Nov 25, 2021

🚢💣💥 ~ (Nurgh hvor sødt! Sikken et sammen'træf') Mørke-Mette, Bimbo-Bramsen med Jakob Bællemand i hundesnor - har de fået Esbern Snare til at dræbe 4 pirater, 1 såret af frømandskorpset under officielt besøg i Ghana!?! (SoTW) ~ | Blogger: Fortæl mig, hvordan kan Kbh Byret allerede have varetægtsfængslet dem i 13 dg. sigtes for drabsforsøg, ved et grundlovsforhør, 8000 km væk, uanset om de er tilstede eller ej? Lugter lidt af, episoden, er sket langt tid tilbage men, det pynter på Mette's CV... Så havde de alligevel brug for den danske fregat Esbern Snare, der er udsendt til Guineabugten, for at vise sit værd på solotur, uden nogensomhelst opbakning fra USA og NATO... Forhandler regeringen leje af 300 fængselspladser i Ghana samt asylcenter i Rwanda? Venstre vil have asylcenter ud af jysk landsby, dog flytter Asylansøgere, ind ved legeplads!... Hvordan kan verdens mindste miniput stat være én af verdens største søfartsnationer, og vi har derfor en særlig interesse i at værne om den frie maritime verdenshandel, siger landsmoderen, Mæætte?. Har MMM sagt noget om hvor ked hun er for, at 30 migranter er døde efter deres båd sank mens de krydsede kanalen fra Frankrig til England? Nope!... Ihvertfald nægter hun, at sige undskyld for Danmarks rolle på Guldkysten og landets slavefortid. Et land, der forfølger homoseksuelle og kvinder samt forsøgt, at indføre nogle af de hårdeste anti-LGBTQ-love på det afrikanske kontinent. Hvad pokker laver de i Ghana? Ligesom, da de var i Indien?. Vi ved, det særarrangement med Tænketanken Observer Research Foundation i Indien, overhoved ikke har nogen gang på jorden - så hvad lavede de dernede? Vi ved, at voldtægter og mord på kasteløse indiske piger bliver brugt til at forstærke sociale hierarkier. Et land, der de sidste år har oplevet øget korruption, oprør og terrorhandlinger. Det, snakker vi ikke om. Ej, heller, at "Janni Pedersen" der anmeldte rapporten, der fik Jes Dorph-Petersen fyret og bagefter overtog hun hans job, samt Therese Philipsen, Kronvidne i TV2s MeToo-sager, der selv, havde forhold til en lang række mænd på TV2... Husk lige på, hvem som sidder i medietårnet af TV 2, Anne ESC og vi ved, at mediechefer har været på Bilderberg-møderne, samt DDR og endnu en kvinde, MRR, som modtager, ikke tæt på 4 mio. kr. men 8 mio. kr. om året, iflg. Knud på rettenpaavrangen.dk, for at styre en 5.000 mio. kr. mediestøttet statsstyret medieby... [LÆS VIDERE]... |

https://www.bt.dk/krimi/formodede-pirater-sigtes-for-drabsforsoeg

... Normalt, når man skal oversælge Dannevang, pisker man Kronprinsen afsted, der står i spidsen for eksportfremstød, både til Israel, Saudi-Arabien, Qatar og Bahrain er blandt de lande eller diktaturstater, som er nogle af de værste der har menneskerettighedskrænkelser, på samvittigheden. 

Du, det er ligesom VM i Qatar, og andre steder som dansker sangere, influencers samt eliten, valfarter til, accepterer vi VM i Qatar, accepterer vi hvad som helst, så længe det handler om fodbold, som er drevet af en lille magtfuldkommen elite, og international fodbold, som en bananrepublik... 

Vaksine-vrede var pludselig tema for Forrædereksen i Indien, nu glemt, da vi oplever nok de mest vilde scener i DK-historien af borgere som lader sig underkue og bøje sig i støvet for vaksinerne og de danske nye restriktioner, som kommer. 

Det viser, at flere kommuner, virksomheder og borgere, allerede har taget mundbindet på igen og Coronapasset, bliver en realitet, storset overalt, hvor borgere, arbejder. Snart offentlige arbejdsplader, også private, adoptere, uden spørgsmål, undren eller ævle-bævlen...No comments:

Post a Comment