 4.808.275 personer i Danmark har fået første vaccination - 4.584.379 personer har fået anden vaccination - 2.846.888 personer i Danmark har fået 3. stik"


Uddrag fra pkt. 7 af Biodynamisk forbrugersammenslutnings nyhedsbrev af Marts 2021

 "Vaccine-nonsens -- Virus eksisterer ikke, som naturvidenskaben tror. Ingen har set en levende såkaldt virus. Ingen har set dens påståede formering. Vore celler er levende væsner. De får føde af os. Deres affald, fækalier, pakker de en rund pose, som de skyder ud gennem cellevæggen. Disse affaldsposer kaldes exosomer. de er identiske med det videnskaben kalder "virus". Bakterier og basiller er ikke årsag til sygdomme, men de kan fremkomme, når man allerede har en sygdom. Man tror fejlagtigt, at det er omvendt. Vacciner er nonsens."

(SoTW) - Mæætte og Co., har åbenbart ikke lovet 25, 50 men 100% vakkZine-tilslutning. Lige nu; 82% af befolkningen har fået første stik. SST har givet tredje stik til danskere og 9 ud af 10 briter, tager også imod boosterskudet.. 

Jeg mener bestemt, at den voksne befolkning har valgt side og føjer og bøjer hoved, ellers, kan man jo ikke "fungere", i samfundet, som man gjorde, før 2020. Coronakrisen er nu blevet en fast bestanddel af vores liv, men har også afsløret en dyb hemmelighed om danskerne: Vi er ekstremt lydige. Endda mere lydige end svenskerne og noget andet folkefærd, i verden. Og det tror jeg godt vores regering ved eller vidste, inden de skrev under WEF/DK-aftalen i 2018 sammen med blå blok og frimuerne, eller hvem som bestemmer. Fantastisk syntes regeringen, nu kan vi praktisk set, sige og gøre alt, fra nu af og indtil, der bankes på helvedes port. 

Hvordan kan vi forvente, at vores børn, svage og ufødte, har en "kinamands" chance, når partisoldater, medier, institutioner, skoler, forældre og sundhedsvæsenet, samstemmende, skider højt og flot på, Deres velbefindende? De fortsætter kompromisløst krigen mod Folket, begrænser frihed og er samtidig fræk nok til at benægte det – og det er skræmmende, at alle, falder til patten. Tror simpelthen at danskerne har fået den opfattelse, at CV-vakkZinen er identisk med samtlige andre gennem 80 år SSI-vaccineproduktion. Dumme? Ikke nødvendigvis, men bundhammerende naive, frygtsomme og programmeret. 

Måske blot måske, er de "fleste" "vaksiner" nu uskadeliggjort af placebo eller implantater med lys-energi, som sætter gang i vores celler, DNA, så vi bliver mere opvågne væsener, inden der kommer en 'energi-forøgelse' a la 'solar flash' i nærmeste fremtid 
 Stadigvæk i tvivl?

Hvad i he.... laver denne call of duty-fyr? Endnu et Illuminati symbol? 
Den altseende øje-pyramide er et af de lysende Illuminati-relaterede symboler, der findes i Modern Warfare 3,
der markerer den ottende del af Call of Duty-serien og den tredje rate af Modern Warfare-serien...
MMM laver lige der, en pyramide og kan du se t-shirten med en pyramide på?No comments:

Post a Comment