Jan 15, 2022

👤🧨⚖️ ~ ('De superrigeste tjent 30 tusinde mia. dollars på Coronakrisen - middelklassen decimeret i mange, mange lande.') Nytårserklæring med evidens og Nuremberg2.0 ved Mads Palsvig Part 1 af 3 (Mads Palsvig) ~ | Blogger: Vi ved jo alle sammen godt, at vi Folket, anses som det indiske kastesamfundet, i vor moderne vestlige forståelse det ultimativt forkastelige (Useless Eaters). Men vil lige gøre Mads og Co., opmærksom på, sådanne har det været i 6000 år og det er et højere hierarki af udenomjordisk væsens indflydelse, men det må man jo ikke snakke om i JFK21 (UFO-historier er bandlyst). Med al respekt, nogle gange, så ser jeg JFK21 og Mads, som værende for "Zirkus Nemo og Smadremanden" der råber ’Hillary Clinton er pædofil og Dan Jørgensen er sadomasochist’, der tiltrækker hardcore anarkister som ønsker, at "smadre byen på en ikke-voldelig måde". Uanset om udsagnet er sandt eller falsk, er han født med en FIAT-Bankguldske i munden, med kandidat-/masteruddannelse, og bor stadigvæk, i det riges ghettoer. Mange anser ham som en FOLKEHELT, andre, som en "kontrolleret opposition" (Hvilket betyder at være styret af Black Hats, men skal se ud som White Hats). Klassificeres som højre / venstreorienteret konspirationsteoretiker, i det offentlige rum. Personligt syntes jeg... [LÆS VIDERE]... PS: Alle skal respekteres og gives lov til, at udtrykke deres synspunkter og meningsdannelse, hvis man agere og handler i god tro, uanset hvad du og jeg tror på, er sandheden, som kun, kan komme indefra, men tit, bliver båret af udefrakommende impulser, lytte- og sanseindtryk... |


Deler nedenstående fra biodynamiske nyheder 8 pkt. og Lars Mikkelsen

8 Nytårstale af Mads Palsvig

Se især den første ½ time.

Resten er mindre interessant, men dog ok.

https://rumble.com/vrziwl-nytrserklring-med-evidens-og-nuremberg2.0-ved-mads-palsvig-part-1-af-3.html

Tallene nedenfor er minuttal.
  • 6 CDC kan man se om her: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/index.html
  • CDC stoppede anerkendelsen af PCR-testen i USA 30-12-21.
  • Den kan ikke skelne mellem corona og andre influenzaer. Derfor kasseret.
  • 18 Statsministeren medlem af loge i Aalborg.
  • 20 Mads tager for 1. gang et manuskript op, da dette er så vigtigt. Aldrig gjort før.
  • 22 Virus ca. 250 gange mindre end hullerne i maskerne.
  • 24 10 % flere døde i 2021
  • 25 20.000 tyske læger nægter at vaccinere.
  • 28 Godt nytår

(fortsæt)

... han/de er for aggressive, bombardiske egocentrikere uden noget som helst udslæt af barmhjertighed overfor autoriteter, som udlever Deres egen guddommelige sjælekontrakt, på godt og ondt. 

Og de skal nok, få deres staf, uanset om Mads, underspiller rollen som Nuremberg-dommer, og alle der har været med i cononabedraget skal straffes, fængsles og fratage, deres formue ("nazisterne" skal likvideres). 

Hvis man starter et parti med at smide ALLE folk ud igen, for at snakke for meget om frimurerne, UFO-venner og "konspirationer" (som ikke er Mads egne), da jeg var medlem af JFK21 i ultrakort tid, er der for meget benægtelse og ikke-spiritualisme. 

Men jeg har heller ALDRIG været hardcore aktivist, aktiv på de social medier, medlem af noget parti, tror på nogensomhelst politiker, og Mads nytårstale er ej heller, for sarte sjæle, men er en grænseløst og fandenivoldsk-kult-sensations agtigt, for at fremskaffe flere kunder, til butikken. 

Med al respekt, kan han og andre partier (Per Brændgaard, Klaus Riskær Pedersen, Veganerpartiet, Alternativet m.fl. ) ikke gøre de helt fundamentale heltegerninger-store-forskel, da det er indercirklen s mindset fra et århundrede af korruption, som skal ændres.    

Det STORE opgør eller oprør skal nok komme, af sig selv. 

Der er ENORME stærke og gode kræfter, som hjælper os, oppefra og på landjorden og det har ikke noget at gøre, med JFK21. 

Og ja, undskyld, kan selv falde ned i dramaet omkring Kongehuset og frimurerne (AKA skyggeregeringen), som jeg anser man skal beskæftige sig med og ikke så meget politikerne, som "bare" er "dukker i et dukketeater". 

Tag bare alle "dem" som pludseligt får "Corona", dem som forsvinder i ud det private erhvervsliv, fra at være toppolitikere og dem, som stopper bragt, grundet sexskandaler. De skal nok gå ned, med det synkende skib... |

No comments:

Post a Comment