Jan 21, 2022

🤔💡✍️ ~ (En af de bedste hjemmesider) Strøtanker: Eksisterer vi? (Energi For Sjælen) ~ | Blogger: [😇Blog kan varmt anbefales! og der er rigtigt mange Strøtanker💜] ... 🤜 Stig Boye Petersen, sjæl og motivation mediator, kan man vel kalde ham - der er mere mellem himmel og jord (RIP 2004). Dansk blog handler om en form for sandhed om Kærlighed, Jesus, WingMakers, Nibiru, Rumfolk, Esoterisk Filosofi og så mange andre vigtige emner. Han havde oversat en del ting til dansk, hentede inspiration og var klarsynet på en letforståelig og spiseligt måde (også til børn og behagelig musik) ... 💯PS: Det er en skam, at han er borte, mener, han var lige så vigtig og en moderne udgave af mejeristen, Martinus Thomsen. Verdensalt.dk holder ham i live!... 📚PSS: Stig Boye Petersen's strøtanker samt Louise L. Hay's bog "Helbred Dit Liv" er obligatoriske semestre, at skulle gennemgå, på DIN nye spirituelle udviklingsvej... 🤯Sad på et tunesisk hotel for en million år tilbage med min elskede datter, Isabella, som desværre har vendt mig ryggen i dag, og gennemførte alle lektioner fra Louises bog om hvordan, vi skaber vores oplevelser gennem de tanker, vi tænker om os selv.. 💌Og min datter elsker sin far, tag ikke fejl, hun må bare ikke, for sin familie. Har haft en del karmiske udrensninger af de helt store, i dette liv. Godt jeg er blevet stærkere, i krop, sind og sjæl, ellers havde jeg ikke klaret denne, spirituelle rutsjebane. At 'miste' 2 døtre (1 pap og 1 bio), som ikke må se mig, fordi, jeg er den som jeg er, noget at det hårdeste, hvis man er blandt dem, som er, empatiske mennesker. Kærlige mennesker, bliver som regel, hårdest ramt, på sjælen. 📢Men, kan også, træde i karakter, som mand med stor M - en hård nyser, kan råbe enhver op, som 'drill sergeant', fra de døde, men der skal virkelig meget til... |

 

(Stig Boye Petersen bio udpluk) 
Har i årenes løb foretaget dyberegående studier af alskens videnskaber samt filosofi.
Oversætter fra primært engelsk og tysk. Redaktør af ”Krystallernes Venner” (gået ind), nu mangeårig redaktør af bladet UFO KONTAKT.
Foredragsholder. Emner: Krystaller, UFOer, healing, filosofi.
Skrevet et utal af artikler, humoristiske og filosofiske samt bogen ”Kontroversielle Tanker”.
Hovedværk: Oversættelse af ”Kundskabens bog – Enochs Nøgler. Healer, sangskriver m.m.
Valgsprog: Udret i dag, hvad du alligevel ikke orker i morgen.

Eksisterer vi?


Du er et produkt af din egen fantasi! Du eksisterer kun ifølge din egen indbildning!

Harske påstande, og dog.

Mon ikke vi kan blive enige om, at det er tanken, der styrer dine handlinger? Og at det er din bevidsthed, der udkaster tanken? Er det ikke sådan, at du kan forestille dig ting i din fantasi, og opvækker disse bevidst frembragte billeder måske ikke følelser af den ene eller den anden art?

Når du fantaserer, ønsker du normalt som resultat at frembringe euforiske, behagelige følelser. Og visualiserer du en saftig bøf, vil tænderne begynde at løbe i vand. Måske kan du endog smage den.

Du har med andre ord ved tankens kraft vakt dine san­ser. Og forestiller du dig et smukt væsen af modsat køn, vil andre dele af din krop kunne reagere.

Altså har du ved tankens kraft styret din krop. Du har indvirket på den materielle verden.

Jamen, hvad med alt det, vi kan se og røre ved, lugte og smage i den ”virkelige verden”? Eksisterer disse ting da ikke?

Jo, men det er en kunstig realitet. Den er frembragt af andre bevidstheder som du selv; blot er du og de andre be­vidstheder enige om at knæsætte disse ting som ”virkelige” – som noget, jeres bevidstheder i fællesskab har udråbt som havende de og de egenskaber. Og skal disse tankeformer be­arbejdes – en cykel pumpes, et bord snedkereres, mad tilbe­redes osv. – gør I brug af andre tankeformer – redskaber, jeres legemer eller andet – til at foretage denne bearbejdning.

