Jan 6, 2022

🙏 ~ 💝 (Nu kan det fandme være nok, då!) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: Hvorfor skal børnene straffes igen (igen)? Bornholmsk skole opdeler klasser efter piger og drenge! Alle elever fra 1. klasse og op anbefales at blive testet to gange om ugen. Båder på skoler, DEMA-camp og hjemmetests. Feminismens konstitueret børneminister-betonlebbe, Pernille Rosemary, vil holde børnene til deres stamklasser, lege i særlige legezoner i SFOen og alt skal sprittes af, som var det under pesten, indtil April... HELT INDTIL APRIL 2022??? O-M-GOD! (ligesom Speaker Allan, ville have sagt det). Dagen derpå, hvor kæben faldt til jorden, efter hele landet er farvet rødt på SSI's smittekort. Meeen, SSI's Frau-Krause og WHO er fuldstændigt enige: Coronapandemien er SLUT i Februar, jo hun sagde 2 måneder, og det er gået verden rundt. Meeen, CORONA-BABY må ikke dø!. Badebolden, Virolog Allan Rand-mig-et-vis-sted; forventer restriktioner ind i foråret... [LÆS VIDERE]... |


Velkommen til virkeligheden: Omikron ligner mere og mere en forkølelsesvirus...

Du ved godt at Mørke-Mette har brugt misvisende indlæggelsestal til at lukke landet ned, ikke? og Pelle Pape, slettet (mink) sms'er i mange år?

 Jeg sidder tit og tænker på, når hele skidtet afsløres og falder til jorden, hvad bliver vores "autoriteters" borglamme undskyld? Vi ved godt hvad Sundhedsstatens retorik udspekuleret vrøvl forskriver; de var heeelt uskyldige og vidste intet, de selv, blev ført bag lyset, undskyldende, bedende om forladelse... 

Hvad skal de 250.000 danskere som arbejder med sundhed i dag, beskæftige sig med i fremtiden, når hele Rockefeller Medical- og Corona Sundhedsmafiaen bliver hængt op i lygtepæle og vacciner og medicin bliver bortskaffet og erstattet med Naturlægemidler samt Med-Beds??  

Hvordan skal de arme forældre forklares sig ud af problematikken, overfor Deres børn, at det hele var et kæmpe scam og de selv, blev suget med ned og levet på bølgen, når skammen bobler over? De fleste børn er jo dybt loyale over for deres forældre, uanset hvad der sker... 


FORTSAT...

DET ER ALTID UNGE OG BØRN, det går ud over (ældre og svage). Især under den danske udgave af CCP-Corona-Corporations Agenda og dem, som stortset, aldrig, påvirkes af "Corona". 

Små børn skal ikke tage ansvar for håndteringen af coronakrisen. De har brug for at mærke den tryghed, der ligger i, at de voksne har styr på det. Men hvis forældrene er samfundsudskammet, stresset og ængstelige, bliver børnene sgu da også. Forældre, med bumse-mundbind, testet hver anden dag og vaccineret 3 gange, gør børnene, ikke det modsatte, vel? De efterligner og er som et spejl på væggen. 


Især, særlig grad ramt vores sårbare og udsatte børn og unge. Ja, men med børns høje kropsfrekvens, der giver stærkt immunforsvar og børn, SKAL blive syge for at blive stærkere! Jordbakterier og smitte med forkølelse og andet godt, gør dit barn sundere! Alle børn bliver syge, får hoste, forkølelse og ondt i ørerne - men de skal sjældent have antibiotika! 

Den stadigt voksende modstand mod vacciner har betydet, at mange forældre nægter at lade deres børn vaccinere som led i børnevaxprogrammet, og det er SKIDEGODT! Men det hjælper da ikke, hvis børn og unge, bliver påduttet at lade sig Corona-genterapi-vaksinere med et nødgodkendt produkt, ingen kender bivirkninger af, før, det er for sent! 

For ikke at snakke om, Børnetelefonen, der får spørgsmål fra børn, der føler sig udskammet eller mobbet, fordi de ikke har fået vaccinen mod covid-19. Problemer og mistrivsel forstærkes under den såkaldte "coronakrise", det viste, analyse fra BørneTelefonen og Børns Vilkår i 2020 og 2021. 

Og hjemmeskolen og digitalisering af skolesystemet, er da ikke løsningen.  

Men faktisk har børn, flere rettigheder, end man tror, og de står i FN's børnekonventionen. Børn har ret til en hel masse ting, for eksempel at blive hørt, have fritid og ikke blive slået. I børnekonventionen står der også, at børn har ret til at lege, gå i skole, få mad, sige deres mening - og til ikke at blive udsat for vold, misbrug eller farligt børnearbejde.

Dog, står der intet noget om børns rettigheder, under epidemien, som er blevet kategoriseret som en samfundskritisk sygdom, selvom, det er en stor fed løgn... |  

No comments:

Post a Comment