Hvad gør en healer? En sådan person visualiserer, at slidgigt forsvinder, en galdesten opløses, et ledbånd strækkes – eller hvad det nu drejer sig om. I forbindelse med denne visualisering sender healeren så bevidst uselvisk, men intens kærlighed til det syge sted. Og er healeren i samklang med vor fælles, øverste Bevidsthed – Gud – og er tilladelsen givet, kan øjeblikkelig fysisk helbredelse finde sted.

Alle er vist enige om, at Bevidstheden forlader legemet ved dødens indtræden. Vi taler om, at sjælen bliver fri og går et andet sted hen. Men er det ikke også tilfældet, at mennesker, der beslutter sig for at dø, virkelig kan dø stille og roligt i deres seng?

Vi taler tit om livsvilje, viljen til at leve. Men er hylsteret medtaget, slidt, ældet, kan denne livsvilje hos en Bevidsthed, der ikke længere kan bruge det gamle hylster – kroppen – vælge at lade den tomme skal blive tilbage, medens Bevidstheden – stadig nysgerrig og opsat på at opleve mere og gøre nye erfaringer – manifesterer et nyt legeme.

Vi kan da vist godt blive enige om, at Bevidstheden manifesterer tanker. Og tanker er ikke til at bremse – én gang udsendt kan de ikke tilbagekaldes. En tanke uden speciel adresse kan blive grebet af en anden bevidsthed og bragt til udførelse, til manifestation. Men en målrettet tanke kan skabe ”fysisk stof”, både genstande (tænk på Sai Baba, der griber genstande ud af luften) og fysiske legemer.

Dog, til det sidste er godkendelse nødvendig – i hvert fald hvad angår mennesket. Loch Ness uhyret, den afskyelige snemand, sorte pantere i vore skove er skabt – har fået fysisk eksistens – gennem menneskers forestillinger, fantasier, visu­aliseringer i fællesskab. Men denne ”fysiske eksistens” er kun midlertidig. Den kommer og går. På tidspunkter, hvor den fysiske eksistens er reel, kan f.eks. den sorte panter dræbe ”virkelige dyr” samt blive set.

Hvad intelligent liv angår, kan levende skabnin­ger/tankeformer udmærket skabes. Disse vil dog ofte være groteske eller vanskabte, afhængigt af sindets udvikling hos de bevidstheder, der skaber dem. Men den guddommelige bevidsthed – din såkaldte sjæl – kan kun indgives intelligent liv (mennesket, efter den guddommelige Adam model) med velsignelse fra den Universelle Bevidsthed (som vi selv er en liden og forvirret del af).

For ikke så længe siden skrev jeg den lille artikel ”Den usandsynlige mand”. Er mine tanker rigtige, så eksisterer vi reelt kun i fantasien hos den Universelle Bevidsthed. At vi – som mere eller mindre bevidste dråber af denne Universelle bevidsthed – så oplever ting og sager, der synes reelle, skyl­des da, at vore beskyttende hylstre, vore legemer, netop op­træder som skuespillere på en dertil visualiseret scene.

Der foreligger ikke nogen drejebog. Vi har ikke forud­bestemte replikker eller gøremål. Og den Universelle Be­vidsthed, der har skabt kulisserne og skuespillerne, sidder i den sal, vi kunne kalde Det Store Intet, og betragter spændt, hvordan handlingen udspiller sig. Klapper i sine imaginære hænder, når stykket udvikler sig efter hans hoved. Ryster beklagende på samme, når tingene udvikler sig fatalt og fast­sætter så visse grundlæggende og nye regler og principper, når det er nødvendigt. Således vil episoden med de faldne engle aldrig udspille sig igen.

Her forholder det sig med Skaberen som det forholder sig med menneskene. Er en lektie først lært til bunds, får den ikke lov til at gentage sig.

Og hele tiden erfarer og lærer den Universelle bevidsthed noget nyt og starter nye teaterstykker, nye verdener.

Jeg indledte denne artikel med at skrive: Du er et pro­dukt af din egen fantasi.

Hvordan kan dette lade sig gøre? – Idet du er en dråbe af den Universelle Bevidsthed, er du denne Bevidsthed. Duer Gud, men kan kun skabe inden for de rammer, som din personlige forståelse sætter, medens du befinder dig i denne tredimensionale verden. I øjeblikket har du ikke fuld adgang til den samlede sum af erfaringer og viden. Men det kommer!

No comments:

Post a Comment